Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Bazı yorumlar dasaaasdfsfd diye gülmelik cehalette olmuş, adamlığı arabayla ölçmek falan :p Böylesine laf anlatmak yersiz, vaktime acırım. AEA ise apaçinin önde gideni, adamın barzoluğuna ve egosuna katlanamadığımdan hiçbir şeyini izlemiyorum, işe yarar bilgisini de alamıyorum haliyle ama varsın almayayım. Apaçi oluşunun farkında olması ve üç cümlesinden birinin "korumanızı eksiksiz giyin" olması dışında iyi yönü yok, her yerinden kötü örnek akıyor. Kurye gibi (hatta daha tehlikeli) motor süren adamdan eğitmen mi olur, olsa olsa apaçilerin fenomeni olur işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 anlamadim simdi. delikanli olup arabaya binin deme mi alindin sen? hani bi laf var, cingenesin ne kizarsin, cingene degilsin ne kizarsin? senin dogru duzgun bir araca binmene, yere yapismamana, geberip gitmemene, dengesizin dibi bi alet ustunde olecegine az kenara para koyup ailene evine gitmene salik vermisiz. tesekkur edecegine atarlanmissin. motor pismanliktir demisiz, hatta belirtmisiz; bak dusunce sen de "ay cok sansliyim, sadece cigerim delindi ve omurgam kirildi ki... acimadi ama" dersin, yapma evine donuver sagsalim diye temenni etmisiz. hayirdir bilader. sakin ol iki dakka. iyiligini istemisiz, "ama ben cocuklar gibi motorlu bmx'te tepinmekten zevk aliyorum kiiii" diye tepki vermissin. yanlis bu kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Evet evet, zaten kendi başına ayakta bile duramayan iki tekeri sürenler APTAL olduğundan seni yanlış anlamaları normal, bence kendini yorma. ADAM gibi arabana binmeye devam et. İbrahim Hacıosmanoğlu mu lan bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 MOtosiklet hastasıyım. Ama istanbul'da motor surmek resmen ölümle dansetmek. Bunun ne kadar iyi bildiğinle deneyimle vs ile alakası yok. Bambaşka bir yer burası. Anadoludaki başka şehirlerde yaşansa orada motor çok mantıklı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bende aksine İstanbulda motor kullanmaktan zevk alıyorum. O trafikte cebellesenlerin yanından geçip gittikçe büyük haz duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 RamsesII said: MOtosiklet hastasıyım. Ama istanbul'da motor surmek resmen ölümle dansetmek. Bunun ne kadar iyi bildiğinle deneyimle vs ile alakası yok. Bambaşka bir yer burası. Anadoludaki başka şehirlerde yaşansa orada motor çok mantıklı tabi. "İyi bilme" tanımlamana göre değişir. İyi bilme kavramın bu Barkın gibi "bileqim fenadır qanqa asfald aqlar" ise tabii ki hiçbir etkisi yok, hatta zararı var. Yok eğer iyi bilmek güvenli ve defansif sürüş, yüksek dikkat, araçları öngörmek, oldu da vursan bile sıyrıklarla atlatacağın hızlarda gitmek vb. ise tabii ki çok alakası var hem bilgiyle, hem deneyimle. Risk 1/500 veya 1/5k yerine 1/100k olacak kadar dikkatli ve bilgili sürüyorsan bu boktan ülkede aynı riski AVM'de gezerken de yaşıyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 dasaaa said: anlamadim simdi. delikanli olup arabaya binin deme mi alindin sen? hani bi laf var, cingenesin ne kizarsin, cingene degilsin ne kizarsin? senin dogru duzgun bir araca binmene, yere yapismamana, geberip gitmemene, dengesizin dibi bi alet ustunde olecegine az kenara para koyup ailene evine gitmene salik vermisiz. tesekkur edecegine atarlanmissin. motor pismanliktir demisiz, hatta belirtmisiz; bak dusunce sen de "ay cok sansliyim, sadece cigerim delindi ve omurgam kirildi ki... acimadi ama" dersin, yapma evine donuver sagsalim diye temenni etmisiz. hayirdir bilader. sakin ol iki dakka. iyiligini istemisiz, "ama ben cocuklar gibi motorlu bmx'te tepinmekten zevk aliyorum kiiii" diye tepki vermissin. yanlis bu kafalar. bi tahminde bulunayım, sen olur da bi motosiklete çarparsan(ya da çarptıysan) sen de hiç hata yoktur aslında dimi ? Çünkü motosiklet tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 RamsesII said: MOtosiklet hastasıyım. Ama istanbul'da motor surmek resmen ölümle dansetmek. Bunun ne kadar iyi bildiğinle deneyimle vs ile alakası yok. Bambaşka bir yer burası. Anadoludaki başka şehirlerde yaşansa orada motor çok mantıklı tabi. motosiklet kullan, ama bilinçli kullan, cahilce kullanma. Bir gün bi bakıcaksın araba sürüşün de çok daha bilinçli ve güvenli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 RamsesII said: MOtosiklet hastasıyım. Ama istanbul'da motor surmek resmen ölümle dansetmek. Bunun ne kadar iyi bildiğinle deneyimle vs ile alakası yok. Bambaşka bir yer burası. Anadoludaki başka şehirlerde yaşansa orada motor çok mantıklı tabi. Abi sanki tam tersi. İstanbuldaki araba kullananlar daha çok kurallara uyuyor sanki. Anadoluda, örneğin eskişehirde, millet kırmızı ışığı ignoreluyor, şerit falan yok, olan yerde de ipleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Adana; seneler önce babam kırmızı ışıkta durduğu için canonun biri arabanın önüne atlayıp neden duruyorsun diye babama bıçak çekmişti. Olay seyhan merkezde gerçekleştiği için instant yatırdılar adamı tabi. This is the Turkey, that's the real shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Antalya' da çok keyif almıştım ben kullanırken. Zaten Adrasan' daydım, bomboş yer anasını satayım. Araba mı çıktı, biri yola mı atladı derdi de yok. En büyük korkum, inek, köpek, koyun vs hayvanların atlamasıydı yola. Sonra İstanbul denen alalhın belası yere geldik. İşler değişti tabi. Taksici en sol şeritten en sağa atladı 3 şeritlik yolda bugün, zar zor ani fren yapayım derken adam 20-30 km hızda kapısını açtı. Tahminimce 3 cm le falan şansa geçtim tamamen. Adam yapabileceği herşeyi yaptı beni öldürmek için, işin en kötüsü adam bunun farkında değil işte. Haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yolda denk geldigimiz sinekler falan da boyle yaziyordur haa.. bugun arabanin birisinin camina yapisiyordum az kalsin, tam yukari dogru tum gucumle kanatlarimi cirpip on camdan kactim, tepedeki antene carpiyordum. 3kanat ucu ile atlattim! kardesim bugun yasadigin olayin sana ilham olmasi ve de araba alman dilegi ile. caninizi yola atiyorsunuz. bugun degilse yarin yaralanacaksiniz. boyle bir delilige ne gerek var? zevk ise piste cikin kardesim! oyun alani mi yollar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 dasaa saracak yer bulamayınca motorculara sarmış gel la bayram tatilinde beraber takılak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 geri dondum hicligin ortasina :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 beter ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Şu tarz birşey düşünüyorum oğlanı arkamda taşımak için varmıdır başka alternatifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 xmaxın var zaten, tak arka çantayı ve pedini bundan daha bile güzel,rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Oyle bir pad olasi bir dusme esnasinda sikinti yaratmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 abi cocuklari bari riske atmayin. ulkede sosyal hizmetler iyi calisiyor olsa, evladini riske atinca elinden alirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Selam, Bazen, yolda giderken, vites atmak için debriyajı çekiyorum. Bırakıp gaz verince gaz çalışmıyor. Çözüm olarak motoru kapatıp açmam gerekiyor. Daha önce başına gelen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 motorun marka modeli neydi ki? Cok enteresanmis bir olaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Honda CRF 250 L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Motorun anahtari kirildi ve iceride kaldi, var mi servise goturmeden cikartabilecrgim bir taktik? Motor nc750x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Yeto said: xmaxın var zaten, tak arka çantayı ve pedini bundan daha bile güzel,rahat oluyor. Zaten Sissy bar var ama oğlan 4 yaşında olunca biraz daha güvenli birşeyler bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=v-r2ya7EaQQ Haftasonu Maşukiye'de bu kadar olmasa da 8 kişi buna benzer bir atv turu ayarladık. Makinalar Polaris. Bakalım nasıl bir şeymiş ATV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar