bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 çok iyiler gerçekten bütün sektörün başına tütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Okadar zamandır kötü çıkış görüyoruzki, olması gereken şeyler bile çok iyi görünüyor gözümüze :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 fps olayını bu kadar çabuk çözeceklerini tahmin etmiyordum açıkcası... fpsler çok güzel olmuş.. güzel düzeltmeler de yapmılar.. yalnız ilk açılışta sabah 10:00 gibi muhtemelen login serverlar çökecek.. zaten kendileri de diyor çökmemesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız diye.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 NERDE OKUDUN :) çözmüşler mi ya fps işini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 oyuna girince görüyorsun zaten.. 40 fps aldıgım yerler 70 e çıkmış.. daha 60 dan aşağı düştüğünü görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 aylik yatsin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 serverlar açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://massively.joystiq.com/2014/05/29/secure-both-your-wildstar-account-and-cool-bonuses-with-google-a/ %2 bonus xp vs google authenticator kullanirsaniz.. guvenlik arti beles xp. Carbine Studios is offering several goodies for players that make their account extra-secure with Google's two-step authentication. These bonuses include a cybernetic eyepatch, an in-game title, and a 2% bonus to XP, renown, and prestige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 world boss 20+ http://www.youtube.com/watch?v=0VfHfYNyFjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Vucütlar hazır mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 1-50 ortalama 60 saatte oluyor diye okumuştum. önemli olan gear kazanmak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 eğer öyleyse oyun cb'den beri çok değişmiş demektir. benim oynadığım dönemde 1-50 çok net bir aydı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 gene 1 ay filan sürer. wow gibi işte. 60 saat herşeyi ezberleyip, powerlevel gibi kasacaklardır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 patiler bir guild kuracak mi , yok sanirim aranizda bir organizasyona meyilli ? @TINU Guild olarak oynuycaz diyorsun , Saints of City idi galiba , var mi ciddi bir sey , kac kisisiniz ve hangi server ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 draedan said: patiler bir guild kuracak mi , yok sanirim aranizda bir organizasyona meyilli ? @TINU Guild olarak oynuycaz diyorsun , Saints of City idi galiba , var mi ciddi bir sey , kac kisisiniz ve hangi server ? SoTC diye açmıyoruz ama guildi.. Callidus olacak ismi büyük ihtimal belki değişebilir.. eu hazak exile tarafında olacağız.. SoTC den var biz başlayınca gelecek olanlarda var.. onun dışında 20 kişinin üzerindeyiz şu an için daha duyuru filan yapmadık.. bakalım başlasın oyunda başlıycam işte eski ekibi toplamaya :) ts filan aldık.. bu arada gelmek isteyen olursa veririm adresi konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 dominion olacaz biz 3 arkadaş sanırım hazak'ta. arada TS'e gelir dalga geçerim dövdükten sonra sizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Valla bir orgazinasyon varsa hele paticikten çıkıyorsa tadından yenmez. Varsa öle bir fikir beni de listeye alın hiç olmazsa oynarken kafama takılanları soracağım ne bileyim sohbet falan ediceğim birileri olur. Tek başladığımda 2 3 saat oynuyorum konuşacak biri olmayınca yavaştan bir oyundan soğuma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 barbu said: dominion olacaz biz 3 arkadaş sanırım hazak'ta. arada TS'e gelir dalga geçerim dövdükten sonra sizi :P chua açmayın ama onları dövmeye kıyamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 fail world pvp. http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220097-thezone#t1:description Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Banlarlar o addonu. O ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 her gun update iyi calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 "aral'ın pepsi kampanyası ile girecem de bu 330luk kutuların kapağının altında diyo da açınca kapak altta kaldı nasıl olcak bu saçma şey :D" Tamamdır hallettim o küçük kapağın altındaymış 108 liraydı 20 tl indirim oldu +2.95 gönderim ücreti aldılar 90.95 + 1.5 lira da 330luk pepsi 92.45'e mal etmiş oldum oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Çok iyi olmuş ya.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bu arada headstart countdown http://ws-countdown.herokuapp.com/ 31 may 10:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bu gece erkenden yatmak lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar