Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Elazığspor v Fenerbahçe @ 24.02.2014 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cristian saha içindeki seyirci zaten, ööle geziyor sahada yanından gidiyorlar bakıyo falan.
yedik işte al Topal dışında geri koşan yok, ööle takılıyorlar.

Caneri sol açık oynatsa ya, hem adamı ileri geri yoruyor hem de etkinliğini azaltıyor salak Yanal, koy Hasanı veya Kadleci sol beke.
Kuytı oynatma artık hiç bir artısı yok oyuna, sözleşmesinde sakat değilse her maç oynar diye madde varmış diyorlar o derece.
Mesaj tarihi:
bekir tam bir mal, her maç uyuz ediyor beni salak herif, daha rakip topa hamle yapmadan sıfıra doğru kayıyorsun, bırak insin altı pasta gezinen adamın önünü niye açıyosun..
Mesaj tarihi:
Rıdvan harbi harbi pozisyona penaltı diyor. Ben böyle beleşe yatma isteği görmedim kimse kusura bakmasın. Orantısız şarjlanmış bir omuz yok orada. Nizami bir omuz darbesi ile vitaminsiz Alper yere yığılıyor. Böyle beleş penaltı mı olur. Orada emenike olsa o omuz darbesi sinek ısırığı gelir aksine rakibi yere düşürür.

Rakip oyuncu arka çaprazdan falanda gelmiyor. Direk yan yanalar
Mesaj tarihi:
Ya yok tamam burada ki FB li arkadaşlar taraftar içgüdüsü ile söyleyebilir de yıllarca futbol oynamış Rıdvan çıkıp şu pozisyona "içerideyse penaltı" diyorsa bıraksın o koltuğu. Tamamıyla Alper'in fiziksel zayıflığından kaynaklanıyor. Patates çuvalı gibi düşüyor yere. Biraz body falan yapsın =)

Pozisyon: https://vine.co/v/MmTet3nqjZA
Hatta rakip oyuncu bir şey yapmamış, Alper gelip toslamış =)
Mesaj tarihi:
madcow said:

o olay cok kotu ya bende 1 dakikadan fazla gec geldigi oluyo resmen spoilerlı mac izliyorum.

abi en kötüsü

gs- juve maçını izlerken oldu. yedik mi attık mı yapıyor ev arkadaşım çıldırcaktı :D
  • Yeni Oluştur...