dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Sizde de seçtiğiniz herşer default a dönüyor mu bir sonraki açılışta? Region, video ayarları, user/pass vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Dün akşam 7-8 kere özellikle combattayken ekran donup, ekrandaki bütün renkler birbirine girip sonrada oyun kapandı. Ve restart atmadan da açılmadı sinir krizi geçirecektim. Benim bilgisayar kaynaklı desem başka oyunlarda hiç bu tarz sorunla karşılaşmamıştım. Driver falan da güncel. Aranız da bu tarz crash yiyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 nyks said: Dün akşam 7-8 kere özellikle combattayken ekran donup, ekrandaki bütün renkler birbirine girip sonrada oyun kapandı. Ve restart atmadan da açılmadı sinir krizi geçirecektim. Benim bilgisayar kaynaklı desem başka oyunlarda hiç bu tarz sorunla karşılaşmamıştım. Driver falan da güncel. Aranız da bu tarz crash yiyen oldu mu? bilgisayar işlemci ve ekrankartını yaz da bakalım bi. Ben de yakında bilgisayar toplayacağım. Senin markadan almayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 nyks said: Dün akşam 7-8 kere özellikle combattayken ekran donup, ekrandaki bütün renkler birbirine girip sonrada oyun kapandı. Ve restart atmadan da açılmadı sinir krizi geçirecektim. Benim bilgisayar kaynaklı desem başka oyunlarda hiç bu tarz sorunla karşılaşmamıştım. Driver falan da güncel. Aranız da bu tarz crash yiyen oldu mu? ben de yasadim bunu. cok uzun sure oynadigim icin isinma kaynakli oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 guestim bitmiş http://evangelicaloutpost.com/images/firstworldproblemsgirl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Atayım istersen sana. Başka isteyen de varsa 3 kod var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 lvl 8'e kadar kasmıştım ya, şimdi hesaba kaydettirmeyecek önceden girildi diye, satın almam gerekiyor da aa şu an bütün vaktimi çalıyor. biraz sıkılalım ondan sonra ws'a geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 valla ben de yaklaşık 1 haftadır 12 levelım sanırım. oynayamıyorum. önceleri server kuyruk bekleme vs derken geç oluyotrdu yatıyordum. sonra server degistim ama isim cok arttı. simdi de haftasonu. evde kalıp kasıcaktım ama dogum gunu cıktı birinin. gene kasamıcam 1 gün. ULAN OYUN OYNAYAMIYORUM. ÇOK POPULERIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yaşlandık ya ondan oluyor benim akşama arkadaşlarımla planım var, ekemiyorum, yarın misafirim geliyor, pazar arkadaşın nişanı var falan. sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ben de cumartesi sabah banyoyu temizleyeceğim. harbi muhabbetlere bak ya. yaşlanmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ben bu oyunu betada yukledim, uninstall wizard sectim class olarak. 5 dk dayanamadim. nesini begenip oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bikaç ss koysanıza şu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bi kaç sayfa geride ss var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 görevin birinde sanity düşüyor böyleyken böyle oluyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Boneslark said: görevin birinde sanity düşüyor böyleyken böyle oluyor heh Güzel SS'ler. Baktıkça oyuna giresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ben artworkleri çok seviyorum ya. herifler gerçekten unique bir dünya yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 barbu said: Atayım istersen sana. Başka isteyen de varsa 3 kod var.öm kutun doluymus da bir koduna talibim hala elinde varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Eve gidince atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 barbu bende bir tane alırım ya, drea bir tane attı ama onu kız arkadaşıma ayırdım, onunla deneyeceğiz akşama benimkinin süresi dolmuş. beğenirse alacam yoksa tek başıma oynamam gibime geliyor aa varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 BioHazarD said: ben bu oyunu betada yukledim, uninstall wizard sectim class olarak. 5 dk dayanamadim. nesini begenip oynuyorsunuz? Çok orjinal ve komikmişsin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bingildak said: barbu bende bir tane alırım ya, drea bir tane attı ama onu kız arkadaşıma ayırdım, onunla deneyeceğiz akşama benimkinin süresi dolmuş. beğenirse alacam yoksa tek başıma oynamam gibime geliyor aa varken. Ok. Sana da ayırdım bir tane. Son KEY kaldı. İsteyen dürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 tişikkirlir birbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bingildak said: ben artworkleri çok seviyorum ya. herifler gerçekten unique bir dünya yaratmış. thayd super ya. sehir olarak. dominion nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Oyunu merak edenler şu videoyu izlesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bu bi yerde durup oldurulmeyi bekleyen moblar konseptinden ne zaman kurtuluruz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar