gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 iade edeceğim de abi pazar günü yine yurtdışına çıkıyorum, 3 ay sonra geleceğim sdfs basit bir çözümü varsa pıtpıt yapayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ben o konuda bir şey diyemem ama o sorunu çözsen bile yine patlar o telefon, sana huzur vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 en temizi iade edeyim. yalnız hediye almıştım böyle olması can sıkıcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 15 gün içinde sorgusuz sualsiz iade hakkın var, hiç kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 buraya yazmadan önce idare talebini başlattım da, çok basit bir software problemi ise kendim çözeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 gleoddyn said: buraya yazmadan önce idare talebini başlattım da, çok basit bir software problemi ise kendim çözeyim dedim. RUU kur. TR cihazı di mi? Şunu indir ve bilgisayardan kur. Düzelebilir. RUU RUU_M8_UL_L50_SENSE60_MR_HTC_Europe_4.16.401.10 _Radio_1.25.214500021.06G_20.68.4196t.01_F_release_417003_signed.exe https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934546378 direkt TR cihazların official Firmware şeysi. Her şeyi silip en olması gerektiği gibi kuracak. Latest Firmware RUU'su bu. İndiremezsen Google Drive'dan falan paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Sağolasın da cihazı iade ettim, ertesi gün de hepsiburada'dan ücret iadesi yapıldı diye onay mesajı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ekran değişimi yapan bildiğiniz yer var mı ya, beşiktaş civarı bugun hallettirsem iyi olacak boşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Birini ararken karşı taraf telefona cevap verdiğinde telefonun titreme gibi bi özelliği varmış. Bu nereden açılıp kapatılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ayarlar -> ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Orada hangisi? Şimdi olay şu, bu olay bende yok ama arkadaşta var. Ben neyi kapadım da bunu iptal ettim bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Vibrate / feedback for call? bunu bi denesenize. Bu arada sense 7 Android M ile gelecek. 5.1 ise sonbahara kaldı. HTC M9'ları satamadı gibi. Sense 7'yi vermiyor bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 BalisticGel said: Orada hangisi? Şimdi olay şu, bu olay bende yok ama arkadaşta var. Ben neyi kapadım da bunu iptal ettim bulamadım bir türlü. çalışmayan başkaları da var sanırım google'da aratınca epey çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 stagefright fixi haftaya geliyor. 5.0.x ile koşan tüm cihazlara gelecekmiş fix. m8 için 5.1 de iptal olmuş. Direkt Android 6.0 + Sense 7.0 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ShadowFax said: Vibrate / feedback for call? bunu bi denesenize. Bu arada sense 7 Android M ile gelecek. 5.1 ise sonbahara kaldı. HTC M9'ları satamadı gibi. Sense 7'yi vermiyor bizeo bende açık. Benimki sorunlu sanırım. 6.0ı bekleyeceksek yıl sonu gelir anca güncelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 6.0 early next year sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 la olm bunun windowslusu da varmis ama fahis vergili ulkemize gelmemis galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bu arada arkadaşın telefonu m8s miş benimki düz m8. Sürüm numaraları bile farklı. Böyle bir telefonun varlığından adam alana kadar haberdar değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 tr'de öyle bir lansman yapılmadı çünkü farklılık neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kamera, işlemci ve batarya farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 enteresanmış m9s var da m8s ilk defa duydum. hiçbir yerde satıldığını da görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/htc-m8s-gri-akilli-telefon.html http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-one-m8s-1301232/review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 m8 i çekmişler demek ki piyasadan, m8 çıkmıyor m8s çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 m9s nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 m8s miş demek ki gördüğüm m9 un farklı bir modeli çıktı diye kalmış aklımda baktım şimdi yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar