Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala bunları kullanan varmı ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün teknosa da gördüm.Ekran filtresi ve pc için toz kılıfları satılıyordu.
Kendim aklıma geldim çok güldüm.
İlk zamanlar çok kullanmıştım aptal gibi iki saat kılıfı örtmeye uğraşırdım =)

Aranızda hala bunları kulanan varmı delikanlı gibi söleyin =)[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
hayatım boyunca kullanmadım kullanmamda bosuna angarya ya :) Hele o ekrana taktıkları şey çok saçma bence :) Ekranı karartıo :p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
gecenlerde bi bankada gördüm. adamlar super bi monitör kullanıyolar ama ona bile takmışlardı. bi an düşündüm acaba bende mi alsam diye ama ekranı gercekten baya karartıyo ondan vazgectim simdiye kadarda hic kullanmadım kullanmamda:-D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
Ahahah benım enıstemın sırketınde o fıltreler kullanılıyo boyle ekran kapkara oluyo cok kotu bı goruntusu var bı anda aklıma geldı ahaha[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Evet su an klawyemın ıcınde herhangı bır canlı yasayabılır ıcınde cekırdek coplerı kırıntılar vb. bı suru degısık seyler war ha bıde toplu ıgne war[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
benim monitörümle aramda 60 cm küsür olduğu için filtre kullanmama gerek kalmıyor. sağıklı bir uzaklık filtreden iyidir.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene...
elvyn says:
mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Mesaj tarihi:
doom 3'ü o filtreyle oynasan heralde simsiyah bişey görürsün.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
geçen sene ekran filtresi kullanırdım[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 27 Aralık 2004 17:35 tarihinde demiş ki:
üflerim temizlenir.

AHUUSDHADHASD sufersin fizban :D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
çok şık olanlarıda vardı 92- 93 te bn küçükkene herkez kullanıodu.E zorunlu olaraktan bende :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
said:
Head, 28 Aralık 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
doom 3'ü o filtreyle oynasan heralde simsiyah bişey görürsün.

doom3 ü filtresiz oynsasan da simsiyah bi şey görüyosun , gerçi ben 10dk dan fazla oynayamadığım için gamma yı ve brighntness ı sonuna kadar açıyorum , bütün grafiklerin içine ettikten sonra gönül rahatlığıyla sesleri de kapatıp oynuyorum[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Mesaj tarihi:
çook eskiden abim klavyeye kola dökmüştü.. yapış yapış oldu haliylen sonra açıp temizlerken içinden hamam böceği çıktı space tuşuna vurmaktan böcek ezilmiş..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
  • Yeni Oluştur...