Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yoo sadece snijderi ismi basılı formadan gelen para senelik verdiğimiz ücretini karşılıyor menemen klübü olunca anlayamıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yav he he sneijdersporlu mu arkadaş o formayı alan adamlar? sneijder olmasa ali olur veli olur, %20 az satarsın başka isimlerle ama satarsın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Fransuxa said: S-H said: benjani said: https://vine.co/v/MmhjQr9avLJ terbiyesize bak asdfasd ömrö köför ödüyör Emre şerefsizdir. Emre hemde büyük şerefsizdir. burda bu kadar koca koca adam var. bir gün olsun sen tutupta fenerbahçeli başka bir futbolcu için veya fenerbahçelisinide geçtim türkiyedeki tüm takımlar içinde herhangi bir başka futbolcu için "yav kardeşim şu adamda ne büyük bir gavat" falan tarzında laf konuştugunu gördün mü? ben bunca senedir bu forumda takılıyorum takımlar arası sataşma birbirine laf geçirme bilmemne falan herşeyi gördüm eyvallah ama kimse hiç bir başka futbolcu için şerefsiz yaftasını şaak diye suratına geçirmemiştir kimsenin. komple bir Türk futbol tarihinin en şerefsiz gelmiş geçmiş futbolcusu ünvanına sahip tek adamdır emre. maç sırasında çooook adam birbirine tekme tokat dalmıştır etmiştir herşeyi yapmıştır çok insan birbiriyle düşman olmuştur ama bir adam eğer ki geriye kalan 17 takımda birden şerefsiz title ını kazanmışsa kusura bakmayın birazda o adamda suç arayın be. aynı şeyi biz de diyoruz ama futbol camiası ve otoriteleri öyle düşünmüyor olsa gerek ki milli takım kaptalnlık pazubandını bile takıyolar adamın koluna. demek ki bazı şeyler bizim gördüğüm gibi olmuyor. emre saha içinde müthiş piçlikler şerefsizlikler yapar rakibinin üstüne oynar, dolayısıyla kolay biçimde de üstüne oynanır onun falan ama böyle melonunki gibi siktik soktuk domalttık tarzı hareketlerini 90 dk bittikten sonra yaptığını hatırlamıyorum nedense. he bizim ayıoğluayınınoğlu volkan koyduk mu diye bişi üretti mesela. böyle ayılar da var, tuncay gibi hindi baba hindi yapanı da var. adamlar futbolunu oynuyor saha içinde birbirlerine ana avrat sövüyolar maçtan sonra kolkola reinada eğleniyolar sen burda ay o şerefsizlik yaptı ama sizdeki emre çok daha büyük şerefsiz diyosn melo 3x emre 5x şerefsiz diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 senede 6 milyon liralık forma sadece sneijder sayesinde satıldı diyorsan okey :) bahsettiğim ve anlatmaya calıstıgım sey, 3 kuruşa toplanan takımla dün aksam galatasaraya pozisyon vermeyip şanssızlık nedeniyle 1 penaltı ile maglup olmamız, ligde 2 puan arkasında olmamızdır. atibalarla velilerle ligde 2 puan gerinizdeyiz gençler. geçen hafta gelen sürpriz ve muhteşem bursa galibiyeti ve galatasaryın antalyaya bıraktığı 2 puan varken acıkcası pek de üzülmedim yenildiğimize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 http://95.211.168.15/news/rota/newpics/news/020420131546282865563.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 o ligin kalitesizliğinden sizin katenizden değil http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=23802 129 tl 50 bin tane forma satmışızdır di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ligi kalitesiz yapan gs o zaman lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ayrıca hakan balta yerien alex tellesi izliyorsunuz işte fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Rerore said: o ligin kalitesizliğinden sizin katenizden değil http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=23802 129 tl 50 bin tane forma satmışızdır di mi :) 129 tl nin hepsi de kar zaten, olmadı arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 120 tl den hesapladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 abi bir formadan klübe kalan para 35-40 lira falan gerçi gs'nin nike fb-bjk 2sinin adidas o yüzden farklılık olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bu aradaa snijder de yıllık 10.000.000 TL filan alıyor bütçeniz yetmedi herhalde yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben 90a aldım formayı daha ucuza da gördüm markafoni gibi bi sitede 60-70 gibi gs store tır ı falan gidiyo bazı şehirlere onda da fiyatlar farklı yani fix 120 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 O pahalı kadro dün sizin ucuz kadroyu zar zor yendi ama şöyle bir şeyi unutmamak lazım. Beşiktaş kendi çapında iyi denebilecek bir oyun oynadı, Galatasaray ise sezonun en kötü iç saha maçını oynadı. Ona rağmen yenilmek daha kötü bana kalırsa BJk için. Bir de Şamp. ligi ikinci turuna laf atıldıktan sonra, atan adamı ciddiye almak mümkün değil. Niye bu kadar içerlediniz mağlubiyete de ağlıyor bazı arkadaşlar, anlamsız cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 iy oynadı kötü oynadıdan ziyade, beşiktaş galatasarayı oynatmadı diye değiştirmek gerekiyor. 2. turu da küçümsemedim, yanlış anlamışın ancak kupayı almadıktan sonra 1 aya unutulur kardeşim. mağlubiyete içerlemek gibi bir durum yok, şanssızlık diyip geçtik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Robert_Poche said: senede 6 milyon liralık forma sadece sneijder sayesinde satıldı diyorsan okey :) bahsettiğim ve anlatmaya calıstıgım sey, 3 kuruşa toplanan takımla dün aksam galatasaraya pozisyon vermeyip şanssızlık nedeniyle 1 penaltı ile maglup olmamız, ligde 2 puan arkasında olmamızdır. atibalarla velilerle ligde 2 puan gerinizdeyiz gençler. geçen hafta gelen sürpriz ve muhteşem bursa galibiyeti ve galatasaryın antalyaya bıraktığı 2 puan varken acıkcası pek de üzülmedim yenildiğimize... haftaya chelsea'yle 2. tur maçımız var, türkiye kupasında finale gidiyoruz ama adam ne anlatmış ya saljkfa. haftada sadece 1 maç yapan ve sadece lig'e konsantre olmuş 3 büyükten 2 si ile aramızda +/- 3 puan var. bizim için başarı gibi gözüküyor bence. ayrıca 3 kuruşa toplanan takım dediğin, ligin en pahalı 3. takımı diil mi? olması gereken sırada : 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 gün gs'nin kötü olmasının sebebi Veli-Atiba orta sahasıydı biraz da. adamların bitmek bilmeyen enerjileri,her topa ayaklarını sokmaları rakibi hataya zorluyor sürekli. Kaptığımız toplar ile tehlikeler yakaladık bir çok. Yeteneksiz denilen Veli 30 metrelik bir Xavi ara pası attı 20.dk'da almeida'ya direk dibinden dışarı vurdu dün takımın en kötüsü olcay, sonra almeida olunca gol atamadık. 3 tane maçımız kaldı, karabük-sivas deplasman fener içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 applev0dka said: abi bir formadan klübe kalan para 35-40 lira falan gerçi gs'nin nike fb-bjk 2sinin adidas o yüzden farklılık olabilir GS'ye forma başı 40TL kalıyor. Buradan da Nike'ın kesintisi var mı anlaşmaya göre bilmiyorum. Yani nereden biliyorum işte yazın özel tasarım t-shirt vs. baskı işine girmeyi düşünüyordum. Babam sağlam birkaç tekstilci ile görüşme ayarlamıştı fikir edinmem için vs. asdfsd Alt liglere forma hazırlayan bir eleman anlatmıştı. Zaten direkt GS üstünden; Nike gelip yerli tekstilcilere 19-20TL'ye formayı yaptırıyor. Bu kulübe gidince fiyatı 40TL oluyor. Kulüp bunları storelara 80TL'ye gömüyor. 80TL sonrası da store'a standart kâr kalsın diye sabit fiyattan satılıyor. Bir nevi tavsiye edilen satış fiyatı. Bu fiyatı da kulüp değil, storelar kendileri ortak belirliyor ve bir şey demişti de tam hatırlamıyorum, böyle ana store gibi bir şeyi varmış GS'nin işte fiyatları o onaylıyormuş. Oradan da son fiyatını alıyor. Nike tabii 40TL'den pay alıyor mu tekrar bilinmez. Mesela Adidas çok deli bir anlaşma imzaladı Fener ile ama bu sefer yüzdesini yüksek tutarak bir nevi geçen anlaşmaya benzer bir şekilde para kazanmanın yolunu açtı. Formadan çok para kazanılmıyor. Drogba'nın bile ortalama getirisi 4-5 milyon TL deniyordu ki yarı yılını karşılamıyor normalde ama işte kulüp tek forma satmıyor. Forma müşteriyi oraya çekmenin en önemli ve parlak yolu, formanın sırtında yazan isim doğal olarak tüm ürünlerini sattırır. Asıl kâr özellikle atkılar da asdfasd Bildiğin 18-19TL kâr ediyorlar ve storeların her zaman en çok satan ürünleridir. Edit: Baktım, storeların karını düşürüp net kazancı 50TL'ye yükseltmişler. Nike'a pay verilmiyormuş store'a gömülen fiyattan. Forma başı 50 iyi para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Robert_Poche said: 2. turu da küçümsemedim, yanlış anlamışın ancak kupayı almadıktan sonra 1 aya unutulur kardeşim. tur'dan gelen paralarla yeni oyuncular alıp, sonraki seneler de sizi tıklayınca biz hatırlatırız unutturmayız raat ol dasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 çorap da satıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 2.tur bizim gibi ülkeler için büyük başarıdır abi bunu kavramak lazım. Hele ki bunu bir şekilde alışkanlık haline getirebilirsen müthiş olur ki iki yıldır yapıyoruz ve umarım seneye de yaparız. Galatasaray'ın Avrupa'da tanınıyor ve sayılıyor olmasının sebebi bu Avrupa başarılarıdır. Yoksa TRde her sene şampiyon olsan da kimse bilmez Galatasaraymış filan. Sneijder Drogba dediğin adamlar da inanılmaz bir reklam oldu. Bu adamlar ve son iki sene ki başarı sayesinde hayvan gibi sponsorlar vs bulunuyor. Seneye mesela Samsung Emirates filan konuşuluyor forma reklamı için. Avrupada olmasaydın Sneijder Drogba vs reklam yapmasaydın bu adamlar kapını çalar mıydı? Tabi ki hayır. Yani bazı şeylerin değerini iyi bilme, anlamak lazım. Sneijdere çok para veriyoruz ama forma geliri bile yeter ki zaten yaptığın reklam yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hadi her seyi anlıyorum da gelip bir besiktaslının avrupadaki basarıları hor gorusunu anlayamıyorum. hadi feneri de anlıyorum gecen sene yarı final daha oncesinde ceyrek final falan. daha gruplardan cıkamamıs takımın taraftarı olarak gelip "tabi 2 kez ust uste 2. tura cıkmak buyuk basarı lel" demek icin hakkaten hicbiseyden anlamıyor olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 abi galatasaray ve fener'in kadro bizden daha iyi eyvallah da biz de diyoruz ki buna rağmen bu puan farkı ve futbol kalitesi farkının olmaması iyi. Atiba, oğuzhan, olcay, tolga, pedro franco, töre falan bunlar hep ucuza ve güzel transferler. motta falan güzel bir kiralık mesela. Yani her şey para demek değil, ama işte adam akıllı (roni, quaresma değil)yıldızlar gerek bize dün %63 topla oynadık ama skor değişmiyor. değiştirecek adam yok kadroda. O yüzden yıldız oyuncu transferi yapılmalı ama forma isteyen, yatmaya gelmeyen yıldız. Bu yıldız transferleri için de araştırmalar şu andan başlamalı. %99 direkt ya da ön elemeli şl'ye gitme şansımız olacak. e gelecek paralar belli, bu yüzden şu andan franco nasıl bulunduysa, atiba nasıl bulunduysa, yıldız oyuncu transferi de böyle özveriyle gerçekleştirmeli. Avrupa'nın büyük kulüplerinde forma bulamadığı için küsmüş adamları bulacaksın, sorunlu olmayacak ama, şimdiden kanına gireceksin, paraysa para, formaysa forma, taraftarsa taraftar, şl ise şl. Elbette Türkiye olmamızın bir handikapı oluyor ancak bir şekilde kişisel bağlantılarla aşacaksın bunu falan. ama işte bakalım görelim bu kafalarda olacaklar mı, takım şu anda 3-4 takviyeyle şl seviyesine gelir ama işte nokta atışı transfer olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar