Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktif Bir Oyun Blogunda Yazmak İstiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık oldukça açık sanırım. Bir oyun blogunda kendi çapımda yazmak istiyorum. Bu tarz yazar arayan bloglar var mı bildiğiniz? Ücret talep etmiyorum. Sıkıldığım zamanlarda bir şeylerle meşgul olmak için.
Mesaj tarihi:
hemen üzülüyorsun. yaz bakalım senin yaşın kaç, şuan da hangi oyunu aktif olarak oynuyorsun, hangi oyun hakkında inceleme yazısı yazabileceksin ve bir de örneğini paylaş bakalım
Mesaj tarihi:
3 tane farklı türde oyun incelemesi yaz gönder dediğin yerlere, kalemin iyiyse ücret talep etmediğini de görürlerse alırlar bitti gitti.

yoksa oh ne ala yazmak istiyorum de alsınlar, var mı böyle bir şey?
Mesaj tarihi:
ben olsam hayatta yazmam. yazıcan yollican;

bik bik buranın bu kısmı çok sıradan.
bik bik burasını az kıs intel kızar.
bik bik biz sana o oyunu öv mü dedik.

biliyorum paragrafların olsun altıda adın geçsin insanlar seni tanısın istiyorsun ama insanlar çok kötü. herkes ikiyüzlü. musikide bile ikiyüzlülük var.
Mesaj tarihi:
Ren said:

biliyorum paragrafların olsun altıda adın geçsin insanlar seni tanısın istiyorsun ama insanlar çok kötü. herkes ikiyüzlü. musikide bile ikiyüzlülük var.

İnsana uzaktan bakınca çok çekici geliyo abi, ne bileyim hani uzun zaman sonra dönüp baktığında orda olacak bi şey.
Mesaj tarihi:
Ren said:

bik bik edip geri bile dönmezler, kendileri kırpıp editleyip başka isim altınta yayınlar sdf bu işler böyledir
Mesaj tarihi:
Amlarına koyayim onların çok ayıp ediyolar :(

pontipati said:

Ren said:

bik bik edip geri bile dönmezler, kendileri kırpıp editleyip başka isim altınta yayınlar sdf bu işler böyledir
  • Yeni Oluştur...