yazuach Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://atlas.guildwars2.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 oo gelsin bakalım nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ow ye süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 hepsi aynı anda geliyor yahu asdasd wildstar yeni beta phase başlatıyor, son sürüm + yeni UI geliyor diablo 3 v.2 çıkartıyor eso'nun weekend beta event'ı var, yeni sistemleri ekleyecekler az zaman çok seçenek adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ultima oynuyoz ya, gerisi hikaye asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Başladı mı? saat kaçta gelecek patch? var mı gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 5dk önce geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Yeni uyanan vatandaş ek paketlemi gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 abv ya, zor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ilk denemede scarlet briar'ı kestik sonra personal olarak da kesiyosun finish her çekip. lootlar gene üzdü ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bizde de bug landı, att vermedi abv anet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ya bunu başka karakterlerimle yapsam gene öldürsem scarlet'i gene aynı miktarda loot veriyor mu? var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ya dun gelen patch le hizlica level kasmanin yolu varmi? champion lar cok az xp veriyor ve cok vakit aliyor, varmidir bir tuyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Jester saolsun yanitladi, Team Arena dada Refugee bag vermeye baslamis, direk catir catir belonging geliyormus. 1 saat orda takilip 1 saat pve yapip super lvl kasilir gibi gorunuyor. PVE de hangi bosslarin en karli olduguyla ilgili yorumlara da acigim bu arada, pvp ozurlu bir arkadasima bu haberi verdigimde kesin bunu soracaktir ama benim icin islem tamamdir. tekrar tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Önemli değil. Team arena'daki o refugee baglerden alabilmek için maçı kazanmak gerekiyor yalnız onu da belirteyim. Arka arkaya 2-3 maç kazandığında boşuna başka türlü level kasmaya çalışmışım diyeceksin, Gelen Gloryler de cabası. Bu arada hatırlatmakta fayda 18 Mart tarihinde oyundan Glory'yi tamamen kaldırıyorlar, yani şu olay büyük ihtimalle 18 mart'a kadar geçerli. Başka bir sistem getireceklermiş, detaylar bilinmiyor. Bu tarihe kadar kasın kasabildiğiniz kadar level yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bu arada black lion chestlerden de refugee zinbirtisi cikiyor sanirim 5 tane, 50 tane key aldinmidi 50$ (4200 gem ediyor)dan. 2.5 lvl garanti, bi tanesinde de ToK ciksa 3.5 lvl ;) cikmayadabilir tabi. boylece 100$ a 5 lvl aliyon garanti, sirf para bayilmak suretiyle 80 lemek istersen, 1600$ verdinmidi 80 in oluyor :) nasil ama.. buda bi yontem tabi :) ama tabi sadece lvl olarak dusunmemek lazim, o kadar chestden cikan malzemeyi nereye surcen onu da dusunmek gerek ahahahah. boyle psikopatca birsey de dusundum, dayanamadim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 off Scarlet boss'unu süper yapmış adamlar, gerçi son phase'de süre bitti ama gayet keyifli olmuş.. GW2'ye girdiğimden beri dungeon vs. yapmadım, sanırım yapabilirim ya baya keyif aldım fight'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Scarlet's End http://www.youtube.com/watch?v=NKKs5vCX7Z8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 vazgeçtim melee çok dandik ya da gruplarda sıkıntı var, keyif almıom hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 spinal blade'iniz varsa (rarity'si onemli değil) direkt son fight'a atlanabiliyormuş. ^^ 4 kere kesemedik ilk boss'ları 15 dk'da http://dulfy.net/2014/03/04/gw2-battle-for-lions-arch-achievement-guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ach peşindeyseniz geliyorsunuz o mor portal a zaten, bir girevereyim dedim scarlet i bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bugün Knightfall için 9:10 kala kestik 3 knight ı da ama achievement vermedi ya herkes kafayı yedi sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ne zamana kadar devam ediyordu bu? bitiş tarihi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 18.03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 dun 80 ledim chari bu arada, 3 kere scarlet eventine girdim, 3 unde de kestik ablayi ;) super eglendim, bide ustune nika nin armor setini cektim, of gw1 anilarim depresti.. nika abla iyidi ya ;) neyse oyle iste, yapimda ve yayinda emegi gecen herkese tesekkurler. oyunda gorusuruz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar