Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rakamlar cok hos :)

deadeye hp 341milyon.. breh breh. exile basindaki esini kurtardigimiz adam. bir hatami var ne. wow'a laf ediyorduk :D

diger npclere baktim simdide onlar normal herhalde bu abimiz biraz boss.
Mesaj tarihi:
bingildak abi oyunun rahat bir solo classi varmi, wowdaki paladin ornegin yada benzeri. medic ornegin buna yaklasirmi.

ota boka bulasmadan rahatca kendi kendine yeterek ilerleyen bir class.

ha birde stabil yerinde durabilerek savasan, telegraflardan kacmakla ugrasmiyim. zorlar beni o is :) yetemem kesin.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

bingildak abi oyunun rahat bir solo classi varmi, wowdaki paladin ornegin yada benzeri. medic ornegin buna yaklasirmi.

ota boka bulasmadan rahatca kendi kendine yeterek ilerleyen bir class.

ha birde stabil yerinde durabilerek savasan, telegraflardan kacmakla ugrasmiyim. zorlar beni o is :) yetemem kesin.

valla level 10'a kadar bir spellslinger kastım gelene geçene tek atıyordu. çok iyiydi. engineer ile warrior biraz sıkıntılı bu konularda.
Mesaj tarihi:
Hangi realm desiniz? Ona dikkat edin, beni doğrudan Almanca RP sunucusu Toria ya atmış, Ascendancy de açıcam yemekten sonra. (Ya da Pvp sunucusunda bilemedim)
Mesaj tarihi:
quixef said:

Hangi realm desiniz? Ona dikkat edin, beni doğrudan Almanca RP sunucusu Toria ya atmış, Ascendancy de açıcam yemekten sonra. (Ya da Pvp sunucusunda bilemedim)
Mesaj tarihi:
i7-4700MQ, 8gb ram, gt755m sli var ama hala daha normal ayarlarda 30fps alıyorum. oyun çıkmasına 20 gün var daha optimizasyon yapmamışlar ya da yapmışlar ama ağır sıçmışlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...