bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 tamam kullanmazsam gönderiyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yok la şaka yaptım sdf kullanırsın alışınca güzel baya arkaya katla mesaj yazarken kılıf folloş olucak zaten katlana katlana o zaman rahat kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 .401 final build 4.16.401.10 galiba. Llabtoofer Maximum HD için 11 sürümünde bugün kullandı. Pazartesi günü bize gelir bu. http://llabtoofer.com/2015/01/25/htc-one-m8-maximushd-11-0-0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Aldım bende şimdi. Bakalım alışabilecek miyim Nexus 4ten sonra buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Lollipop base'li beklenen OTA'yı da kapsayan image düştü nete. RUU'dan önce gelmesi ilginç baya. m8 kullananlar edinip bi kenarda tutsun. Custom ROM'dan stock'a dönmeniz gerekirse bir gün fastboot'tan direkt olarak Lollipop image'a dönersiniz. 4.16.401.10 https://drive.google.com/file/d/0B17smFr95pleU2NqcVB3NWxoNnM/view?pli=1 Bu image'ı flashladığınızda bir upgrade değil, tüm sistemi baştan kurar. Olur da kurmaya karar verirseniz backup falan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Geldi telefon şimdi. Uzun süre inceleyince daha bir beğendim cihazı. Şu kart kestirme muhabbeti bir canımı sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Lollipop geldi. Kontrol edin. Check out @HTC_TR's Tweet: https://twitter.com/HTC_TR/status/560374381764153344?s=09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 gelmiş yemin ilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sdfsadf tam zamanında almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ara yüz olmuş abi, kim yaptıysa 10 yıllık sözleşme imzalasınlar. moar of dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bu fitbit falan bi ton saçmalık var kaldırılmıyor onlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: ara yüz olmuş abi, kim yaptıysa 10 yıllık sözleşme imzalasınlar. moar of dis. Bildiğin sense 6 işte. Tabi bu harika olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Fitbiti deaktive et. Çok fazla bloatware yok cihazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Arayüzün bir kısmı stok lollipoptan bir kısmı senseden işte Nexustan sonra aşırı farklı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Arayüz olarak notification sekmesi dışında çok büyük bir değişiklik göremedim.Değişikliklerin kısaca özetlendiği bir yer varmı? Edit:Hatta yeni sekme ekranına biraz kıl oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Boomsound hoperlörlerde çok iyi ama kendi orjinal kulaklığında rahatsız edici geldi. Var mı bir yerde ayarı? Bass sesler çok boğuyor sesi. Edit:Kapatılabiliyormuş ama gene bass sesler can sıkıcı kıvamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Bunun bir ust versiyonu cikacak mi birde cikis tarihi belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Nisan 2015. HTC hima. One serisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Turkcell 3gde sorun çıkarıyormuş telefon. Bunu telefonu aldıktan ve turkcelle 1 yıllık taahhüt imzaladıktan sonra öğrendin. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 çok bi problem yok. 5.0.1'de düzelmiş diyorlar. Problem turkcell kaynaklı diyen de var. Fast dormancy ile alakalı. Çok fazla canını sıkmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Yok düzelmedi. Hatta ben kırık kartımdandır dedim gittim değiştirdim kartı ama nafile. Şimdilik tek çözüm hotspotı açık bırakmak gibi duruyor. Forumları okuyorumda millet hep aynı şeyden şikayetçi Turkcell HTCyi, HTC Turkcelli suçluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 öeh, farkındalık oluşunca problemi can sıkmaya başladı. Nerede ne zaman datadan düşeceğin belli değil. Bir anda gidiyor, Wifi hotspot açınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 İngiltereyi bile geride bırakmış çekim gücsdfasdfafasdffasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 olayın cihazla bir alakası yok ya. Yaşanan problem tam olarak şu. https://www.youtube.com/watch?v=poC1z94rU6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 rootluysanız fast dormancy'yi kapatıp kurtulabilirsiniz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Ben 1 2 ay daha beklicem. Düzelme olmazsa ya da 4g yakında çıkmayacaksa hattımı taşıyacağım. Vodafone yada Avea kullanıcılarında böyle bir problem yok. Telefonu rootlamak da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar