sinera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Wuhuu banada beta key gelmiş foruma bakmasam haberim yok. Hemen deniyelim bakalım kafamızdaki gibi güzelmi oyun.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 beta key lazım. sitesinde baktım bulamadım. daha dogrusu client indirme sayfasını bulamadım. buldum lan.. asdf
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 HAI paramount nick, exile açtım bilerek ob diye, engineer açtım varsa şekliniz bekleriz
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 rakamlar cok hos :) deadeye hp 341milyon.. breh breh. exile basindaki esini kurtardigimiz adam. bir hatami var ne. wow'a laf ediyorduk :D diger npclere baktim simdide onlar normal herhalde bu abimiz biraz boss.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ne kivirtiyorum be :) kosarken nasil bir kivirmadir.. disi karaktermi acsam ne erkekte bu kadar kivirtma pek bir ilginc.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bingildak abi oyunun rahat bir solo classi varmi, wowdaki paladin ornegin yada benzeri. medic ornegin buna yaklasirmi. ota boka bulasmadan rahatca kendi kendine yeterek ilerleyen bir class. ha birde stabil yerinde durabilerek savasan, telegraflardan kacmakla ugrasmiyim. zorlar beni o is :) yetemem kesin.
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Kanuni said: bingildak abi oyunun rahat bir solo classi varmi, wowdaki paladin ornegin yada benzeri. medic ornegin buna yaklasirmi. ota boka bulasmadan rahatca kendi kendine yeterek ilerleyen bir class. ha birde stabil yerinde durabilerek savasan, telegraflardan kacmakla ugrasmiyim. zorlar beni o is :) yetemem kesin. valla level 10'a kadar bir spellslinger kastım gelene geçene tek atıyordu. çok iyiydi. engineer ile warrior biraz sıkıntılı bu konularda.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Hangi realm desiniz? Ona dikkat edin, beni doğrudan Almanca RP sunucusu Toria ya atmış, Ascendancy de açıcam yemekten sonra. (Ya da Pvp sunucusunda bilemedim)
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Yemeğe gittim geldim patch indiriyo bu :D
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 İlk defa bir oyunda insan ırkını güzel yapmışlar Meksika karteli üyesi uyuşturucu kaçakçısı karakterim
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hala daha optimizasyon yapmadırlar mı? hayvani bilgisayarlarda bile 30 fps mi alınıyor?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bingildak said: HAI paramount nick, exile açtım bilerek ob diye, engineer açtım varsa şekliniz bekleriz LÜTFEN İNSANLARDAN FALAN BAHSETMEYELİM ARAMIZDA GOLEMLER VARKEN
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ben de problem yok şuan. Öyle hayvan bi pc yok bu arada
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 quixef said: Hangi realm desiniz? Ona dikkat edin, beni doğrudan Almanca RP sunucusu Toria ya atmış, Ascendancy de açıcam yemekten sonra. (Ya da Pvp sunucusunda bilemedim)
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ingilizce pvp serverindeyim ben ismini bilmiyorum ama sanirim bir tane var zaten.
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 i7-4700MQ, 8gb ram, gt755m sli var ama hala daha normal ayarlarda 30fps alıyorum. oyun çıkmasına 20 gün var daha optimizasyon yapmamışlar ya da yapmışlar ama ağır sıçmışlar.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 i7-2600 16 GB RAM GTX 680 ile 60-80 FPS alıyorum.
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 allah allah ekran kartı driver falan sorun yok. neden hala düşük fps anlamadım.
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bu oyun wow un uzayda geçen halimi ? Ne farkları var ?
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 benim i5 8 gb ram ve gtx 680 .. bende de problem yok hiç.
Öne çıkan mesajlar