Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün akşam TS'de; Coexist çatısı altında 60a yakın katılım oldu.
Beta sonrası Class seçimleri yapıldı.
Toplantı çok verimli geçti.
Sizde oynamayı düşünüyorsanız.
Coexist
Siteyi ziyaret edip ;
Guild ve Wildstar inceleme - çevirileri hakkında geniş bilgilere sahip olabilirsiniz
Mesaj tarihi:
Ben dün akşamki toplantıya katılamadım ama çok düzgün bir yapılanma olduğunu görüyorum (coexist) ki bu da ilerisi için umutlandırıyor beni. Uzun zamandır böyle bir yapının üyesi olmamıştım şahsen. Tavsiye ederim yani.
Mesaj tarihi:
10 günde max olur,
Ondan sonra ver elini Elder Gemler'e ..
Topla ki raide girebilesin :D
Eee raide girecen de , gearsız olmaz ki :D
Ver elini dungeon ...
Tamam diyelim ki raid öncesi hazırlıklar tamam.
Peki diğer 19 kişi :D

Bilin bakalım ne kadar sürer ? (:P)
Mesaj tarihi:
bizde geliriz 4-5 kişi adam alıyorsanız. yaş ortalamamız 30+ ve aramızda evli çiftler falan var. zamanında wowu denovoda hardcore oynadık. cataclysm başında hardcore oynamayı bıraktık ama wildstar için dönebiliriz. hand of a'dal titleları olan adamlarız. o derece eskiyiz yani :P. ama artık yaşlandık refleksler aynı durumda mı bilemem :D.
Mesaj tarihi:
@Serhater guild yetkilisi değilim. Oyun için üye alımları devam ediyor,site üzerinden başvuru yapılabiliyor.

Bizde artık çocuk büyüttüğümüz için refleksler şüpheli :)
Beta 'da kendimi biraz test ettim de kumaş kaliteli :D
Mesaj tarihi:
eu serverı yoksa girmem

açsınlar artık bir zahmet eu serverlarını

open beta diyor, herkes açık yani. isteyen davet alabiliyor sanırım direkt sitesinden, önceden closed betalara girmişlerin hesaplarıyla direkt giriliyormuş. bende master accountu eu'e çevireyim ticket atıp.
Mesaj tarihi:
benim account management'ta oyun sayfasında eski beta code'u duruyor, o da NA kodu çünkü CB NA'daydı. bunu kaldırmaları gerekiyor sanırım. ticket attım, yanıt gelsin paylaşırım.
Mesaj tarihi:
serhater said:

bizde geliriz 4-5 kişi adam alıyorsanız. yaş ortalamamız 30+ ve aramızda evli çiftler falan var. zamanında wowu denovoda hardcore oynadık. cataclysm başında hardcore oynamayı bıraktık ama wildstar için dönebiliriz. hand of a'dal titleları olan adamlarız. o derece eskiyiz yani :P. ama artık yaşlandık refleksler aynı durumda mı bilemem :D.

Guildin yarısı 30+ ayrıca guild liderleri evli çift, herkesi bekleriz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...