FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Dün akşam TS'de; Coexist çatısı altında 60a yakın katılım oldu. Beta sonrası Class seçimleri yapıldı. Toplantı çok verimli geçti. Sizde oynamayı düşünüyorsanız. Coexist Siteyi ziyaret edip ; Guild ve Wildstar inceleme - çevirileri hakkında geniş bilgilere sahip olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ben gelirim de hangi taraf? edit : exile gordum sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ben dün akşamki toplantıya katılamadım ama çok düzgün bir yapılanma olduğunu görüyorum (coexist) ki bu da ilerisi için umutlandırıyor beni. Uzun zamandır böyle bir yapının üyesi olmamıştım şahsen. Tavsiye ederim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kanuni sen zaten release den 1 hafta sonra birakmiycak misin ? her zamanki gibi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 No! Max lvl ne zamansa o zaman :) Maxdan sonra baglayan mmo varda bizmi oynamadik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 10 günde max olur, Ondan sonra ver elini Elder Gemler'e .. Topla ki raide girebilesin :D Eee raide girecen de , gearsız olmaz ki :D Ver elini dungeon ... Tamam diyelim ki raid öncesi hazırlıklar tamam. Peki diğer 19 kişi :D Bilin bakalım ne kadar sürer ? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mob kesmek icin mob kesmek sonra mob kesip yeni expansionla gelecek moblari kesip tekrar buyuk mob kesmek.. Lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 hastayım şu kamusal şirket tadında mmo oynayanlara ya.. ahaha toplantı çok verimli geçti diyor bir de. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Toplantı ile güzel bir bağ kurmuşsun. Çok duygusal gördüm seni :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bizde geliriz 4-5 kişi adam alıyorsanız. yaş ortalamamız 30+ ve aramızda evli çiftler falan var. zamanında wowu denovoda hardcore oynadık. cataclysm başında hardcore oynamayı bıraktık ama wildstar için dönebiliriz. hand of a'dal titleları olan adamlarız. o derece eskiyiz yani :P. ama artık yaşlandık refleksler aynı durumda mı bilemem :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 yeni eso aldık bunuda alayım bakayım hangisi hosuma giderse like a boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 @Serhater guild yetkilisi değilim. Oyun için üye alımları devam ediyor,site üzerinden başvuru yapılabiliyor. Bizde artık çocuk büyüttüğümüz için refleksler şüpheli :) Beta 'da kendimi biraz test ettim de kumaş kaliteli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Open Beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 From May 8th to May 18th 10 gün X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 İyi 2 gün kalmış. Bu herkese açık olacak dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Daha önceki herhangi bir betaya katılanlar için key almalarına gerek yok. İlk kez deneyecekler sayfayı ziyaret edip key almaları gerekecekMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Sayfa başı oldu kaynamasın FesTivaL said: Open Beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 eu serverı yoksa girmem açsınlar artık bir zahmet eu serverlarını open beta diyor, herkes açık yani. isteyen davet alabiliyor sanırım direkt sitesinden, önceden closed betalara girmişlerin hesaplarıyla direkt giriliyormuş. bende master accountu eu'e çevireyim ticket atıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Enfes oldu ob.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Eu serverları open betada açık olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bingildak said: bende master accountu eu'e çevireyim ticket atıp. acc ın amerika yada avrupa olduğunu nereden görüyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 benim account management'ta oyun sayfasında eski beta code'u duruyor, o da NA kodu çünkü CB NA'daydı. bunu kaldırmaları gerekiyor sanırım. ticket attım, yanıt gelsin paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 oooo ob alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 serhater said: bizde geliriz 4-5 kişi adam alıyorsanız. yaş ortalamamız 30+ ve aramızda evli çiftler falan var. zamanında wowu denovoda hardcore oynadık. cataclysm başında hardcore oynamayı bıraktık ama wildstar için dönebiliriz. hand of a'dal titleları olan adamlarız. o derece eskiyiz yani :P. ama artık yaşlandık refleksler aynı durumda mı bilemem :D. Guildin yarısı 30+ ayrıca guild liderleri evli çift, herkesi bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://wildstar.mmorpg-life.com/guides/legendary-raid-sets-screenshots/ raid setler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar