Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 geceleri bilg. açık uyuyorum. fan sesleriyle uyandım dün. ekran görüntüsü gitmiş hiçbişekilde gelmio vga'nın fanı coşmuş falan. vga gigabyte 5830 bu arada. 3-4 sene önce almıştım. neyse herşeyi denedim olmadı en son çıkardım onboard taktım geldi görüntü. nolmuştur ki bu karta. daha önce de olmuştu böyle bişey vatan garantiye vermiştim. sonra yurtdışında olduğumdan ilgilenemdim gidip aldılar benim yerime naptılar yeni kart mı taktılar hiç bilmiyorum. gitmiş midir şimdi bu kart? artık eskidi de gerçi yenisini alayım olmadı. herşeyi de çalıştırıyordu hala eski olmasına rağmen ondan pek yanaşmıyodum. çok para da veresim yok yeni al diyosanız ne önerirsiniz piyasadaki en ucuz kartlardan? sonuçta bu karttan hepsi iyidir şuanda heral? (diye düşündüm) teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 6870 var elimde, 200e veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 gitmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 görüntü vermediğine göre gg. Çok ısındıysa niye reslememiş ki kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 zipzip said: 6870 var elimde, 200e veririm aynını 199 a veririm + 1 ciklet hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bir çin atasözü şöyle der: " çalışıyorsa elleme. " çıkartıp taktıktan sonra çalışmaya devam ediyorsa gitmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 SeaGle said: görüntü vermediğine göre gg. Çok ısındıysa niye reslememiş ki kendini? bilmiom ki :S bu kadar kolay mı yahu onu anlamadım zipzip said: 6870 var elimde, 200e veririm harbi mi lan :D bilmiom iyi mi o kart sdf bozuk kart kakalama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Certhas said: bir çin atasözü şöyle der: " çalışıyorsa elleme. " çıkartıp taktıktan sonra çalışmaya devam ediyorsa gitmemiştir. abi öyle bi olay olmadı hiç yanlış anladın sanırım çalışmadı çıkardım kartı bu kadar :D (arada bi daha takıp denedim tabi onu yazmamıştım çalışmadı yine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 kart bozuk değil ya, yeni pc topladım elimde kaldı bu.en son arkhham originsi fullde oynuyordum, topik de var pazar alanında.fena kart değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi sen biraz bekle,ben sana 6870 satarım ucuza,yarışmanın birinden galaksi telefon kazandım alim okutim,satcam kartı asdkaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hacıt işim var almam lazım acilen ya kusura bakma zipzip izmirden alması kolay olur topic nerde bulamadım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 askdska tükkanın önünü kapamıyorum o zaman yol aldım gidiyorum iyi satışlar zipzip ciklette hediye ette namın yürüsün asdkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ben de bulamadım sdfa kafana yatarsa bornovadayım istediğin zaman gel.ya da ortada buluşuruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 abi markası falan ne kullanıldı mı fln bu tarz durumlardan bahsetsene az la topic nasıl kaybolur fsdf gelirim bornovaya alırım gün içinde uygunsan arabayla da bi kartı anlat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?6,7432127,7432149#msg-7432127 heh buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 zipzip virüs yollamış senin pcye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 640*480 mi oynuyon abi oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 o niye abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar