piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 boşver barbu, zaten an itibarıyla 1900 kişi sıra var. bence sen clientı baştan download et. sabaha oynarsın. ben de sabahları gircem. ben 50 olana kadar heral bu server olayının bir çözümü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dns'i google dns e çevirdim. peçledi. şaka gibi. superonline dns ile hata verip duruyordu. flush dns de yapmıştım halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Oyunun gideri var bence. Almayı düşünenlerin naz yapmasına gerek yok. En azından fail bir çıkışı yok, kendinizi öyle kandırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Oyun gayet iyi. Süper hatta. Öyleki sırada beklemesi bile zevkli. mısır patlattım, sıranın ilerlemesini izliyorum. 3dsi de olsa tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bugün de carbine'in izniyle yada hangi haltsa 4 saat sıra beklememi niyaz etmeye mütevellit oyuna girmiş bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Saat 8 de giriş,9 da düşüp yeniden deneme saat 11 son durum.Bu gidişle bir bakıp çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 yarın tam sıram şekil önümden çekil olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 görüntüler çok iyi. http://s2.postimg.org/9gg0lclrd/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 mardox said: yarın tam sıram şekil önümden çekil olcak... Aynen ben şimdiden hazırlığa başladım. En mantıklı çözüm teamweaver ile telefondan işten çıkmadan bağlanmaya çalışmak gözüküyor.Ama şuanda teoride. Deneyeceğiz göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 release olduğunda 2. dalga oyuncular geldikten sonra görücem sizi bide lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 adamlar heralde release'e bu şekilde girecek kadar salak değillerdir, özellikle headstartta yaşananlardan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Lan bugün release gunü değil mı? Headstart zamanı 1 gun girebildim. Simdi hic giremem lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 2 saatlik bakım var sonra beklenen release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 pre release key'i ile oyun key'i farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 serverlar açık mı? bende yıne hata verıyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bu guest pass olayı nasıl olacak, eminim birçoğumuz isteyecektir buradan. Ben isterim şahsen bir tane:) Hemen açılacak mı guest pass olayı da. Eğer yoğunluk varsa bu kadar erteleyebilirler gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 photographer said: pre release key'i ile oyun key'i farklı mı? aynen. iki kod girmen lazim. bana da dun geldi. bi de sublular bile iki saatte giriyor guestler 1 gun queue bekler artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 oo çok iyi aral daha bana kutuyu yollayacak ta ben de alacamda girecem de oynayacam da FFS! aral! hem de dibimde hırrıklar yaa güneşlideler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kutu takintin yoksa en temizi gamer market aslinda memnunum siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yok ya almış bulundum bikere bekleyeceğiz... ne güzel oynuyorduk headstart key'i ile ne gerek var 2 key muhabbetine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 28-29 Lvlde tahyd da taxilerin orda offworld gönderiyor. Space görevleri gibi, tek kişilik falan sanarak girdim. Meğersem bu space görevlerinin üssüymüş, reputation vendorlar falan, ordan bio-dome diye biryere yolladı. Kocaman bir kubbeiçinde jurrasic park gibi yapmışlar, dominion ve exile baseleri çok yakın ve zebille insan var. Kan gövdeyi götürüyordu, baya bir rival listesi dizdim, çok eğlenceliydi, mekan harika ayrıca 2. Kubbeye yolladı ki birincisini 4saatte bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 world pvp en erken kaç level da başlıyo şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 22 civari whitevale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 lan key redeemliycek maintance var sitede abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Server açılmış. Char seçme ekranında sağda free realm migration var. Açmışlar adamlar demek ki mig'i. Edit: hemen kapanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar