S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 asdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 maçı da izlemedim halbuki ama yenilmişiz. neyse sağlık olsun galatasaraylılara tebrikler. bu arada semihin hareketini şimdi izledim de o kornerden gol gelseydi taraftar ne yapardı acaba çok merak ettim lan. yine yenilseymişiz ama keşke gol olsaymış. insanların gerçek yüzü bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 nası olsa kazandık diye kimse maçın başındaki dirseğe, necipin insanlık dışı faullerine, mottanın çirkefliklerine, velinin verilmeyen 20 tane sarı kartına ses çıkarmıyor geçen hafta 3 kişi burak dirsek attı diye madalya alacak kadar post kastı burda, dün kendi takımının oyuncusu dirsek attı ne oldu? neyse rahat maçtı, beşiktaşın gol atamayacağı barizdi chelsea öncesi zorlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 S-H said: benjani said: https://vine.co/v/MmhjQr9avLJ terbiyesize bak asdfasd ömrö köför ödüyör portekizde de nası koyduk ama demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 drogbanın bakışı manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 HAHAHAHAHAAH NASIL YENDİK AMA tarzında bir galibiyet olmadı, klasik mancini'nin 1-0 olsun bizim olsun tarzında iç saha galibiyeti oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Catze said: lig baya heyecanlı ya, 2. sürekli değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Semih'in centilmenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 k1nJo said: maçı da izlemedim halbuki ama yenilmişiz. neyse sağlık olsun galatasaraylılara tebrikler. bu arada semihin hareketini şimdi izledim de o kornerden gol gelseydi taraftar ne yapardı acaba çok merak ettim lan. yine yenilseymişiz ama keşke gol olsaymış. insanların gerçek yüzü bu değil. Bence hiç birşey olmazdı ya. Çok mu iyimserim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 türkiye abi burası o kornerden gol atsak maçı kazasak taraftar tesis basardı. 100 tane gs'li 100000 tane semihi yok eder diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Ama ne güzel bi hareket ya. Onun adına ben gurur duydum gerçekten. Temiz maç izlemeyi nasıl özlemişiz işte. Bide maç sıkıcıydı genel olarak ama çok centilmenceydi. Melonun klasik sinirli tavırları dışında tüm futbolcular faulden sonra bile birbirlerine el uzattılar hep. Melo bile yaptı gerçi kaç kez öyle. Çok mu zor abi şöyle olması futbolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 smyrnas said: Robert_Poche said: kumda oynarsınız anca, chelsea ya elenir, ligde 2. olur, kupayı aldık diye dolanırsınız ruya takımınızla. neyin rüyası? hangi türk takımı başarmış 2 sene üst üste CL de 2.tur? hangi takımın taraftarı isen sen kolay zannediyorsun herhalde olan biteni ? Lig Gs için sadece bir araç kafan buna basmıyorsa anca FB li olursun! BJK li isen anca o takımı tutmaya çarşının yan tribünün de bile oturmaya yakışmazsın derim sana. 2 kere 2. tur büyük başarı gerçekten tebrikler. 14 sene önceki kupanın resmi geliyor bir sonraki mesajında sanırım. hakarete dönen bir yazın var ayagını denk al genç kardeşim, nereye yakışacağımı sen söyleyemezsin. ben bu yazdıklarım nedenlerini kendimce açıklayan wot yazarım ancak şu mesajından sonra bu yazdığım bile sana 2 gömlek fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 oha görende 20 yıldır şampiyon olamıyoruz fb ile aramızda 20 puan fark var sanıcak :D bi sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Robert_Poche said: smyrnas said: Robert_Poche said: kumda oynarsınız anca, chelsea ya elenir, ligde 2. olur, kupayı aldık diye dolanırsınız ruya takımınızla. neyin rüyası? hangi türk takımı başarmış 2 sene üst üste CL de 2.tur? hangi takımın taraftarı isen sen kolay zannediyorsun herhalde olan biteni ? Lig Gs için sadece bir araç kafan buna basmıyorsa anca FB li olursun! BJK li isen anca o takımı tutmaya çarşının yan tribünün de bile oturmaya yakışmazsın derim sana. 2 kere 2. tur büyük başarı gerçekten tebrikler. 14 sene önceki kupanın resmi geliyor bir sonraki mesajında sanırım. hakarete dönen bir yazın var ayagını denk al genç kardeşim, nereye yakışacağımı sen söyleyemezsin. ben bu yazdıklarım nedenlerini kendimce açıklayan wot yazarım ancak şu mesajından sonra bu yazdığım bile sana 2 gömlek fazla. Ömrünüzde kaç kez şampiyonlar ligi gördünüz bana onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 adamların stadında şampiyonluk kutladık hala utanmadan konuşuyorlar. kutladık hafif kaçmış. kupa kaldırdık ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bu arada AHAHAHAHAH https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/unalbSGn.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 @ Seagle ne farkeder, sen de 2 tur sonra göremeyeceksin, aldıgın oyuncuların yarısı da 6 ay forma giyemeyecek doğru düzgün. @Red benim stadımda öyle birşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yok işin ilginci 2 yıldır kupa aldık sevinciyle dolaşan kendileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 aswdefghjkklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 SeaGle said: Bu arada AHAHAHAHAH https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/unalbSGn.JPG sdjhnsdfg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Robert_Poche said: @ Seagle ne farkeder, sen de 2 tur sonra göremeyeceksin, aldıgın oyuncuların yarısı da 6 ay forma giyemeyecek doğru düzgün. @Red benim stadımda öyle birşey olmadı Biz avrupada geldiğimiz yer karşılığında eşek yüküyle para alırken siz menemene ekmek banıyosunuz ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 cebine mi giriyor para, ne farkeder, tebrik ederiz kazandığınız parayı. o para ile 10 tane daha yabancı oyuncu aldınız işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 E zaten olay o. Bugün takımında drogba sneijder gibi adamları oynatabiliyosun. Sırf drogbayı izlemek için her takımdan insan sahana gelip bilet parası ödüyo sana. Drogbanın sağa sola verdiği imza başına 5 lira alsan fenerin ortasahasını satın alırsın. Daha ne olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 SeaGle said: Ama ne güzel bi hareket ya. Onun adına ben gurur duydum gerçekten. Temiz maç izlemeyi nasıl özlemişiz işte. Bide maç sıkıcıydı genel olarak ama çok centilmenceydi. Melonun klasik sinirli tavırları dışında tüm futbolcular faulden sonra bile birbirlerine el uzattılar hep. Melo bile yaptı gerçi kaç kez öyle. Çok mu zor abi şöyle olması futbolun. abi güzel hareket tabiki, hani ülkede spor olarak o kadar pisliğe batmış durumdayız ki, futbolda şike atletizm ve güreş halterde falan doping olayları, zaten doğru düzgün sporcu yetiştirmeyen 80m'luk çöp bir ülkeyiz. Semih gibi adamlar çıkınca böyle sevinip gururlanıyoruz. ama burda asıl ilginç olan semih'in hareketi değil, ''Hocam benden çıktı'' denmesine ihtiyaç duyacak kadar pisliğe batmış olmamız. 100lerce semih olması, 2-3 tane çirkef olması gerekirken 1 tane semih çıkıyor sadece kötü olan o. semih'in bu hareketi de hiç bir şeyi değiştirmeyecek üzücü olan da o ayrıca. Bugün yarın ya da haftaya yine oyuncular kazanmak için her yolu deneyecek. ortada dönen paranın boyutunu düşünürsen çok zor futbolun bizim hayal ettiğimiz gibi olması, onlar hakikaten Metin Oktay'ın, Lefter'in, Baba Hakkı'nın zamanında kaldı. Bir büyükte Canaydın ile öldü, diğerinde Seba ile hastane yatağında, diğerinde ise 15 senedir durum malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 gelecek sene türkiyede yabancı kuralı 5+3 olacak biliyorsun. drogbayı sneijderi ben de acayip severek izliyorum, bu konuda haklısın, ama işin ucunda istersen 5 drogba kaliteisnde yabancı ile oyna, ligi kazanamazsan bir manası olmayacaktır. türkiyede olay türkiye ligini kazanmak veya avrupadaki 2 kupadan birini kaldırmak. normal senaryoda bu puan farklı ile bir sürpriz olmazsa fener ligi alır, chelsea sizi eler ise, yaptığınız bu yatırımların hepsi ile elinizde muhtemelen sadece türkiye kupası olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar