mardox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 buyrun guest pass'lar: AEEOPCMNALCFXPSP36QR AEERGP29MJFJBRR84DA2 hype mı olcak bilmiyorum ama mmo seviyorsanız kesin en azından bir guest pass'la girmeniz gerken bir oyun. kesinlikle kendine çekiyor ve action öğeleri çok zevkli. başka bir oyuna benzemeyen yanları çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Boş bir vaktimde kontrol edeceğim 2 adet kod alırım o ara patidaşlardan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 40 tl pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 haha o da iyi guest key için para istemek ha yazıklar olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Kaptım mardoxun alttaki keyini allah razı olsun... download etmek gerek şimdik. Attunement olayı güzelmiş herşey tek klikte olmasın zaten. World of Warcraft vanillada onyxia öncesi sanırım bi quest zinciri vardı. Issız bir dağın tepesindeki elf questi tamamlayınca bir tekmeyle eastern plaguelandse kadar uçurmuştu hala unutamadım. Sonra wowda battlegroundlara ana şehirlerden erişim eklediler. Raid öncesi questler falan da kalktı. Günde 2-3 saat gireyim raid yapıp çıkayım diyenler için iyi güzel oldu da o vanilla zamandaki alterac valley girişindeki outdoor pvp kapışmalar, molten core önünde milleti lava fırlatmanın zevki falan yalan oldu hepsi. Bu tarz küçük zevkleri verebilirse wildstar başarılı olur oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hala sıra var mı serverlarda? dün giriyim dedim canımdan bezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Abi serverina göre sıra var.Hazzak ise 5 ten sonra 3000 kisiyi, 3 saati gözden çıkar. Düşün akşam 7:30-8:00 gibi ewde olcam, 5 de sıraya gireceğim teamviever dan.Yeni serverlarda sıkıntı yok diyorlar 15 dakikayı bulmuyormuş girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 şu an beklemeden girdim rave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 saat 17:45 - 1 saat 46 dakika sıra var.. 1733 kişi.. free transferi açtılar hazak iyice sıçtı .. millet gitsin diye iyice düşürdüler heralde kapasiteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben gidiyorum valla hazaktan. yeter. akşam işe gelip azcık oynıcaz. oyuna giremiyoruz 11'e kadar. sonra da uykum geliyor. keyif almıyorum levellarken. raid olsa neyse. Nihilum bensiz kalacak ama ağlamasınlar artık, napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Görünüşe göre oyun baya iyi. Yalniz amd+ati combosu kullananlarda performans sorunu varmis dogrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Önceden soruldu mu bilmiyorum ama 1 aylık süreyi çıkarmak için ortalama ne kadar oynamak lazım günde sizce pekte şanslı olmayan biri için? dolar yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 C.R.E.D.D sisteminden bahsediyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 world boss kestik sadece cooking recipe düştü. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 2MBU5E8IEJG59MOFGRFK 2MBUUNXFRLUW71RP3X9P 2MBX3T5T7DJZBMQ1FQ3U NA olabilirlar ama benim account NA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 yok hacı server transfer actılar hazak banamısın demiyor 2 saattır hala 1 saat sıra var diyor saat 4 de 5 de böyle sıra başlıyorsa 8 den sonra ne hale gelir bilmiyorum.. en fazla 3-4 gün daha bekleriz yoksa gideriz bu serverdan biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Creed şuan alınıp satılsa ahde 60 g galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 10-15 fps ile heal olunur mu acaba? medic zevkli geldi ama stack pls demekten dilimde tuy bitecek galiba. targeted heal atan sinif var mi? stalker yaptim 9. ona da devam edecegim dps olarak. thayd ne guzel sehirmis steampunk city gibi. haritalar biraz yararsiz. hangi bolgeye nerden geciliyor kestiremiyosunuz. celestion dan algoroc a gitmek bi saatimi aldi hemen kuzeyindeki bolge olmasina ragmrn. bi de sizden sadece bi iki lvl yuksek moblar saglam koyuyo. kesfedilrcek epey sey var. magaralar delikler tepeler vs. her yerde lore ile ilgili scrollar ve kupler bulunabiliyor. bos degil harita. 10 fpsylr bile zevk aliyorum. duzgun calissa cok keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Abi saat 18:00 da işte girdim oyuna hala 500 kişi var önümde. 17:30 da 1300 kişi vardı yetişemem falan die kapatmıştım sırayı bileydim kapamazdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bırakın ulan o server ı deli misiniz nesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bi gezi parkinda gormustum bu inadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ascendancy de bile sıra oluyordu archon a transfer ettim güzel güzel oynuyorum sıra beklemeden. İnadı bırakın guild varsa guild olarak transfer edin işte derdiniz ne arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hazak yetti dedim ve contagion'a geçirdim. medium server. ileride daha da dolar ama full olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar