bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Dün teknosa da gördüm.Ekran filtresi ve pc için toz kılıfları satılıyordu. Kendim aklıma geldim çok güldüm. İlk zamanlar çok kullanmıştım aptal gibi iki saat kılıfı örtmeye uğraşırdım =) Aranızda hala bunları kulanan varmı delikanlı gibi söleyin =)[signature][hline]tuana...
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayatım boyunca kullanmadım kullanmamda bosuna angarya ya :) Hele o ekrana taktıkları şey çok saçma bence :) Ekranı karartıo :p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 gecenlerde bi bankada gördüm. adamlar super bi monitör kullanıyolar ama ona bile takmışlardı. bi an düşündüm acaba bende mi alsam diye ama ekranı gercekten baya karartıyo ondan vazgectim simdiye kadarda hic kullanmadım kullanmamda:-D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Benim mönitör içten filitreli Toz kılıflarınıda kullanmak zorundayım çünkü fan kasanın tepesinde[signature][hline](_Astromaniac_)
bayat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 O kadar basit bir monitor filtresi ise yarasaydi, adamlar bastan yaparken koyarlardi herhalde.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hiç kullanmadım, gereksiz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 benim monitör kendinden filtreli, emission belgeli :P toz kılıfınıda kullanmıyorum. gerek yok. üflerim temizlenir.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ahahah benım enıstemın sırketınde o fıltreler kullanılıyo boyle ekran kapkara oluyo cok kotu bı goruntusu var bı anda aklıma geldı ahaha[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Evet su an klawyemın ıcınde herhangı bır canlı yasayabılır ıcınde cekırdek coplerı kırıntılar vb. bı suru degısık seyler war ha bıde toplu ıgne war[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 "siz hala annenizin filtresini mi kullanıyosunuz" gibi bi soru olmuş:) benden geçti onlar, hep saçma bulmuştum zaten, ben bilgisayar alana kadar kendinden filtreliler geldi.... ama dantel örterim monitöre:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 benim monitörümle aramda 60 cm küsür olduğu için filtre kullanmama gerek kalmıyor. sağıklı bir uzaklık filtreden iyidir.[signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz...
Head Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 doom 3'ü o filtreyle oynasan heralde simsiyah bişey görürsün.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 geçen sene ekran filtresi kullanırdım[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Fistan, 27 Aralık 2004 17:35 tarihinde demiş ki: üflerim temizlenir. AHUUSDHADHASD sufersin fizban :D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Ardeth, 28 Aralık 2004 20:14 tarihinde demiş ki: geçen sene ekran filtresi kullanırdım sonra laptop gelince olmadı tabii:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Laptopa konuldugunu dusunsene ahah cok komedı olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 küçükken kullanırdım örtümsü bişey :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 çok şık olanlarıda vardı 92- 93 te bn küçükkene herkez kullanıodu.E zorunlu olaraktan bende :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
screamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Benim hiç filtrem olmadı ühühühü[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Parlak monitöre uzun süre baktığınızda oluşan göz kuruması ve tabi ki radyasyondan koruyor. Artık radyasyon yaymıyor eskisi kadar monitörler ama gözler hala kuruyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
hormonluportakal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 valla bende var ama camın ortasında pirekaresini bulabilecegim bir şekilde delik var[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hll lan sana[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Head, 28 Aralık 2004 20:11 tarihinde demiş ki: doom 3'ü o filtreyle oynasan heralde simsiyah bişey görürsün. doom3 ü filtresiz oynsasan da simsiyah bi şey görüyosun , gerçi ben 10dk dan fazla oynayamadığım için gamma yı ve brighntness ı sonuna kadar açıyorum , bütün grafiklerin içine ettikten sonra gönül rahatlığıyla sesleri de kapatıp oynuyorum[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 çook eskiden abim klavyeye kola dökmüştü.. yapış yapış oldu haliylen sonra açıp temizlerken içinden hamam böceği çıktı space tuşuna vurmaktan böcek ezilmiş..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Kılıf değil ama ekran filtresi kullanıyorum hala monitörüm 1997 den kalma ve 15" ühühühü.... Bilgisayar uzay mekiği gibi ama monitör göt kadar Hl2 den maksimum zevki alamıyorum fırk...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Öne çıkan mesajlar