Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 büyük ihtimal 90 km hız ile darbe yediği için ölmüştür hayvan, ölmemiş olsa bile o karanlıkta hayvanı sırtına alıp veterinere götürmesi imkansız. durduk yere gelip bela okumayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 duyar kasıolar ıste cok gecmıs olsun ya buyuk sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 ölse bile bi bakarsın yoldan çekersin vs ölmediyse bi araba çevirirsin bişeyler ayarlarsın, belki 8 saat kıvrandı hayvan orda bende sevmiyorum motorla giderken hayvan cıkmasını, fakat devam etmek duyar kasmak degil insanlık 101'e dahil oluyor daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 motorum daş gibi it tren çarpmışa döndü motorda bişi yok eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 bişey olmaz, iç kanamadan ölmüştür belki. Kıvranmışta olabilir. Adamın ölmesine sebep olup yoluna da devam edebilirdi. Duyar direk sizinki, olcak iş değil yani herif şoka girmiş yok durcakmış yok bakıcakmış falan lol. Sizin başınıza gelirse yaparsınız, karşıdakini yargılamaya hakkınız yok. Ben olsam yola devam etmezdim bi süre, oturur kenara sakinleşmeyi beklerdim tabi de demesi kolay. beyaz şeritler 2 fırt kaydırınca ter boşanıo üstümden, köpeğe falan çarpıp sağ çıksam kafayı yerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 aynı şeyler insana çarpınca da geçerli mi sana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 yoo diil. aynı şeyler çimeni ezincede mi de geçerli sana göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Suark said: duyar kasıolar ıste Nasıl insansınız siz ya? Çimen örneği mükemmel. Köpek kaçıp, bi köşede ölmüştür muhtemelen de şu nasıl bi tavır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 insanlar kendilerince mantıklı buldukları şeyi başkalarına dayatmaya başlayınca, bide üstüne saçma sapan duyar kasınca tepki gösteriyorum. yargılamassanız, yargılamam. Tavrım budur. Ayrıca, internet başında duyar kasmayla insan olunmuyor , senin varlığın bile bir çok canlının hatta insanın ölmesi üzerine kurulu, kalkıp kaza yapmış adamın üzerinden gönül ferahlatma işine girdiğinde iki yüzlü duruma düşüyorsun. Nasıl insansın mış. İki dakika yargılamadan geçiremiosunuz vaktinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 İnternet başında duyarmışmış, iki yüzmüş te allam. Kaza yapınca hayvanın bakımını trafik sigortasının üstlenmesi diye bişey duydun mu? Ama yok zaman kaybı orada durup, hayvanın başında beklemek. Arabayla yapsanız kazayı, kasko ödesin diye götüm götüm arardınız hayvanı. Azıcık vicdan ya, azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Yav sana ne? ister yapar ister yapmaz. Dün akşam dana ciğeri götürürken vicdanım nasıl acımadıysa buna da acımaz. Yaptığınız şey saçmalık. Vicdan sana yakınsayan canlıya duygusal yaklaşmak değildir. Adam kaza yapmış motor kazası bide, şoktayken bakıp dönmemiş. Gelip bunu yargılamak ne senin ne de benim haddime. Sen bigün motor üstünde kaza yaparsan, köpeğe çarparsan götürürsün hastaneye ok? bi öğrenemediniz başkasına karışmamayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 motorla ya da jetskiyle hic farketmez bunun adi duyar kasmak degildir insanliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 sen motorla giderken bi kamyoncu da senin götüne vurabilir ve aynı duruma düşebilirsin belki suarkcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Ooo topik coşmuş. Köpek ciyaklayrak gitti. Gece 10 civarı, Bolu dagları'nda Allah'ın unuttugu karanlık bi yolda, köpegi kaçtıgı ormanın içinde takip etsem bile bulamazdım. Zaten şoku atlatıp durup bakmayı akıl ettigimde bi 10dk geçmişti. Bu arada köpek oldugu bile şüpheli. Bik bik konuşanların çogu 3.vitese dahi çıkamadan motosiklet üzerinde 600km yol yapsalar, babalarını bırakıp giderler orda. O yorgunlugu, psikolojiyi bilenler, yargılasın, başım üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 SNA1L said: motorla ya da jetskiyle hic farketmez bunun adi duyar kasmak degildir insanliktir yoo duyar kasmaktır. Kendini rahatlatmaktır. Pirzolaları yerken iyi lol WaNTeD said: sen motorla giderken bi kamyoncu da senin götüne vurabilir ve aynı duruma düşebilirsin belki suarkcım Ya bide bu model var. İnsan geçinir aptal leman sam gibi salyalarını akıtır oraya buraya. Başkasını yargılaması yetmiyormul gibi bide ceza verir kendi kafasından, hem cahil hem kötü niyetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Suark said: WaNTeD said: sen motorla giderken bi kamyoncu da senin götüne vurabilir ve aynı duruma düşebilirsin belki suarkcım Ya bide bu model var. İnsan geçinir aptal leman sam gibi salyalarını akıtır oraya buraya. Başkasını yargılaması yetmiyormul gibi bide ceza verir kendi kafasından, hem cahil hem kötü niyetli. domuza çarptım, yılanı ezdim falan desem umurunda olmazdı da, kendi aklınca köpege deger veriyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Suark said: SNA1L said: motorla ya da jetskiyle hic farketmez bunun adi duyar kasmak degildir insanliktir yoo duyar kasmaktır. Kendini rahatlatmaktır. Pirzolaları yerken iyi lol WaNTeD said: sen motorla