Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Suark said: pistte şekeri düşmüştü belki burdada benzeri olmuştur çünkü interkom falan var Adam barkın sağa girince basıyor kontrayı ama o hızda fayda etmiyor. Yanlarına mı gitmek istiyor nedir neden bir anda öyle hızlanıyor ben onu anlamadım. Salaklığı orada bence. Sürdüğün adamlar yavaşlıyor sen gaza abanıyorsun apaçi gibi...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 motor tehlikeli ya. akilli isi degil. ufak temasta boyle oluyor iste. cocukluk pesinde kosmak yerine araba almaya karar verirlerse hayirli bir kaza olmus olur. iki araba bu kadar ufak temas etmis olsaydi bu drama yerine sigorta icin bilgi paylasir pasta cilaya giderlerdi... ne demisler, her serde bir hayir vardir. umarim sacmalamayi birakip dogru yolu bulurlar.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ya vardır bişey, yani düz yolda yapılan saçma sapan bi kaza anlam veremedim ben. Bi düzelsinler inşallahta anlatırlar
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ahahahahahhahahaha abi ya.. bisi varmistirmis... ya ne olacak. iki teker ustunde gitmek sacmalik otesi. daha neyi olacak LOL. sekerim dustu ne abi! tamamen tehlike ya. burnum tikaliydi kaza yaptim, cisim vardi kaza yaptim, sinuzit agri yapti kaza yaptim. serseri mayin bunlar! kimin ne zaman senin arabana carpacagini bilemezsin. gelse "pardon sekerim dustuydu de.. ondan gomdum sizin arabanin kapiya" diyemezsin ki "pardon tansiyonum yukseldi siz oyle diyince. ondan gomdum sizin kalcaya..." al eline iki tekerli motoru, tek basina birak. ayakta bile duramaz. iste ufak bi temascik oldumu "ay kaburgam kirildi, aman omurum kirildi, kalcam koptu, kolum koptu.." e ne olacakti? hayir bunlar bos yolda boyle suruyorlar, kalaninda da arabalari terorize ediyorlar. bir tanesi hafifce aynana temas etse al basina belayi! yere yapisip domatos sosu gibi asfalti boyuyacak. neyse en azindan gercek bir video olmus. kullanin, yapisin, hastane masrafina bi araba parasi odeyin. 4-6hafta da yatakta yatin anca... ya da adam olun ve araba kullanin. https://www.youtube.com/watch?v=ZjIe8iEHBKI
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 dasaaa https://i.imgflip.com/15b5nw.jpg
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Adam musluman mahallesinde salyangoz satmaya ugrasiyor alin sunu surdan.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 NolaxThensbane said: dasaaa https://i.imgflip.com/15b5nw.jpg haci!! musluman mahallesinde salyangoz satma! giderken yolda 150gr.cik ittiririm.. domates puresi olursun.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Law said: https://www.youtube.com/watch?v=xofqykB38M0 Bu kazada hata kimde ? Benim anladığım en öndeki sürücü hızını düşürüyor fren ışığı yanmıyor ama gaz kolunu bırakınca hızı düşüyor, ikinci sürücü (barkın bayoğlu) fren mesafesi bırakmadığı için fren yapıyor ve çarpma ihtimaline karşın kendini sağ şeride atıyor, sağ şeritteki vataandaş hızı 160 civarı önünde birden barkını bulunca adama vuruyor. 3 sürücününnde hızı aynı ama öndeki ikili hız kesip ikincü sürücü daha düşük hızla sağ şeride girince kaza oluyor diye anladım ben ? Hepsi hatalı gerçi aşırı hız, takip mesafesi yok vs sizin fikriniz ne ? Dasaa'nın mikemmmmmel açıklayıcı, aydınlatıcı, ilham verici yorumlarını görünce yorumlarımı kendime saklayayım dedim.
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Dasaa nin wot undan sonra hemen motoru sattim. Cok sukur 50 yil daha yasayacagim
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 dasaaa said: hayir bunlar bos yolda boyle suruyorlar, kalaninda da arabalari terorize ediyorlar. bir tanesi hafifce aynana temas etse al basina belayi! yere yapisip domatos sosu gibi asfalti boyuyacak. bu barkın gibi apaçi adamlar, apaçi olmasını ötesinde apaçiliği iyi bişey gibi gösteren özendiren adamlar, böyle bi cehaleti haklı çıkarıyor malesef. Daha önce kaza yapan çocuğa ayı gibi gülen adamın kaza yapmış olmasına hiç üzülemiyorum.
Law Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 3.kişilere zarar vermemeleri sevindirici olmuş.
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 AEA' ya çok lafım yok. Adam zaten apaçiyim diyor, adamın çokiyi biliyorum herşeyi kafası da yok. Çok ekmeğini yedim o adamın ben, hiç görme şansım olmayan motorları öküze anlatır gibi anlatıyor, eğitim videoları da var epey açıklayıcı. Örneğin vites düşürürken gazı hafif aç ordaki çarklar açılsın daha sağlıklı olur gibisinden. Adam kendisi eleştiriyor merdivenaltı eğitimcileri falan. İyi adam aslında, ama apaçi işte. Hatta şehiriçinde köpek gibi sürdüğü bir video var, tam apaçi işi yani. Adam ama onu hani böyle çok başarılı birşeymiş gibi anlatmıyor, hatta videoyu AEA videosu gibi de yayınlamamışlar almışlar koymuşlar falan, full küfürlü hiç edit görmemiş. Adam boşluğu doldurmuş güzelce, işe yarar şeyleri alacaksın, apaçilikleri atacaksın kenara.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 TR olm burası iyi bişey yapıosan kesin cezalandırırsın insanlar salak olduğu için iyi "örnek" olmak zorundasın mesela, yoksa linç ediolar. Pokemon izleyip pencereden atlayan milletiz
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Jeeztro said: AEA' ya çok lafım yok. Adam zaten apaçiyim diyor, adamın çokiyi biliyorum herşeyi kafası da yok. Çok ekmeğini yedim o adamın ben, hiç görme şansım olmayan motorları öküze anlatır gibi anlatıyor, eğitim videoları da var epey açıklayıcı. Örneğin vites düşürürken gazı hafif aç ordaki çarklar açılsın daha sağlıklı olur gibisinden. Adam kendisi eleştiriyor merdivenaltı eğitimcileri falan. İyi adam aslında, ama apaçi işte. Hatta şehiriçinde köpek gibi sürdüğü bir video var, tam apaçi işi yani. Adam ama onu hani böyle çok başarılı birşeymiş gibi anlatmıyor, hatta videoyu AEA videosu gibi de yayınlamamışlar almışlar koymuşlar falan, full küfürlü hiç edit görmemiş. Adam boşluğu doldurmuş güzelce, işe yarar şeyleri alacaksın, apaçilikleri atacaksın kenara. apaçiyim demesi affettiriyo mu? "gericiysek gericiyik gardaş" gibi bişey olmuş. Adam da herşeyi biliyorum kafası var, ve bok attığı eğitmenler de hayali tamamen. Yani onun dediği virajda iç taraftaki pege bas diyen eğitmen kim? Yok öyle bi eğitmen. Ama adam ülkedeki bütün eğitmenler cahil sadece benim reklamımı yaptıklarım iyi algısıyla götürüyo parayı. İyi adam falan da değil bayağı kötü adam, çok eskiden tv programı yaparken falan iyiymiş.. edit: apaçi olmasından ziyade, apaçiliği özendirmesi falan sıkıntı
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ya yok o konuda haklısın zaten. Adamı affettik demiyorum, ben sadece kendi açımdan bakıyorum. Eğitim almadım, alamadım. Ufak tefek kritik olmasa da verdiği bilgileri benim öğrenmem çok zor. Yani internette denk geleceğim başka bir forumda bilmemne de o şekil öğrenirim. Motosiklet kullanan arkadaşım bri tane var o da 1.000km tecrübeli, maxi scootercı. Bu adam çoğu konuda ilaç gibi geldi, motor incelemeleri bile yeterli benim için. Adam apaçi, zaten baktığında %80 apaçi yani motor kullanan topluluk. Onlara hitap etmesi normal. Ama öyle berbat bir adam falan değil o kadar, onu demeye çalışıyorum. Yoksa kaza videosunun tamamı yok ama göründüğü kadarıyla sürekli göt göte gazlıyorlarmış yani. Sene 2016 hala şehiriçi yolda gazlayan insanlar var. En çok üzüldüğüm MT-10 oldu, kız gibi motor valla. Gene apaçi işi tabi de, kötü oldu.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ben onun anlattığı hiç bi şeyde problem yaşamadım yalnız adam bi pulsar incelemesi yaptı 1 e 1 aynı çıktı motor e eğitimleride güzel, hondada eğitim aldım ama kontrayı bu bahsettikten sonra öğrendim misal. onun dışında eğitmenler konusunda nedense rahmi barutçuya takık. Ama geyik yani, program geyik. Hayati bilgiler kısmı bence çok güzel. Bide incelemeleri. Geri kalanı çıtır çerez
Law Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 AEA ilk programlarında gayet mülayimdi, sonrasında bir özgüven mi geldi apaçilik damarı iyice tuttu. Şimdi çıkıp hatalı araç kullanan, ihlal yapan sürücülere hatta hız sınırını aşan hızlı süren araç sahiplerine hep iktidarsız oldukları ve bunun için hız yapıyorlar göndermesi yapıyordu. Bunun diyen adamın youtube sayfasına trafikde kural ihlalleri yaparak ve aşırı hız yaparak sürdüğünü görünce (suzuki videosu ve daha önce trafikde nasıl kullanıyorum diye bir videosu var) insan hayret ediyor adam kendiyle çelişiyor çünkü. Sürüş güvenliği diyor, ekipman diyor vs tamam çok iyi ama çıkıpta tam bir trafik canavarı gibi araç sürüp, hatta rüzgardan yan aynası kapanmasına rağmen halen aynı şekilde sürmeye devam ettiğini görünce insan bir acaba diyor. İstediği gibi sürsün tabi ama o yollarda kaza yapsa kendisiyle beraber başkalarınıda öldürebilir ve yaralayabilir bunu idrak edemiyor yoksa çıksın piste ne yaparsa yapsın. Benim yanlışıma ne bakıyorsun sen benim anlattıklarıma bak demesi bu noktada gülünç oluyor çünkü o yanlışı senin benim olduğu trafikde yapıyor seni ve beni dahi riske atıyor. Hakkını yemeyeyim ama adamın videolarından çok şey öğrendim bu tip videolara ağırlık vermeli incelemeler, sürüş güvenliği, ekipmanlar vs.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Bu herifin şile yolunda şu eski fazerdan bozma mooruyla yanımdan geçişini hatırlıyorum, tam durdurup dövmelik. Bu adam böyleyken kalkıp ona buna laf atmaya hiç hakkı yok.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 evette adam program yapmıyo olsa kimse böle eleştirmicekti herifi. sorun orda
Law Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Zaten program yapıp doğrusu bu demesi ve boyle bir misyon üstlenmesi ile ister istemez bazı riskleri de alıyor. Madem apaçi gibi sürüyorsun bari programına koyma bunu yani amaç ne ? Bak ben aslında sövdüğüm trafik magandalarından farklı değilim demeye getiriyor. Çok saçma işler yapıyor.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Lastik alacak varsa şimdiden alsın... http://www.businessht.com.tr/ekonomi/haber/1293386-lastik-ithalatinda-ilave-gumruk-vergisi https://www.youtube.com/watch?v=EYOwxKMzO-Y
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 o nasıl site ya business shit diye okudum asdfds
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 22 ekimde direksiyon sınavına gircem ehliyet yolda sonra bi pejo 105 hayalim bakalım
Öne çıkan mesajlar