applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Esnaf said: işte bjk biz üst üste kaybederken her maçı kazanamaz :D ah o kadar puan kaybettik anca geçti bizi bjk biz o kadar kaybettik gs anca geçti bizi de başka bir bakış açısı olabilir :D lig uzun maraton abi, kimse sene sonuna kadar tüm maçları kazanmayacak tabiki, biri kazanırken digeri kaybedicek, aynı hafta kayıplar olcak falan. su beraberlik benim gözümde hem biz hem gs galip gelmiş gibi bir haftadır yani, ama arkada olsak üzülürüm o ayrı :D
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kermit said: oha ne pis laf soktu saha disinda kazandik, simdi sira sahadakilerde. ALLAH UTANDIRMASIN!
unity Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 en az 3 tane sallariz, sonra bi tokatlar gondeririz.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bu lafları maçtan sonra söyleyebilecekmisiniz bakalım...
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 mactan sonra 3 tane sallariz demek biraz anlamsiz olur.
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Rahat alırız bu maçı , zaten fark 6 oldu yine, gram puan kaybetme lüksümüz yok. Şu maçı alıp feneri yenip fenerin deplasmanda puan kaybetmesini bekleriz tek umut bu yönde.
PZero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 gg beyler. bi ihtimal beraberlik şansınız vardı. pzero konuştuğuna göre kesin gs aldı maçı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 beşiktaş şampiyonluğa yürür bu maçla. 1-2
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Eskiden beşiktaş'ta takım elbisesiz yürünmezdi.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 PZero said: piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır. Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben seagle'in galatasarayliligini tek tarafli feshediyorum.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 fener zaten gs yi yenecek, biz de yanlışlıkla puan alırsak, fenerle de bi beraberliğe 2.lik garanti işte sdfsd
PZero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 SeaGle said: PZero said: piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır. Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz. hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur
unity Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 PZero said: SeaGle said: PZero said: piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır. Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz. hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur
Öne çıkan mesajlar