Law Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 aktiftablet said: fuara gittim, z-moto rica minnet stand açmış, istisnasız bütün motorlarda "satılmıştur oturmayın" yazısı, hepsi mi satıldı bunların dedim, evet hepsi satıldı dediler. perşembe 13te açılan fuara, cuma 12de gittiğimde nasıl hepsi satılmış oluyor inanmıyorum olsa bile, satılmayan motoru getir göster orda, satıcaksan depodan sat. Saçmalığa bak. vfr800x'i baya beğendim, tracer gözüme tırt göründü biraz. vfr alıcam galiba benimkini satınca. Ben perşembe saat 3 de gittim yine aynı yazılar vardı. Bu adamalr bu işi beceremiyor, fuara motor getiriyor, insanlar doğal olarak oturmka denemek görmek istiyor. Bu işden anladıkları bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 aahah aktif aynı yorumu bende yaptım ya, perşembe 2 gibi ordaydım, hiç birinede oturamadım. YAHU ALICILAR GEIO FUARA ALICILAR ARMUT BINDIRMICEKSEN NIYE GELIOSUN FUARA SALAK ULAN DUCATI BINDIRIO SANA NE OLUYOR DUDUK neyse rage i kapayım honda ve yamaha canımsın, r25 negzel motormus derken kırmızı cbr250 yıne aklımı celdı. yeni inazuma f (kıyafetlı olan) epey guzel gorundu gozume, ama bi yamaha bi honda diil cidden. Bide suzukinin endurosu ne kadar rahatmıs ya öyle ek olarak hayırlı olsun laorx hade kazsın belasız bın insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Adamların satılmış motoru müşteriye teslim etmeyip oraya getirebileceğine inanmıyorum (ha yapabilirler böyle bi mallık ama bütün motorlarda olmaz) İnsanlar ellemesin oturmasın istiyosan ne işin var fuarda , defol git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 şöyle bir şey var, 3 hafta önce bana motorun geldiğini söyleyen z-moto, fuardan 1 gün önce bana fuar sonuna kadar beklememi söyledi. Tahminim(fuara daha gitmedim ama sarı versys var galiba) benim aldığım motoru fuara gönderdiler, yani fuarda göstermek için beni beklettiler. Ödediğim ücreti geri isteyince kartal'da bulunan 2. partiden teslim yaptılar. Yani kısaca fuarda gösterilenler cidden satılan motorlar olabilir, ama alanların haberi yok. Haber vermeden iş yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Evet vardı valla sarı Versys. Sarı ve Turuncu vardı, bir tane de siyah bile olabilir ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Fuarda kawa olacak diye bir sevinmiştim ama stand açmalarının hiçbir artısı olmamış :P. İlk günden gittim ben de, sabahı motorlara oturup resim çektirenler olmuş. Demek ki ilk 1-2 saat sonunda hemen oturmayın yazılarını koymuşlar. Sofuoğlu vardı bir ara, o da motorların tepesindeydi :P, özel izinli. Motorları da sayılı getiriyorlar zaten, her partide 1'er tane midir artık neyse. 636 abs için 15-30 mart arası diyorlar, öyle beklemedeyim hala :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Laorx said: şöyle bir şey var, 3 hafta önce bana motorun geldiğini söyleyen z-moto, fuardan 1 gün önce bana fuar sonuna kadar beklememi söyledi. Tahminim(fuara daha gitmedim ama sarı versys var galiba) benim aldığım motoru fuara gönderdiler, yani fuarda göstermek için beni beklettiler. Ödediğim ücreti geri isteyince kartal'da bulunan 2. partiden teslim yaptılar. Yani kısaca fuarda gösterilenler cidden satılan motorlar olabilir, ama alanların haberi yok. Haber vermeden iş yapıyolar. Ya bu ne biçim şirket yönetmek? fuara 2 tane versys getiriceksin ve ama elindekilerin hepsi satılmış. Müşteriler arasında tutturabildiğini bekletip onun motorunu gösteriyosun. Ticaret ahlakı diye bişey kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Bugün YİNE gittim fuara, nişanlım iki gündür şehir dışındaydı da Atatürk'ten almışken ona da bir göstereyim dedim aklımdaki motorları. Beklentimin tam tersi bir şekilde Fazer'da rahat edip 650F ve Tracer'da rahat edemedi kendisi :p En son tuzak diye VFR800X'e bindirdim "oha en şahanesi buymuş" dedi, böylece fiyatı bir tık yukarı çekmenin yolunu açtım kendime. Hayırlısı artık. Ya Fazer ya VFR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Bu visordown ne kadar tarafsızdır? Ben de vfr'ye niyetliyim de adamlar tracerı daha çok beğenmiş. Tracer'da standard gelen orta sehpayı da ekleyince vfr 2600tl daha pahalı çıkıyor. Net bi şekilde karar veremiyorum VFRye . http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/first-ride-2015-honda-vfr800x-crossrunner-review/25807.html http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/first-ride-yamaha-mt-09-tracer-review/26005.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Baggio said: En son tuzak diye VFR800X'e bindirdim "oha en şahanesi buymuş" dedi, böylece fiyatı bir tık yukarı çekmenin yolunu açtım kendime. Hayırlısı artık. Ya Fazer ya VFR. işim yüzünden fuara gidemedim, ama yeni vfr baya sağlam gibi yav. Hani motor blogu değişmemiş, hala ağır ama ön makyaj, lcd gösterge çok iyi. cageronwheels vfr800x incelemesini koymuştu geçenlerde, baya beğenmişti eleman ama kaldırmış video'u nedense. edit: kaldırmamış sdf http://www.youtube.com/watch?v=B5Qlh0pGsSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 cageronwheels'ın da hem vfr hem tracer incelemesini izledim. Benim anladığım, son vfr motorunu daha bi gs tarzı yapmışlar, daha smooth, daha heyecansız. Tracer ise daha psikopat gibi :) Kafamı karıştıran en önemli mesele o. Hafif olması da tabi özellikle şehir içinde daha kolay kullanımı sağlıycak. VFRnin tek artısı ise düzgün çalışan traction control. Tracer'da dengeyi bozacak şekilde gaz kesip açıyormuş. edit: VFRde bir de elcik ısıtma var. Açıkcası vfr çirkin olsaydı, düşünmeden tracer'a akardım ama motor işi gönül işi, mantık araya girmeye çalışsa da giremiyor tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yaşamak istiyorsan vfr alın diyor evet, ama hala çok ağır bana göre. şehir içinde amelelik yapmak istemiyorum diyosan, tracer hem hafif hem de tüm vfr özelliklerini barındıyor. hatta orta sehpa bile var. Tek bir catch var, o da hala psikopat olması. Yeni fuel mapping ile daha rahat kullanımı yazılmıştı ama cageronwheels manyaklık bakımından mt-09'dan pek farkı yok diyordu. Yamaha test sürüşü açarsa denemeyi düşünüyorum, honda test sürüşü yaptırmıyor galiba:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 honda da test mtoru sordum adam satmaya bile motor yok dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ben de onu düşündüm ya, sonuçta işe de gidip geleceğim ben bununla, haftasonları bi nebze uzun yol yapacağız diye şehir içinde 250 kg motor kullanmak biraz korkutuyor. Fiyatı da belirlediğim bütçenin 7-8 bin TL üzerinde kalıyor. Herhalde FZ8 bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 vfr çok pahalıymış oha, tracer'ın gideri var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 VFRnin tavsiye edilen satış fiyatı 36 ama sahibindende bayiler hep 37bin fiyat çekmişler. O fiyata almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yeni disk kilidi bakıyorum da artego iyiye benziyor fakat aşırı pahalı ne önerirsiniz disk kilidi olarak, alarmlı olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 İyisinden alın aşırı pahalı olsa bile (yani bütçeniz yetiyorsa tabi). Geçen yaz çok motor çalındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 abus iyi gibi, ama disk kilitlerini kanırtarak açıyolarmış galiba. bir yere zincirlemek kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Law said: İyisinden alın aşırı pahalı olsa bile (yani bütçeniz yetiyorsa tabi). Geçen yaz çok motor çalındı. şuna baktım bayaa iyi gibi http://www.hondamototal.com/pinfo.asp?pid=2077 motora da uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Şu güzel sanki? Kanırtıcak bi yer yok. http://www.hondamototal.com/pinfo.asp?pid=2060 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Abus Granit Detecto 8077 aldım kafam rahat valla :D. CRF'de taşımak için çanta lazım olması biraz sinir bozucu ama olsun. Motora sabitleyen bracket var görünüyor ama satan bir yer bulamadım. 636 için de sele altına sığar diye umuyorum. Bu arada disk kilidinin yanında zincir yerine GPS takip cihazı alacağım galiba. Zinciri güvenlikli otoparkı olmayan yerde daimi park etmek zorunda olanlar için iyi bir çözüm ama oldu ki kamyonete attılar, polisin kılını kıpırdatması için konumu bildirmek, hızlıca peşlerine düşebilmek için bence daha kritik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 gps cihazını ben de düşünüyorum, nerede taktırıyosun? nasıl uygulanıyor, açıklayıcı bir site var mı seigen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bu hala satılık bu arada http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-xena-xx-15-alarmli-disk-kilidi-14mm-pin-197580725/detay/ size bi güzellik yaparım benim motora olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 hmmm bende tam kilit bakıyordum bu aralar =) benim motora olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar