Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Bugün acık yol yaptım bursa-bandırma arasında birde sj4000 aldıydım onu deniyeyim dedim.

Çok rüzgar varmış karacabey yolunda perişan oldum.

Sj4000 iyi ancak çok titreşim olduğundan görüntüler tam istedigim gibi değil. Kalite müthiş ve motorun bagırma seslerini o kadar almıyor 200liraya mükemmel bir alet. Birde kaska takıp denicem.

Pulsarda iyidi güzeldi ama sürekli sanki hava filtresi tıkanmış gibi fıtı fıtı öne geri böyle bir gidip geliyor sebebi ne olabilir 0 alet.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar egzos alıcam. Kawazaki ninja 250 R var. Orjinal egzos üzerinde. Şu videodan https://www.youtube.com/watch?v=6NQpv7AAAqc gaz oldum. Bu videoda Yoshimura R-55 Slip-On Egzoz var. ben şöyle birşey alsam ne kadar tatmin olurum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yoshimura-egzos-176301684/detay

Yorumlarınız gerçekten önemli. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Yoshimura'nın sahtesi yerine Tiger alsan bence daha iyi olur. Sadece ses istiyorsan aralarında fark olmaz.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Tiger'ın 3 modeli var onu anlayamadım yalnız. RS-800, GPm2-800, TRI-800.

Bu konuda yorum alabilir miyim.

Edit : Bende tiger'a yönelmiştim yorumunuz iyi denk geldi.

Edit 2: Çakma yoshi 550 TL Tiger 700 TL bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Ebay'den sağlam bir egzoz da alınabilir ama satıcıyla konuşmak lazım. Global Shipping Program diye bizim ülke için saçmasapan birşey çıkardılar, gümrük vergisini baştan ödeyin diye. Zaten ebay'deki satıcı düşük fiyat yazıp gümrüksüz geliyordu kolayca.

Fiyat olarak benzer seviyede en azından daha bilinir sesi ve kalitesi var. O yüzden yazmıştım. Bu arada ninja 250 egzoz diye aratın, 525'e tiger falan var.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim eski ninja 250 motorumda Akpapovic egzoz vardı. Eğer bütçen uygunsa tavsiye ederim. Sesi görüntüsü gayet güzel. Trafikte özellikle çok fark yaratıyor. Performans açısından söylemiyorum, çünkü öyle aman aman bi performans sağlamıyor. Ama araçlar sen yanlarından geçerken en azından bir motor geçtiğini anlıyorlar. Egzozsuz kullandığın zaman gerçekten ninja gibi geçiyorsun trafikte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...