NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Bugün acık yol yaptım bursa-bandırma arasında birde sj4000 aldıydım onu deniyeyim dedim. Çok rüzgar varmış karacabey yolunda perişan oldum. Sj4000 iyi ancak çok titreşim olduğundan görüntüler tam istedigim gibi değil. Kalite müthiş ve motorun bagırma seslerini o kadar almıyor 200liraya mükemmel bir alet. Birde kaska takıp denicem. Pulsarda iyidi güzeldi ama sürekli sanki hava filtresi tıkanmış gibi fıtı fıtı öne geri böyle bir gidip geliyor sebebi ne olabilir 0 alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Pulsar olması olabilir sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Son anda bi aksiliğe kurban gitmezsek, cumartesi erkenden yine Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, Karadağ hedefiyle çıkıyorum yola. Bu sefer geçen senin tecrübesi de var. er6f'le benden çok gezen de yoktur sanırım :D Şans dileyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 hmm http://i836.photobucket.com/albums/zz286/Twmcdono/imagejpg1_zps8e2d90b4.jpg http://www.oliepeil.nl/images/stories/2014/07_juli/2015-Yamaha-MT-09X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 30bin veririm çok düşünmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 mt-07 gördüm canlı canlı, bebek gibi alet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Arkadaşlar egzos alıcam. Kawazaki ninja 250 R var. Orjinal egzos üzerinde. Şu videodan https://www.youtube.com/watch?v=6NQpv7AAAqc gaz oldum. Bu videoda Yoshimura R-55 Slip-On Egzoz var. ben şöyle birşey alsam ne kadar tatmin olurum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yoshimura-egzos-176301684/detay Yorumlarınız gerçekten önemli. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Yoshimura'nın sahtesi yerine Tiger alsan bence daha iyi olur. Sadece ses istiyorsan aralarında fark olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Yeni çıkan MT 125 alan alacak olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 seigen said: Yoshimura'nın sahtesi yerine Tiger alsan bence daha iyi olur. Sadece ses istiyorsan aralarında fark olmaz. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Tiger'ın 3 modeli var onu anlayamadım yalnız. RS-800, GPm2-800, TRI-800. Bu konuda yorum alabilir miyim. Edit : Bende tiger'a yönelmiştim yorumunuz iyi denk geldi. Edit 2: Çakma yoshi 550 TL Tiger 700 TL bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ebay'den sağlam bir egzoz da alınabilir ama satıcıyla konuşmak lazım. Global Shipping Program diye bizim ülke için saçmasapan birşey çıkardılar, gümrük vergisini baştan ödeyin diye. Zaten ebay'deki satıcı düşük fiyat yazıp gümrüksüz geliyordu kolayca. Fiyat olarak benzer seviyede en azından daha bilinir sesi ve kalitesi var. O yüzden yazmıştım. Bu arada ninja 250 egzoz diye aratın, 525'e tiger falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Benim eski ninja 250 motorumda Akpapovic egzoz vardı. Eğer bütçen uygunsa tavsiye ederim. Sesi görüntüsü gayet güzel. Trafikte özellikle çok fark yaratıyor. Performans açısından söylemiyorum, çünkü öyle aman aman bi performans sağlamıyor. Ama araçlar sen yanlarından geçerken en azından bir motor geçtiğini anlıyorlar. Egzozsuz kullandığın zaman gerçekten ninja gibi geçiyorsun trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ah Tatyana ah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ohridden selamlar beyler :)) yarı fiyaına zinci seti değiştiriyorum gelmişken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ah wastyrx ah. kaçırmayacaktın o motoru Sahibinden ilanı gibiydi Hatasız! Dosta Gidecek! Dolu makina! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Bugün bajajı baya zorladım sahilde kumların içinde cross mu yapmadım daga bayıra taş topraktan mı geçmedim. Cevre yoluna çıkıp tapa gaz mı gitmedim. Çok eğlenceli bir gündü ^^ cross istiyorum lan ben çok eglenceli kesinlikle deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 http://youtu.be/xq2xStb0R-c?t=2m48s motor kazası var linkte. tam kazanın olduğu saniyeyi koydum. videoda kan ya da herhangi iğrenç bişey yok, adamın kask kamerasından çekiliyor zaten. burda motor çok hızlı değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Balkanlardan falan geldik, Karadağ'dan bir kaç resim var, ama açılıyordur umarım https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152035173417185&set=pcb.10152035174937185&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Çok hızlı, çok gereksiz bir kaza ve ölüm :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 zipzip said: burda motor çok hızlı değil mi ya?video zaten hızlı gidersen ölürsün temalı polis ailesinden izin alıp yayınlıyor sen de hızlı değil mi ya diye soruyorsun hehe 150 ile gidiyormus diyorlar tam hız istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 manzara baya guzelmıs aktif aktiftablet said: Balkanlardan falan geldik, Karadağ'dan bir kaç resim var, ama açılıyordur umarım https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152035173417185&set=pcb.10152035174937185&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 seigen said: Çok hızlı, çok gereksiz bir kaza ve ölüm :(. En sık görülen kazalardan biridir heralde, sağdan gidiyorsan, karşıdan gelen araba sola dönerken çarpar. Dönüşlere yaklaşırken yavaşlamak gerek, ki zaten 150 ile falan hiç gitmemek lazım trafikte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Şehirler arası yol hariç 80den yukarı hiç çıkmadım sanırım ben ya, ki o bile hızlı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hah ben de tek benim sanıyodum. 100ü gördüm mü başlıyor benim eller titremeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Trafikteki dangalak oranı %98lerde olduğu için gerek yok şehir içi yardırmaya, zaten gençlik helecanı biteli 500 yıl oldu benim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar