ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 evet evet, HTC Service update'leri yapmadıysdan yap diyecektim asdasd Bu arada bir sonraki major update 5.1 + sense 7. Kaynak moversi, llabtoofer. Yeni sense home'u ve lockscreen'i beğendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 abi home'un saati bana çok ufak geldi, pek içime sinmedi valla. büyütmenin de yolunu bulamadım. onun dışında sense themeler hoştu. özellikle cola'nın yaptığı fln çok hoş ama package olarak olmaması rahatsız etti, sadece birkaç tanesi öyle onları da beğenmedim. zamanla tasarım artar yine bakarım diye rafa kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Home'un belli bir saati yok ki? İstersen eskilerini de kullanabiliyorsun. Widgetlardan ekle. Theme olarak Colurful Material Design + Retrofit Icon ile kullanıyorum. Baya beğendim. http://i.imgur.com/CdKLn6o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 lock screen'in saati ya, home mu yazmışım. sense'i yükledikten sonra ufaldı boyu. widget lock screen'e eklenebiliyor muydu hiç denemedim. baya güzel olmuş bu arada theme. home screen'deki saat theme'lerden mi yoksa ayrıca widget mı? adı ne widget'sa, beğendim baya. ben xperia'nın saatini kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 lockscreen saati ufaldı mı hiç farkında bile değilim. Lockscreen saati değişmiyor bildiğim kadarıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Çok güzel themeler var ama sense 7nin olmaması beni tedirgin ediyor. Sorun çıkartır mı acaba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 sense 6'ya uyguladığında bir kısmı uygulanıyor. sense 7 için ise tamamı. Zaten uygularken belirtiyor cihaz bunu. Bir problem olmaz. Saatim ise WeatherClock mu ne. Officially olarak güncellenmedi. Sense7'den alınan apk'yı uyguladım. Cayır cayır çalışıyor. http://www.mediafire.com/download/02740ujktr9wv1u/HtcWeatherClockWidget.apk beğenmezsen app'lerden bu update'i silebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Yani o saat themein içinde yoktu sen apk ile sonradan mı yükledin? Akşam eve gidince deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 o saat sense7'nin bir parçası o saat varsa theme ona da uygulanıyor. işte weather simgesi renkli bu temada falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 abi yuh eşşek kadar themes diye app gelmiş. ben görmemişim. ben de bir ara indirdiğim bir app falan zannediyorum random. şimdi baktım deli gibi tasarım varmış ikonlarıyla birlikte falan. çok güzel şeyler var. yeni telefon almış gibi oldum bütün theme değişince çocuk gibi eğlendim. baya güzel oldu. bu arada google store'a refund eklemişler onu da yeni gördüm, app'i aldım, 10 dk sonra sayfasına girdim "refund" var, tek tuşla refund ediyor. iyiymiş. google, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 App içinde category yok. Search yok. Onun dışında güzel. Sense 7 ile daha da güzel olacak bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bingildak said: bu arada google store'a refund eklemişler onu da yeni gördüm, app'i aldım, 10 dk sonra sayfasına girdim "refund" var, tek tuşla refund ediyor. iyiymiş. google, please. bayaaaadır var abi o sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 dün bir update daha geldi Service Pack'e. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.sense.hsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Android 5.1 + Sense 7 Ağustos'ta. http://www.gsmarena.com/htc_one_m8_to_receive_51_lollipop_with_sense_7_in_august-news-12094.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Htc gallery de güncellendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 HTC Camera; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.camera Zoe mode gidiyor. Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Klavye problemi yaşayan var mı? Bazen klavye aktif olmuyor. Telefonu kapatıp açmadan da düzelmiyor. Switfkey kurdum onunla deniyorum şu anda. Şimdilik bir sıkıntı yok bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yuh lan swift key olmadan bu kadar nasıl kullandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 stock klavye daha bi güzel. Yazması zor ama tuşlara basması falan çok daha iyi. FPS daha bi iyi sanki. Ne swype'ta var bu ne de swiftkey'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Stock klavye aynen daha çok hoşuma gittiğimden onu kullanıyordum. Araştırdım aynı sorunu yaşayan çok insan var. Lollipop güncellemesinden sonra olmuş bu ama benim başıma daha yeni yeni gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 htc lock screen ve home'u güncelleyince menü arka planım mavi oldu. çok da kjötü bir mavi. renk ayarını bulamadım namussuzun. sildim o yüzden. Nerden ayarlanıyor bilen var mı ona göre geri kurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Default temada app drawer background mavi. Themes app'inden istediğin theme i kurabilirsin. Ya da kendi themeini ister basic tool ile ister de maker pro ile iconlarına kadar değiştirebilirsin. https://themes.htc.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ShadowFax said: 4.16.401.10 RUU'sunu buldum. TR cihazlar için latest Firmware'i flashlayan resmi HTC toolu. RUU_M8_UL_L50_SENSE60_MR_HTC_Europe_4.16.401.10_Ra dio_1.25.214500021.06G_20.68.4196t.01_F_release_41 7003_signed.exe https://docs.google.com/uc?id=0B17smFr95pleeTQ5U1NzNkZzM0U&export=download İndirin, dursun kenarda. Gün gelir Custom ROM falan yaparsınız. Resmi sürüme dönmek için buna ihtiyacınız olacak. Olur da cihazı bir şekilde garantiye yollamanız gerekirse büyük ihtimalle yazılımını tekrar kuruyorlar. Benimki de ölü pikselden ekranı vs değişti geçen hafta. İçinde gelen SW 4.16.0.0 diye bir şey geldi. Bu release test release'imiş. Cihaza hemen yukarıda verdiğim RUU'yu kurun. Tabi cihazınızın Cid'i aşağıdakilerden biriyse bu RUU çalışıyor. cidnum: htc__001 cidnum: htc__j15 cidnum: htc__e11 cidnum: htc__203 cidnum: htc__102 cidnum: htc__405 cidnum: htc__y13 cidnum: htc__a07 cidnum: htc__304 cidnum: htc__032 cidnum: htc__016 cidnum: htc__m27 cidnum: htc__k18 cidnum: htc__002 cidnum: htc__a48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Klavye sorunu swiftkeyle de baş gösterdi. Lollipop geleli kaç ay oldu hala düzeltemediler şu sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ben de yok ya o sorun, çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar