zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 güzel bi reklamla imamizer alır gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 benim bacımın butonunu edepsizleştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imam aldi goturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 bir memeden hemen oy mu kapacak adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imam şu an önde ama inşaatçı gibi böyle foruma 2 fonksiyon ekleyebilecek bir kodçu çıkarsa veya app yapan falan net zirveye oynar sdfsdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 İmamdan başkası yalan. Acaba birde maç başlıklarına maçtan 2-3 saat sonraya kadar diğer taraftarların girişini engelleyecek sistem kursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imam'dan bana karşı bir yaptırım gelmediği için seçimde makul bir ittifak içersine ilkeler doğrultusunda gireceğimi bildiririm. biji serok imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sen kazanırsan özerklik falan istersin olmaz dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 beni seçerseniz imamın söylediklerine ek olarak Herkese dürüm malbuş paketi hediye .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Gerge yaptıklarıyla aday , imam yapacağım dedikleriyle aday. Aslında kaç kişi olabilir ki üye? Şöyle 1k post ve üzeri postu olan banlanmamış kişiler listesi çıkartıp bir anket yapmak lazım. 1k üzeri postu olup banlanmamış kişilerin listesini nereden bulabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imam tek başına iktidar gibi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imamın ordusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mitat ta akp gençlik kolları gibi boş boş konuşuyor lan biri vursun şunun ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 https://www.facebook.com/mithatcanozdemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 NO PASARAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ulan paticik grupta yazdığım accountu marifet gibi bulmuş koymuş buraya hıyar :D PATİCİK AHALİSİNE SESLENİYORUM RESMEN DİNLENİYORUM!!!1!1! dinleniyorum dediysek , yorulmuşum biraz dinleniyorum anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imamizer said: memeden sonrasını okumadın di mi Çok net. Hayır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imamizer said: daha iyi bir pati için beni seçmelisiniz. çünkü; beni seçerseniz özel mesaj geldiğinde trampet çalan eleman yerine bıngıl bıngıl bir çift meme sizi karşılayacak. beni seçerseniz lithran'a malum title geri verilecek. beni seçerseniz aquila eğlence bölümünden alınıp tarih kısmına sürülecek. beni seçerseniz her konunun ilk postunun altında dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz 'derdini silkeyim' butonu olacak. yeterli silkeleme sayısına ulaşan konu otomatikman kilitlenecek. demokrasi biçıs! beni seçerseniz arama butonunun yanına 'GERGE'ye sor' butonu eklenecek. gerge live support verecek. parası neyse cebimden vericem. beni seçerseniz supplement logları konusunu kapatıp ilk mesajı "TÜRKÇE KONUŞUN LEA!!" diye editleyeceğim. ayrıca çıplak erkek fotolarından forumu temizleyeceğim. beni seçerseniz piramit yapmak ban sebebi olmaktan çıkacak. piramit yapanlara sistem tarafından "la olm yapmayın lan, sitenin mnıa koydunuz" diye dostane bir uyarı mesajı gidecek. beni seçerseniz paramecium'a özel olarak her mesajındaki "selam, saygılar" kelimelerini otomatik tespit edip "mühüheüh, :DDDDD" şeklinde değiştiren bi kodu siteye ekleyeceğim. evet bunlar hayal değil. hizmetinize talibim. benim pati halkım daha iyisini hakediyor ve bunu elde edecek gücü var. http://ramp.ie/wp-content/uploads/2012/07/we-can-do-it.jpg owwww. lithran kısmını yapmayalım yazık ama geri kalan herşey için imam ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 beni secerseniz java kursuna gider forumu app manyagi yaparim ( pati pron dahil. memeyi gectim her turlu hmpps). kizlar icin pembe hello kitty temasi koyarim foruma kiz gelir. sukruyu de kinayt a moderator yaparim. bir de pati fighters diye oyun cikartirim hepinizin ozelliklerine gore strike cesitleri ekler mortal kombat motorunda kapismanizi saglarim. oyunun telif haklarindan da ayda cebinize temiz 3k girer. baska da bir sey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 forumun en cok calısanı aquila bu yarısta kimseye sans bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 oylar imama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 peki sorarim size neden amerikada? orada beyaz satosunda neler yapiyor? kimlerin cikarlarina hizmet ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ya akila yı eğlenceden alacak olan her canlı için sahte oy pusulası bile basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar