Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 22. hafta : Galatasaray - Beşiktaş l 22.02.2014 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esnaf said:

işte bjk biz üst üste kaybederken her maçı kazanamaz :D ah o kadar puan kaybettik anca geçti bizi bjk

biz o kadar kaybettik gs anca geçti bizi de başka bir bakış açısı olabilir :D

lig uzun maraton abi, kimse sene sonuna kadar tüm maçları kazanmayacak tabiki, biri kazanırken digeri kaybedicek, aynı hafta kayıplar olcak falan.

su beraberlik benim gözümde hem biz hem gs galip gelmiş gibi bir haftadır yani, ama arkada olsak üzülürüm o ayrı :D
Mesaj tarihi:
Rahat alırız bu maçı , zaten fark 6 oldu yine, gram puan kaybetme lüksümüz yok. Şu maçı alıp feneri yenip fenerin deplasmanda puan kaybetmesini bekleriz tek umut bu yönde.
Mesaj tarihi:
piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır.
Mesaj tarihi:
PZero said:

piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır.

Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

PZero said:

Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz.

hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur

Mesaj tarihi:
PZero said:

SeaGle said:

PZero said:

hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur

• Yeni Oluştur...