giderken bi kamyoncu da senin götüne vurabilir ve aynı duruma düşebilirsin belki suarkcım Ya bide bu model var. İnsan geçinir aptal leman sam gibi salyalarını akıtır oraya buraya. Başkasını yargılaması yetmiyormul gibi bide ceza verir kendi kafasından, hem cahil hem kötü niyetli. Salya akıtmıyorum Suarkcım okumuş, güzel bir iş eş sahibi olmuşsun ama insan olamamışsın, umarım aynı durum başına gelir de babanı bırakırsın lafınızla haklı çıkarsınız diyorum sizin kafa yapınızla, olay zaten hayvanı umursamak değil, şurada yazdıklarınız/üslubunuz bile ne çeşit yaratıklar olduğunuzu açıkça gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 aktiftablet said: Suark said: WaNTeD said: sen motorla giderken bi kamyoncu da senin götüne vurabilir ve aynı duruma düşebilirsin belki suarkcım Ya bide bu model var. İnsan geçinir aptal leman sam gibi salyalarını akıtır oraya buraya. Başkasını yargılaması yetmiyormul gibi bide ceza verir kendi kafasından, hem cahil hem kötü niyetli. domuza çarptım, yılanı ezdim falan desem umurunda olmazdı da, kendi aklınca köpege deger veriyo işte Burada senin hali hazırda bir canlı için tren çarpmışa döndü cıyakladı köpek benim motor daş gibi EHUEHU deme durumun var, köpeği umursamanı geçtim herhangi bir canlı sevgin olsa zaten şunu yazmak yerine empati yapmayı denerdin, varsayımlar yaparak, saldırmaya çalışıp savunma üretmek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samcro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kediye çarpmıştım ben de... ne olduğunu dahi hatırlamıyorum. Durup geri dönmeyi akıl edememeler, iyide bu yoldan nasıl döneceğimler, göğüs hizasından akan sıcacık birşey, çişin gelmesi, vicdan azabı vs hayvanla göz göze gelmeye korkmalar derken mantıklı bir karar vermek oldukça zor. ha ben kendimi affedemiyorum yine de. kedi sevgisi tavan yaptı sonradan besler bakarım. günah çıkarıyorum. o bağlamda ben de ağır eleştirmeyi doğru görmem. ama ağır eleştirene karşı yapılacak savunma "nasıl olsa prizola yiyoruz np" olursa, olayın anlatılış biçimi "motor taş gibi birşey olmadı" olursa, durduk yere vicdan sorgusuna tabi tutulmak da şaşırılacak bir durum değil. başta haksız yargılanırken, sonda sıfat sahibi (vicdansızlık) olunmuş. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 WaNTeD said: Suark said: SNA1L said: motorla ya da jetskiyle hic farketmez bunun adi duyar kasmak degildir insanliktir yoo duyar kasmaktır. Kendini rahatlatmaktır. Pirzolaları yerken iyi lol WaNTeD said: sen motorla giderken bi kamyoncu da senin götüne vurabilir ve aynı duruma düşebilirsin belki suarkcım Ya bide bu model var. İnsan geçinir aptal leman sam gibi salyalarını akıtır oraya buraya. Başkasını yargılaması yetmiyormul gibi bide ceza verir kendi kafasından, hem cahil hem kötü niyetli. Salya akıtmıyorum Suarkcım okumuş, güzel bir iş eş sahibi olmuşsun ama insan olamamışsın, umarım aynı durum başına gelir de babanı bırakırsın lafınızla haklı çıkarsınız diyorum sizin kafa yapınızla, olay zaten hayvanı umursamak değil, şurada yazdıklarınız/üslubunuz bile ne çeşit yaratıklar olduğunuzu açıkça gösteriyor. eh önce bana bedduaydı sonra babama geldi sıra demekki. Bu herifmi bana duyar yapıo şimdi? leman sam'dan farkın kalmamış koçum senin, hadi gidinde zehrinizi başka başlıklara akıtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 haksızsın linç edilmen gerek sayfalarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 oo baş yargıç gelmiş. leman sam 2. Sizin müslüman versiyonunuz güney taraflarda kafa kesio bilionuz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 abi dana cigerle pirzolayla ornek veriyor adam ya ne alakası var sizin hakkaten ruhunuz kurumuş saygıdır abicim bunun adı sen orda bir can alıyorsun yoluna devam edemezsin oh götü iyi kurtardık diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 WaNTeD said: aktiftablet said: Suark said: WaNTeD said: sen motorla giderken bi kamyoncu da senin götüne vurabilir ve aynı duruma düşebilirsin belki suarkcım Ya bide bu model var. İnsan geçinir aptal leman sam gibi salyalarını akıtır oraya buraya. Başkasını yargılaması yetmiyormul gibi bide ceza verir kendi kafasından, hem cahil hem kötü niyetli. domuza çarptım, yılanı ezdim falan desem umurunda olmazdı da, kendi aklınca köpege deger veriyo işte Burada senin hali hazırda bir canlı için tren çarpmışa döndü cıyakladı köpek benim motor daş gibi EHUEHU deme durumun var, köpeği umursamanı geçtim herhangi bir canlı sevgin olsa zaten şunu yazmak yerine empati yapmayı denerdin, varsayımlar yaparak, saldırmaya çalışıp savunma üretmek yerine Bir kere motor taş gibi falan demedim, yaptıgım yorum çarpılan hayvanın sürüşü etkliemeyip, düşmeme ya da yoldan çıkmama sebebiyet vermemesiydi. Bu topigin konusu bu zaten. Ki daha geçen yaz bi hocamızı önüne atlayan köpek yüzünden kaybettik. Ama hiç anlamadıgınız konuda yorum yapınca saçmalamışsınız. İkincisi kazanın oldugu lokasyona bırakın kaçan hayvanı arayıp bulmayı, insan yaralansa ambulans sabaha falan ancak gelirdi. Ama internette laf sokmak kolay ve zevkli tabi, anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar