Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 neyse, yine mantıklı tartışma ortamından dip seviyeye düştük. arkadaşlar seks fotoya bakmak değildir. ama birinin fotoğrafını görmek tecavüz olabilir. edit: tüm bu dalga ve geyik dışında, kızın durumu cidden üzücü tabii (srsly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Exodous said: Sabah kemiğini de aldın artık akşama kadar acıkmassın. Bu mesajı şikayet ettim umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 valla bana küfredeni banlanmasını bekliyorum. Black-ice'ın bu tür pek çok hakaretini şikayet ettim banlanmadıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 küfür etmedim ben sana hiç olm neyimi şikayet ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Kazık kadar adam yalan mı söyleyecek, etmişsindir olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 iğrençsin demiştim geçen gün. onu mu etti acaba. lan yoksa... kayırılıyor muyum ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kayırma lobisi iş başında. birazdan exodusu da kayırıcaklar inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 hababam sınıfındaki ahmet gibi takılmayın olum şu forumda. ders vermeye aklını başına getirmeye çalışmayın anasını satayım milletin. siz bakmayıverin resimlere biz bakmak istiyoruz. burdan laf çakınca sanki hepimiz ekran karşısında boynumuzu büküp ellerimizi göbeğimizde kavuşturuyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 biri beni de kayirsin. kayirin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 arkadaşlar gece rüyama girdi. lütfen öm gönderin yalvarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 çekiciyi çağır kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 la kadın bile çıplak fotoğraflarını yayınlayan kişiye bu kadar çemkirmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Black-ice said: GERGE said: Hepinizin adini kaydettim. Şuan gerge'nin bilgisayarı: http://s30.postimg.org/wzlaciwo1/gergessss.jpg bir yavercik değil ama olsun az da olsa tebessüm ettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar