Litminov Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Öğrenciyim ikinci el bir araç aldırmayı düşünüyorum. Tasarımı güzel, az yakan bir araç bakıyorum. Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi araçlar hangileridir? Aklımda mazda cx5, mazda 3, chevrolet cruze, smart roadster, ford street ka, peugeot 206cc-307cc internetten ikinci el fiyatlarına baktığım kadarıyla 30 bin altı hepsi ama farklı önerileriniz ya da tavsiyeleriniz varsa sevinirim. Ha bir de 90 küsür model mustang, camaro gibi arabalar da 30 bin civarı ve altında onlar da hoşuma gidiyor aslında ama alınmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bence alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 clio 3 Konfor bakımından tavsiye edemem ama piyasanın en ekonomik araçlarından. Geçen ay kendim test ettim. mazotun litresi 4,69 tl iken 100 km de 18,2 kuruş yaktı. Arabayı normal ölçülerinde kullandım Bu arabayı belirli km ye getirip satınca yerine jetta, Corolla, civic almayı planlıyorum. Şu an dediğim km ye gelmesine 30.000 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 100 km'de 18 kuruş. Nükleer enerjiyle mi çalışıyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bende şaşırdım. Arabayı alalı 2 sene oldu ve hiç ölçmemiştim. Bu arada şehir dışı yol olduğunu belirteyim. Bursa içi o 18 kuruş 25-30 larda geziyor. Özellikle otopark sıkıntısının had safada olduğu mahallemde az bile yakıyor. Öğrenci olsam Suzuki maruti düşünürdüm. 800 motor benzinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 fenn kendine gel 100 km de 18 kuruş diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 100 km'de 18 tl olm o. Ya arabalar çok az yakıyo da mazot aldı yürüdü ya. 2 litre tdi motorla şehir içinde 7-8 litre ortalama ile geziyorum ama 40 kr oluyor km si. Aslında rakam gayet iyi araca göre. Ama zam üstüne zam bıktırdı artık. Lan 50 tl'lik mazot koyup benzin istasyonunun yolunu unuttuğumuz zamanlar vardı. (Ben hep 50 liralık alıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 reno alınmaz yaa kağıt araba biraz önce bir kaza gördüm park halindeki renoya çarpmış caddy ile reno kese kağıdı gibi çökmüş içe caddy de bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Az yakmasından çok tasarımına daha fazla önem veriyorum. Daha sportif, daha farklı araçlar arıyorum ama bu fiyata olmuyor olanlar da eski oluyor haliyle. Bilindik hb, sedan arabalar değil de daha şık tasarıma sahip araçlar yok mu bu fiyat aralığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 smart ile ford u sil o listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 O darbe alınan noktaya da bağlı. Abimin mk5 jettasına linea çarptı. Jetta direk perte çıktı. Lineada bişey yoktu pek. Ama işte darbe gören yerler çok farklı. Ha renault ve ford en son tercih edeceğim iki marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 dacia al dacia bildiğin renoault aslında ama segment farkı oldugu ıcın fiyatlarda başka marka altında çıkarttılar ucuz fiyata satıyorlar. motoru reno olan bi araç emin ol yıllarca götürür seni. dizayn konfor olarak bakmazsan da korkunç az yakıyor mesela duster. o kadar az yakıyorki 30 liraya bostancı taksim bostancı yapar araba. ben kampa gittim duster'la heryerden zıplayabiliyodum, kurtulabiliyodum.istanbul'un bu boktan yollarında servis masrafın da azalmış olur. zaten araziden çok, kötü yolları olan şehirler için yapılmış bence. duster almasan da dacia al yani sonuç olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 kovboy said: reno alınmaz yaa kağıt araba biraz önce bir kaza gördüm park halindeki renoya çarpmış caddy ile reno kese kağıdı gibi çökmüş içe caddy de bişey yok reno ya kağıt gibi araba demiş adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 100 km 3,9 litre 4,69*3,9 =18,291 http://www.bppompafiyatlari.com/ Not: 90 civarı gittim. Kütahya-Bursa arası 8-9 ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Selam, Daha geçen gün denk geldiydi 2000 model olsa gerek BMW 740i +LPG 32bin TL :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 başlık var yeni açmıyayım dedim de. skoda fabia lar çok hoşuma gidiyor var mıdır kullananlar tecrübe edinenler? 2011 model 1.2 ambiente. benzin, dizel farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 mazda3 demişsin al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 20 - 30 bin aralığında ağaç var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 renolar küçük hasara karşı ok, ama ağır kaza yaparsan gg direk. garip bir plastik alaşımlı zamazingodan üretiyorlar. ford ka'dan uzak dur bence. o fiyata 2010 fiesta falan bulabilirsin ford olarak. bende var, 5.4lt yakıyor 100kmde şehir içi. VW bulabilirsen VW seç tabii ama sayacı yüksek arabalar çıkar çoğunlukla. mazdaya falan gerek yok bence. öğrenci arabası olarak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 vivavale said: başlık var yeni açmıyayım dedim de. skoda fabia lar çok hoşuma gidiyor var mıdır kullananlar tecrübe edinenler? 2011 model 1.2 ambiente. benzin, dizel farketmez. yeni başlık açmazsan böyle olur işte sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Selam, Fabia iyidir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 @para abi şeyi sorucam. motor 1.2, cüsse küçük sıkıntı yaşar mıyım diye ikilemde kaldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Selam, Kalkışlarda ve ara hızlanmalarda falan beklentiler içinde olma. Büyük ihtimalle tüketimi de 1.2 hacmine orantılı şekilde az olmayacak ama MTV düşük ödeyeceksin, uzun yolda 90-120km/h bandında da ekonomik olacaktır. Araca 4 kişi doluşup Yıldız'da Oduncular Yokuşu'nu çıkarken kasacaktır :D Ufak tefek sevimli bir araç. Eğer diesel alırsan tork sayesinde ohh diyebilirsin ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ya hemşerim al o paraya LPG li honda civic Boşuna dememişler honda hayat onda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar