Yeto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 haftasonu yamaha bayindeydim 15,200 fiyat çekiyorlar sıfırına. açıkçası güvendiğim şey 1 çantası olması 2 km'si nispeten düşük. bi de haftasonu arka lastik ve balata da değiştirdim 400 tl kaçtı. zaten hedefim 15'e bırakmak açıkçası. üstüne de 10k daha koyup bi nc 750x almak. ama bakalım tabi, satabilirsek o da. olmadı ilkbaharda km'si de artacağı için en kötü 14e satarım. ki soğuk havalarda da kullanıyorum, scooter en azından bacakları tutuyor biraz :) çok acelesi olmadığına karar verdim bugün hatta, ama işte bir iki tane motor var nc 750lerde satılık aklım kaldı onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sıfırı 15.200 sen 15.500 mü istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 çanta 1200'e filan denk geliyor. sıfırı 15,200 ben çantalısını 15e bırakırım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 arkadaş 2006 mı 2007 mi ne modem tmaxi 12-13k arası satıyordu ilgilenen varsa bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Yeto said: haftasonu yamaha bayindeydim 15,200 fiyat çekiyorlar sıfırına. açıkçası güvendiğim şey 1 çantası olması 2 km'si nispeten düşük. bi de haftasonu arka lastik ve balata da değiştirdim 400 tl kaçtı. zaten hedefim 15'e bırakmak açıkçası. üstüne de 10k daha koyup bi nc 750x almak. ama bakalım tabi, satabilirsek o da. olmadı ilkbaharda km'si de artacağı için en kötü 14e satarım. ki soğuk havalarda da kullanıyorum, scooter en azından bacakları tutuyor biraz :) çok acelesi olmadığına karar verdim bugün hatta, ama işte bir iki tane motor var nc 750lerde satılık aklım kaldı onlarda. Baharda satabilirsin ama şu sıralar zor. Bütün sıfırlarda 2015 modeller indirimli satılıyor, önümüzde fuar var, motor alıcak çok kişi de o sebepten beklemede. Şu sıralar ucuza nc750 kapatmak istiyorsan fiyat indirmen gerekir diye düşünüyorum. Honda fuarda da güzel fırsatlar sunuyor. Baharda istediğin fiyata müşteri bulman daha kolay olacaktır ama aynı şekilde almak istediğin nc750lerin de piyasası yükselmiş olur. Benim joymax sıfırı 14k. Ama şu an bayilerde 2015 model okm 12.5K ya veriyolar. Ben bir yaz kullanılmış hatasız motoru 10.5Kya aldım. Kaza bela gelmezse başıma yaz başı 13e satabilirim diye düşünüyorum. Fikir versin diye yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Yeto said: haftasonu yamaha bayindeydim 15,200 fiyat çekiyorlar sıfırına. açıkçası güvendiğim şey 1 çantası olması 2 km'si nispeten düşük. bi de haftasonu arka lastik ve balata da değiştirdim 400 tl kaçtı. Lastiğin çok yeni değişmiş olması birazcık artı da balataymış, bakımmış, bunları zaten yapacaksın, ekstra gibi düşünme. Çanta da tercih eden için iyi evet ama devasa bir koltuk altı haznesi olduğu için bir Vespa gibi olmazsa olmaz değil XMax'lerde. Liste fiyatı 15.200, kış olduğu için ve Mart'tan sonra artık hep 2016'lar satılacağı için öylesine sorsan 14.5, iyice kastırsan 14, belki 13.5'a kadar yolu var o fiyatın. Senin istediğin paraya çantayı da alır, lastik de değiştirir, hem de 5-6 bin yerine 0 Km motor almış olur isteyen. Sonuçta ne kadar klişe de olsa "yarın satsan yine ikinci el abi" durumu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ben bi haftasonu almaya niyetli gibi gidip bir bayi araştırması yapayım madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Yeto said: ben bi haftasonu almaya niyetli gibi gidip bir bayi araştırması yapayım madem :) Alacagın motoru da araştır. 3k daha ucuza alaibliyosan sezondan dolayı, 2k daha ucuza satman mantıklı olur o zaman. Her halükarda sahibidnen.de "12ye olur mu abi" mesajları gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Selam, ilanı yeniledim yayalım plz http://www.sahibinden.com/244541586 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 700kmde bir zinciri yağladım yazmasaydın iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 niye yaw. 700km değilmi onun olması gerekeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 adam 6600 un uzerıne cıkmadı yahu, madem begendın alsana ıcıne sınenı. Gördüğüm en temiz pulsar dıo bıde, e tabi en temizi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Suark said: niye yaw. 700km değilmi onun olması gerekeni? max 500 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 aea öle demişti yaw ondan öle yapıom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Ya bırak hasat etmisin motoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 :D 300-350 km'de bir yağlama, 1000 km'de temizleme ve yağlama şeklinde diyelim. Yağmurda biraz daha çabuk zincir kirlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Neyse onu düzelteyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Abi doğru yağlamada ortalaması 400-500 km. gidiyor, aşırı yağlarsanız o süre aşağı düşebiliyor ters etki yaratarak, dünyanın bütün tozu toprağı zincire yapışıyor çünkü. Yağmur ayrı tabii, o zaman direkt temizlik lazım genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Sattım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 sattım ben yenı motor bakıom 1-2 seneye almaya :D cbr 650f negzelmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Suark said: Selam, ilanı yeniledim yayalım plz http://www.sahibinden.com/244541586 Vay kaçırmışız be. Şimdi farkettim ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Korlas'a çemkirme mailime cc'ye eklenecek büyükbaş mail adresi eklemek isteyen var mı? Ne kadar ayağa kaldırırsam o kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Yet another korlas fuck up, yine ne halt yedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Baggio said: Korlas'a çemkirme mailime cc'ye eklenecek büyükbaş mail adresi eklemek isteyen var mı? Ne kadar ayağa kaldırırsam o kadar iyidir. At ama mail ile pek bişey hallolmaz gibime geliyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Cbr 650 f cok guzel duruyor yaw, ama anlamadım neden er6f den pahalı? kawasaki daha pahalı olmazmıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar