Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Quel-Thul said:

abi dana cigerle pirzolayla ornek veriyor adam ya ne alakası var sizin hakkaten ruhunuz kurumuş

saygıdır abicim bunun adı sen orda bir can alıyorsun yoluna devam edemezsin oh götü iyi kurtardık diyip

yav adam şokta zaten, kendini de açıklamış. Bunun muhasebesi size düşmez bunu demeye çalışıyorum.

Çimen örneğini bu yüzden verdim, kedi köpek duyarı fazla gereksiz, tutarsız ve iki yüzlü. Vurduğu hayvan yılan olsa timsah falan olsa kimse umursamayacak yani.

yok vicdansız yok nasıl insanlık falan. Gerizekalılıktan başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Şurdan, her gün çimen ezip salata falan yiyoruz. Sürekli olarak sağa sola laf yetiştiriyor olman lazım.
Nefes alırken falan bile baya canlı öldürüyorum ben. Mesela bu başlığa özel, şu motoru aldım şurdan şuraya gittim cümlesinde bile baya bi canlı öldürmüş oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

yaa uslup yanlis
gereksiz kutuplasiyorsunuz

ya dönüp bakamadim cok korktum
üzgünüm :(

demek neden bu kadar zor geliyor

Zaten dedim ki? Adamların derdi köpek falan degil, internek kavgası tatlı geliyo.
Yola atlayan köpek no1 ölüm sebebi motosiklet sürücüsü için ki geçen yaz egitmen öldü.
Sabah 7den beri yoldaydık, o yotgunlukla şoku 10dk sonra atlattım anca da motora baktım, süreiym mi, yoksa bırakıp arkadaşlardan biri ile mi gideyim diye. Olayın oldugu yer de hakikaten kimsenin geçmedigi bi yer.
Adım gibi eminim şurda linç etmeye çalışanlardan hiçbiri, bırak motoru, arabayla çarpsa hayatta hayvanın peşinden koşup arabasına almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

burda yazdıklarınız sonucu oluşan çıkarımlar var ama sırf yalnızca savunabilmek için varsayımlarla saldırıya geçiyorsunuz. ot böcek çayır çimen her şeyin yaşam hakkına saygı duymak ve bu saygıyı duyarken senin ihtiyacın gereği onları kullanmak / avlamak / tüketmek zıt şeyler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

bak buda mesela duyarın ilanı.

Mesele köpek değil adamın üslubuymuş lol.
.

hayir mevzu köpek
ama ben hala sacmasapan bahaneler gostererek yapamadiginiz insanligi gizlemeye calismanizi "yok ya öyle demek istemiyorlardir" diyerek bir umut kendimi avutuyordum
ama öyle değilmiş
aferim size
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Fistan said:

yaa uslup yanlis

Zaten dedim ki? Adamların derdi köpek falan degil, internek kavgası tatlı geliyo.
Yola atlayan köpek no1 ölüm sebebi motosiklet sürücüsü için ki geçen yaz egitmen öldü.
Sabah 7den beri yoldaydık, o yotgunlukla şoku 10dk sonra atlattım anca da motora baktım, süreiym mi, yoksa bırakıp arkadaşlardan biri ile mi gideyim diye. Olayın oldugu yer de hakikaten kimsenin geçmedigi bi yer.
Adım gibi eminim şurda linç etmeye çalışanlardan hiçbiri, bırak motoru, arabayla çarpsa hayatta hayvanın peşinden koşup arabasına almaz.

bak yine aynı halt, kendini savunmak adına varsayım ile şurda savunan çarpsa hayvanı bırakır orada, heh evet öyle haklısın

http://th01.deviantart.net/fs70/200H/i/2012/319/7/6/nothing_to_do_here_gif_by_cartoonzack-d5l4eqj.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

mesela köpekse, adamın ne dediğinin ne önemi var?
Hayvanın durumun değiştiriyor mu?
Fistan said:

Suark said:

.

hayir mevzu köpek
ama ben hala sacmasapan bahaneler gostererek yapamadiginiz insanligi gizlemeye calismanizi "yok ya öyle demek istemiyorlardir" diyerek bir umut kendimi avutuyordum
ama öyle değilmiş
aferim size
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

aktiftablet said:

Fistan said:

yaa uslup yanlis

bak yine aynı halt, kendini savunmak adına varsayım ile şurda savunan çarpsa hayvanı bırakır orada, heh evet öyle haklısın

Telefon numaranzı verin o zaman. Bir daha Allah göstermesin olursa böyle bi olay, sizi arıycam, gelin hayvana yardım edin diye. Malum motosikletle taşıyamam.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Fistan said:

yaa uslup yanlis

zaten dedin ama ardina yazdigin mazeretlerin hepsini toplasan yapilan davranisin kötülüğü ile denkleşmiyor bile
yani uzattikca mentalite anlasiliyor, o da nefret edilecek bir karakter malesef
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Fistan said:

Suark said:

.

hayir mevzu köpek
ama öyle değilmiş
aferim size

daha sonraki olaylar için bilinç kazandirmaya çalışıyoruz
ama bunu O ZAMAN ÇİMENE DE BASMAYIN LOL diyen birine yapmak zor
ben de uzatmiyorum hic bi yerde bulusamayacagimizdan ben de emin oldum
bye
Sosyal ağlarda paylaş

Mazerete ihtiyacım yok. Orada hayvana yardım etme ihtimalim sıfır oldugundan konunun o kısmını linç timi gelene kadar tartışmadım bile.
Konu agır motor / hafif motor farkı, yola atlayan köpekler falan. Kalan mesajların alayı offtopic.

Burdan tavsiyem de yeterli hız + agırlıkla seyahat ederken atlayan köpekten kaçmaya çalışarak kendi hayatınızı riske atmayın. Ölen bir motorcu yerine ölen bir köpegi tercih ederim.

edik. Üstteki tavsiyemin motosiklet için oldugunu belirtme ihtiyacı dogdu, konuyla çok alakasız insanlar doluştugu için
Sosyal ağlarda paylaş

adamın foruma yazdıgı yazıya tepki gösterdin "böyle yazabilirdin" dedin, şimdide bilinç milinç kıvırmaya başladın.

senin cahil duyarın benim duvarımda geçmez koçum
bye.
Fistan said:

Suark said:

Fistan said:

Suark said:

.

hayir mevzu köpek
ama öyle değilmiş
aferim size

daha sonraki olaylar için bilinç kazandirmaya çalışıyoruz
ama bunu O ZAMAN ÇİMENE DE BASMAYIN LOL diyen birine yapmak zor
ben de uzatmiyorum hic bi yerde bulusamayacagimizdan ben de emin oldum
bye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...