Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

haftasonu yamaha bayindeydim 15,200 fiyat çekiyorlar sıfırına.

açıkçası güvendiğim şey 1 çantası olması 2 km'si nispeten düşük. bi de haftasonu arka lastik ve balata da değiştirdim 400 tl kaçtı. zaten hedefim 15'e bırakmak açıkçası. üstüne de 10k daha koyup bi nc 750x almak.

ama bakalım tabi, satabilirsek o da. olmadı ilkbaharda km'si de artacağı için en kötü 14e satarım. ki soğuk havalarda da kullanıyorum, scooter en azından bacakları tutuyor biraz :)

çok acelesi olmadığına karar verdim bugün hatta, ama işte bir iki tane motor var nc 750lerde satılık aklım kaldı onlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeto said:

açıkçası güvendiğim şey 1 çantası olması 2 km'si nispeten düşük. bi de haftasonu arka lastik ve balata da değiştirdim 400 tl kaçtı. zaten hedefim 15'e bırakmak açıkçası. üstüne de 10k daha koyup bi nc 750x almak.

ama bakalım tabi, satabilirsek o da. olmadı ilkbaharda km'si de artacağı için en kötü 14e satarım. ki soğuk havalarda da kullanıyorum, scooter en azından bacakları tutuyor biraz :)

çok acelesi olmadığına karar verdim bugün hatta, ama işte bir iki tane motor var nc 750lerde satılık aklım kaldı onlarda.

Baharda satabilirsin ama şu sıralar zor. Bütün sıfırlarda 2015 modeller indirimli satılıyor, önümüzde fuar var, motor alıcak çok kişi de o sebepten beklemede.
Şu sıralar ucuza nc750 kapatmak istiyorsan fiyat indirmen gerekir diye düşünüyorum. Honda fuarda da güzel fırsatlar sunuyor. Baharda istediğin fiyata müşteri bulman daha kolay olacaktır ama aynı şekilde almak istediğin nc750lerin de piyasası yükselmiş olur.

Benim joymax sıfırı 14k. Ama şu an bayilerde 2015 model okm 12.5K ya veriyolar. Ben bir yaz kullanılmış hatasız motoru 10.5Kya aldım. Kaza bela gelmezse başıma yaz başı 13e satabilirim diye düşünüyorum. Fikir versin diye yazayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeto said:

açıkçası güvendiğim şey 1 çantası olması 2 km'si nispeten düşük. bi de haftasonu arka lastik ve balata da değiştirdim 400 tl kaçtı.

Lastiğin çok yeni değişmiş olması birazcık artı da balataymış, bakımmış, bunları zaten yapacaksın, ekstra gibi düşünme. Çanta da tercih eden için iyi evet ama devasa bir koltuk altı haznesi olduğu için bir Vespa gibi olmazsa olmaz değil XMax'lerde.

Liste fiyatı 15.200, kış olduğu için ve Mart'tan sonra artık hep 2016'lar satılacağı için öylesine sorsan 14.5, iyice kastırsan 14, belki 13.5'a kadar yolu var o fiyatın.

Senin istediğin paraya çantayı da alır, lastik de değiştirir, hem de 5-6 bin yerine 0 Km motor almış olur isteyen. Sonuçta ne kadar klişe de olsa "yarın satsan yine ikinci el abi" durumu var :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...