Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Suark said: r25 fiyatina gelir iste. olm burda gecen bayiie gittim tabi kacak getiriolar disardan falan sanirim. 2. el cbr250r 2013 kasa orasi burasi cizik 20k tl dediler OHAOHAOHAHO 600rr 90bintl falan bi de orda sanırım speed limieter mı ne var. beygir de olabilir. motorlar epey yavaş gidiyormş falan. ya da yeni sürücülere miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 seydendir o simdi zamaninda devrim sonrasi bu mollalari oldurmeye baslamis bi motorcu cete oldurup kaciolarmus sonra o yuzden hizda yasak 250cc ustude yasak ehaehadaadaf tabi molla amcanin ogluysa yasak deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 kawasaki şu hintliyi almalı, 10/10 inceleme https://www.youtube.com/watch?v=t-6UaZisUwU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 mt25 iyi güzelde ABS yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 crf250L 2016'da 1000 TL artmış. :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 İşten güçten ekipmancılara bile uğrayacak vakit bulamıyorum, hayrına 3-4 tane fuar davetiyesi gönderecek bir babayiğit çıkar mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Beyler selam. Motor olayına yeni gireceğim nasipse :) Yarın ekipman bakmak istiyorum monttur, elfivendir, kasktır. Güvenilir, çok seçenek olan ve olaydan anlayan elemanların bulunduğu hangi dükkanı önerebilirsiniz İstanbul'da? Şimdiden çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Kızıltoprak ve Hasanpaşa'ya gidersen sıradan bütün dükkanlara bakarsın. Ama fuar zamanı indirimler oluyor, hemen alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ya genelde dukkan sakınlerı malları satmaya calısıo yani, maalesef oyle guvenebılecegın bı yer yok bence. baya arastırıp ogrenmen gerekıyor, materyal falan kasıosun sıkıcı bı ıs. Direk markayada yonelebılırsın parayla Bide genelde taksıt yapmıyor lordlar, çok ucuz mal satıyorlar çünkü. bostancıda motorsikletmalzemeleri.com diye bi dükkan var koprunun orda ıcerenkoy tarafında, eski diş hastanesını orda. ora 9 taksıt yapıyor. Gitmeden once nette arastırmanı bol yapıp on target gıtmen lazım. burda bı baslıgı vardı baya arastırmıstım ben falan fılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 mt25 için kapora verdim perş anahtar teslim herşey yolunda giderse >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Hayirli olsun, ekipman icin fuar i beklesin herkes, guzel indirimler ve butun cesitleri bir arada iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 http://www.motosikletim.com.tr/HEIN-GERICKE-ROLLSACK-CA-75-LT-KUPLU-SOSIS,PR-1638.html şöyle bir çanta kullanışlı olur mu? sadece motorda değil normal hayatta da kullanmayı dusunuyorum. görmüş veya kullanmıs olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 mt-25 yarın daytonadan teslim alıyorum plaka ile ilgili bi sıkıntı olmaz ise bikaç bilgi paylaşayım; şu an 2015 model olarak satılıyor fakat 2016 aslında, fuardan sonra 2016 olarak satılmaya başlayacak bayiler aynı motoru, fiyatı da artacak deniyor. Türkiye'deki saçma bir yasadan dolayı boyleymiş, dünyada heryerde eylül gibi yeni modeller üretilmeye ve satılmaya başlıyormuş, fakat türkiyede bu rollover şubay ayında gerçekleşiyor, eylülden şubata kadar 2016 model bir motor türkiyede 2015 olarak satılıyor sdf aksesuar olarak koruma demiri, on cam, akrapovic egzoz (500€ olacakmış yaklaşık bayideki cocugun soyledigine gore) ve top case olacakmış, henüz yok bayilerde hiçbiri trafik sgortası 870 fiyat verdi daytona, bi tanıdıktan 750ye ayarladım. yeni bir motor oldugu icin türkiyede mt-25 diye poliçe fiyatı alamıyorlar, muadili olan R25in fiyatına göre sigorta ediliyor. kasko ile ilgili yarın araştıracagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Yeto said: http://www.motosikletim.com.tr/HEIN-GERICKE-ROLLSACK-CA-75-LT-KUPLU-SOSIS,PR-1638.html şöyle bir çanta kullanışlı olur mu? sadece motorda değil normal hayatta da kullanmayı dusunuyorum. görmüş veya kullanmıs olan var mıdır? Sosis canta her motora gider, baglamaktan bayilmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bende var ama 40lt olani 75 biraz buyuk gelebilir bi denemen lazim. Cok guzel sigiyor motora, tabi baglaman gerekio ama sosis olmasi avantaj cunku kamp cadri,sandalye falan fistik hep silindir seklinde paketleni Yeto said: http://www.motosikletim.com.tr/HEIN-GERICKE-ROLLSACK-CA-75-LT-KUPLU-SOSIS,PR-1638.html şöyle bir çanta kullanışlı olur mu? sadece motorda değil normal hayatta da kullanmayı dusunuyorum. görmüş veya kullanmıs olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ben cok ozledim ya motor kullanmayi ==( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bugün işe motorla gideyim derken kaza yaptım. Önümdekini sollarken beni görmedi o da önündekini sollamaya kalkınca üzerime çıktı. Bende dengemi kaybedip düştüm..her zamanki gibi sol ayağım gene motor altında kaldı sol sırtımın üzerine düşüp sürüklenmey başladım en son kafamı sanırım kaldırıma vurdum. (o kısmı hatırlamıyorum pek.) tam iş yeri üzerindeki yol olduğu için 10 15 kişi araçla durdu yardım ettiler sağolsunlar motoru iş yerine bırakıp fakültey gittim. Tomografi kan tahlili röntgen derken hiç birşey çıkmadı çok şükür. Şimdi evde şişmiş bacağa buz tutup dinleniyorum. Motorda vites ayağı yamuldu vites geçişleri zorlu. Koruma dmeiri baya bi eğildi yenisini almam gerekiyor. Böyle bir gün geçirdim siz benim gibi gaza gelmeyin dikkatli olun birde ekipman şart =) tech90 kevlar kot alacam haftaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 gecmis olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hayda, gecmis olsun, mala gelsin cana gelecegine. Koruma demiri para degil, vites/disli icin guzel bir usta bul her servis duzgun beceremiyor o isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 gecmis olsun, bi sure motordan nefret edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Geçmiş olsun hocam. Tam da toplu taşıma konusunda motoru övüyordum :P. Diğer araçların sebep olduğu kazada da hata bizde kabul etmeli. Mesela sollarken aradaki mesafe daha fazla olsa, bize çarpmadan manevra yapabilir miydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Sağolun iyi dilekleriniz için. Suçun %80i bende apaçiliğim üzerimdeydi bu aralar bekliyordum bu kazayı açıkcası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 NolaxThensbane said: Bugün işe motorla gideyim derken kaza yaptım. Önümdekini sollarken beni görmedi o da önündekini sollamaya kalkınca üzerime çıktı. Bende dengemi kaybedip düştüm..her zamanki gibi sol ayağım gene motor altında kaldı sol sırtımın üzerine düşüp sürüklenmey başladım en son kafamı sanırım kaldırıma vurdum. (o kısmı hatırlamıyorum pek.) tam iş yeri üzerindeki yol olduğu için 10 15 kişi araçla durdu yardım ettiler sağolsunlar motoru iş yerine bırakıp fakültey gittim. Tomografi kan tahlili röntgen derken hiç birşey çıkmadı çok şükür. Şimdi evde şişmiş bacağa buz tutup dinleniyorum. Motorda vites ayağı yamuldu vites geçişleri zorlu. Koruma dmeiri baya bi eğildi yenisini almam gerekiyor. Böyle bir gün geçirdim siz benim gibi gaza gelmeyin dikkatli olun birde ekipman şart =) tech90 kevlar kot alacam haftaya.. Çok geçmiş olsun ya. Türk şöförü sinyal ve ayna konularında oldukça cahil ama sen de ani ve adamın tamponuna çok kılı kılına çıkmışsın büyük ihtimalle, öyle yapmamak lazım. Her an herkes her şeyi yapabilir bu şehirde. Kevlar kot daha rahat bir çözüm ama tipleri biraz kötü oluyor genelde, mafsallı bir dizlik de alsak güzel iş görür. İhmal etmemek lazım, ben de acı yoldan öğrenmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 gecmis olsun dostum ben pantalon uzerine giymeliklerden giyiyorum ama kevlarli kot daha ii sanirim, arkadasr cok rahat diodu neyseki bisi olmamis. valla cok gecmis olsun yaw, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar