Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam 7-8 kere özellikle combattayken ekran donup, ekrandaki bütün renkler birbirine girip sonrada oyun kapandı. Ve restart atmadan da açılmadı sinir krizi geçirecektim. Benim bilgisayar kaynaklı desem başka oyunlarda hiç bu tarz sorunla karşılaşmamıştım. Driver falan da güncel. Aranız da bu tarz crash yiyen oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

nyks said:

Dün akşam 7-8 kere özellikle combattayken ekran donup, ekrandaki bütün renkler birbirine girip sonrada oyun kapandı. Ve restart atmadan da açılmadı sinir krizi geçirecektim. Benim bilgisayar kaynaklı desem başka oyunlarda hiç bu tarz sorunla karşılaşmamıştım. Driver falan da güncel. Aranız da bu tarz crash yiyen oldu mu?

bilgisayar işlemci ve ekrankartını yaz da bakalım bi. Ben de yakında bilgisayar toplayacağım. Senin markadan almayayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

nyks said:

ben de yasadim bunu. cok uzun sure oynadigim icin isinma kaynakli oldugunu dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de yaklaşık 1 haftadır 12 levelım sanırım. oynayamıyorum. önceleri server kuyruk bekleme vs derken geç oluyotrdu yatıyordum. sonra server degistim ama isim cok arttı. simdi de haftasonu. evde kalıp kasıcaktım ama dogum gunu cıktı birinin. gene kasamıcam 1 gün.

ULAN OYUN OYNAYAMIYORUM. ÇOK POPULERIM.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

barbu bende bir tane alırım ya, drea bir tane attı ama onu kız arkadaşıma ayırdım, onunla deneyeceğiz akşama benimkinin süresi dolmuş. beğenirse alacam yoksa tek başıma oynamam gibime geliyor aa varken.

Ok. Sana da ayırdım bir tane. Son KEY kaldı. İsteyen dürtsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...