Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Bazı yorumlar dasaaasdfsfd diye gülmelik cehalette olmuş, adamlığı arabayla ölçmek falan :p Böylesine laf anlatmak yersiz, vaktime acırım.

AEA ise apaçinin önde gideni, adamın barzoluğuna ve egosuna katlanamadığımdan hiçbir şeyini izlemiyorum, işe yarar bilgisini de alamıyorum haliyle ama varsın almayayım. Apaçi oluşunun farkında olması ve üç cümlesinden birinin "korumanızı eksiksiz giyin" olması dışında iyi yönü yok, her yerinden kötü örnek akıyor. Kurye gibi (hatta daha tehlikeli) motor süren adamdan eğitmen mi olur, olsa olsa apaçilerin fenomeni olur işte böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadim simdi. delikanli olup arabaya binin deme mi alindin sen?

hani bi laf var, cingenesin ne kizarsin, cingene degilsin ne kizarsin? senin dogru duzgun bir araca binmene, yere yapismamana, geberip gitmemene, dengesizin dibi bi alet ustunde olecegine az kenara para koyup ailene evine gitmene salik vermisiz.

tesekkur edecegine atarlanmissin.

motor pismanliktir demisiz,
hatta belirtmisiz;
bak dusunce sen de "ay cok sansliyim, sadece cigerim delindi ve omurgam kirildi ki... acimadi ama" dersin, yapma evine donuver sagsalim diye temenni etmisiz.

hayirdir bilader. sakin ol iki dakka. iyiligini istemisiz, "ama ben cocuklar gibi motorlu bmx'te tepinmekten zevk aliyorum kiiii" diye tepki vermissin.

yanlis bu kafalar.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

MOtosiklet hastasıyım.

Ama istanbul'da motor surmek resmen ölümle dansetmek. Bunun ne kadar iyi bildiğinle deneyimle vs ile alakası yok. Bambaşka bir yer burası.

Anadoludaki başka şehirlerde yaşansa orada motor çok mantıklı tabi.

"İyi bilme" tanımlamana göre değişir. İyi bilme kavramın bu Barkın gibi "bileqim fenadır qanqa asfald aqlar" ise tabii ki hiçbir etkisi yok, hatta zararı var. Yok eğer iyi bilmek güvenli ve defansif sürüş, yüksek dikkat, araçları öngörmek, oldu da vursan bile sıyrıklarla atlatacağın hızlarda gitmek vb. ise tabii ki çok alakası var hem bilgiyle, hem deneyimle.

Risk 1/500 veya 1/5k yerine 1/100k olacak kadar dikkatli ve bilgili sürüyorsan bu boktan ülkede aynı riski AVM'de gezerken de yaşıyorsun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

anlamadim simdi. delikanli olup arabaya binin deme mi alindin sen?

hani bi laf var, cingenesin ne kizarsin, cingene degilsin ne kizarsin? senin dogru duzgun bir araca binmene, yere yapismamana, geberip gitmemene, dengesizin dibi bi alet ustunde olecegine az kenara para koyup ailene evine gitmene salik vermisiz.

tesekkur edecegine atarlanmissin.

motor pismanliktir demisiz,
hatta belirtmisiz;
bak dusunce sen de "ay cok sansliyim, sadece cigerim delindi ve omurgam kirildi ki... acimadi ama" dersin, yapma evine donuver sagsalim diye temenni etmisiz.

hayirdir bilader. sakin ol iki dakka. iyiligini istemisiz, "ama ben cocuklar gibi motorlu bmx'te tepinmekten zevk aliyorum kiiii" diye tepki vermissin.

yanlis bu kafalar.

bi tahminde bulunayım, sen olur da bi motosiklete çarparsan(ya da çarptıysan) sen de hiç hata yoktur aslında dimi ? Çünkü motosiklet tehlikeli.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

MOtosiklet hastasıyım.

Ama istanbul'da motor surmek resmen ölümle dansetmek. Bunun ne kadar iyi bildiğinle deneyimle vs ile alakası yok. Bambaşka bir yer burası.

motosiklet kullan, ama bilinçli kullan, cahilce kullanma. Bir gün bi bakıcaksın araba sürüşün de çok daha bilinçli ve güvenli olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

MOtosiklet hastasıyım.

Abi sanki tam tersi. İstanbuldaki araba kullananlar daha çok kurallara uyuyor sanki. Anadoluda, örneğin eskişehirde, millet kırmızı ışığı ignoreluyor, şerit falan yok, olan yerde de ipleyen yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Antalya' da çok keyif almıştım ben kullanırken. Zaten Adrasan' daydım, bomboş yer anasını satayım. Araba mı çıktı, biri yola mı atladı derdi de yok. En büyük korkum, inek, köpek, koyun vs hayvanların atlamasıydı yola. Sonra İstanbul denen alalhın belası yere geldik. İşler değişti tabi. Taksici en sol şeritten en sağa atladı 3 şeritlik yolda bugün, zar zor ani fren yapayım derken adam 20-30 km hızda kapısını açtı. Tahminimce 3 cm le falan şansa geçtim tamamen. Adam yapabileceği herşeyi yaptı beni öldürmek için, işin en kötüsü adam bunun farkında değil işte. Haberi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yolda denk geldigimiz sinekler falan da boyle yaziyordur haa..

bugun arabanin birisinin camina yapisiyordum az kalsin, tam yukari dogru tum gucumle kanatlarimi cirpip on camdan kactim, tepedeki antene carpiyordum. 3kanat ucu ile atlattim!

kardesim bugun yasadigin olayin sana ilham olmasi ve de araba alman dilegi ile. caninizi yola atiyorsunuz. bugun degilse yarin yaralanacaksiniz.

boyle bir delilige ne gerek var? zevk ise piste cikin kardesim! oyun alani mi yollar!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...