BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ailemin kullandığı aracı perte çıkarmışlar 20K para vermişler şimdi üstüne biraz daha ekleyerek ikinci el de olsa bi araba alınacak; -1.5 veya 1.6 -otomatik vites ben ilk olarak reanult cliolara baktım ama bilen arkadaşlardan da görüş almak istiyorum 30k belki 35k bütçe, çok aman aman kulanmıyorlar aracı, merkezi yerde oturan emekli insanlar bunlar, senede 2 kere fln uzun yol yapıyor datçaya giderken (bana kalsa tatil için araba kiralasınalr hiç satın alma işine girmesinler de illaki elimizin altında olsun diyorlar) ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 1.6 otomatik focus corolla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 cok oyle bagaj, insan tasima falan gibi dertler yoksa fiesta, polo, corsa, clio falan sinifinda bir seyler bile olur. hem model yili daha yeni olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 benim ibizayı vereyim 23 aralık 2013 trafiğe çıkışlı 1.4 style model hız sabitleyici digital klima filan 35k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 clio alma olum :( http://i.imgur.com/ZHTqkdR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Katibim said: benim ibizayı vereyim 23 aralık 2013 trafiğe çıkışlı 1.4 style model hız sabitleyici digital klima filan 35k otomatik vites mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 1,4 motorlarda yok otomatik.1.2tsilarda var ibizada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 lan lı lun lu başlık yakışıyor mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yahu devrem senin kaç tane araban var ayıptır sorması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ayıp ise sormayacaksın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kavurma said: yahu devrem senin kaç tane araban var ayıptır sorması şu sıra golf üm vardı sattım bunu aldım ama bu da küçük geldi :D Ama istediğim fiyatı verene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Theridone said: clio alma olum :( http://i.imgur.com/ZHTqkdR.jpg özlüyoruz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 seat altea alın 2004-2006 arası temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 BabacumMostors said: ailemin kullandığı aracı perte çıkarmışlar 20K para vermişler şimdi üstüne biraz daha ekleyerek ikinci el de olsa bi araba alınacak; -1.5 veya 1.6 -otomatik vites ben ilk olarak reanult cliolara baktım ama bilen arkadaşlardan da görüş almak istiyorum 30k belki 35k bütçe, çok aman aman kulanmıyorlar aracı, merkezi yerde oturan emekli insanlar bunlar, senede 2 kere fln uzun yol yapıyor datçaya giderken (bana kalsa tatil için araba kiralasınalr hiç satın alma işine girmesinler de illaki elimizin altında olsun diyorlar) ne tavsiye edersiniz? halen bakıyon mu araba? benim arabayı satmıştım ben şirkete 27-29k arası bi fiyattan verirler sanırım ilgilenirsen duruyordu halen yanlış bilmiyorsam. 2011 citroen c3 - 1.6 125bg otomatik benzinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bilinçli ve parasını seven bir tüketici olarak citroen marka araçlara karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bakıyorlardı en son da sormadım, bi sorayım ne durumdalar belki araba bile bulmuş olaiblirler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar