umuur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Başlık oldukça açık sanırım. Bir oyun blogunda kendi çapımda yazmak istiyorum. Bu tarz yazar arayan bloglar var mı bildiğiniz? Ücret talep etmiyorum. Sıkıldığım zamanlarda bir şeylerle meşgul olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 kendine blog ac yaz ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bir domain al, hosting edin, yazmaya basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 notepad'e yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Baska yazarların da olduğu aktif bir blog'dan bahsetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 niş konu bulmadıktan sonra blog işine girmeyin artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 buraya bir incelemeni koy istersen, beğenirsek sana yardımcı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 yaz, engel olan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 buraya yaz işte, tabi amaç farklı bir şey değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bence de yaz. Hatta beğenilirse oyun blogları diye bir köşe açılır belki. Yada kendine blog aç. Dünyanın en kolay işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 yaz keke yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 :// buraya yazmalı gibi değil hani merlininkazani oyungezer cart curt tarzı bi yerden bahsetmiştim. Tabi daha alt seviye de kabulumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 seni merlininkazanina editör yaptım. hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 RRa said: seni merlininkazanina editör yaptım. hadi hayırlı olsun. Sdf:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 hemen üzülüyorsun. yaz bakalım senin yaşın kaç, şuan da hangi oyunu aktif olarak oynuyorsun, hangi oyun hakkında inceleme yazısı yazabileceksin ve bir de örneğini paylaş bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 3 tane farklı türde oyun incelemesi yaz gönder dediğin yerlere, kalemin iyiyse ücret talep etmediğini de görürlerse alırlar bitti gitti. yoksa oh ne ala yazmak istiyorum de alsınlar, var mı böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 burası yazabileceğin en üst seviye, buraya yazabilirsen heryere yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Zikko said: burası yazabileceğin en üst seviye, buraya yazabilirsen heryere yazarsın Sen de haklısın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ben olsam hayatta yazmam. yazıcan yollican; bik bik buranın bu kısmı çok sıradan. bik bik burasını az kıs intel kızar. bik bik biz sana o oyunu öv mü dedik. biliyorum paragrafların olsun altıda adın geçsin insanlar seni tanısın istiyorsun ama insanlar çok kötü. herkes ikiyüzlü. musikide bile ikiyüzlülük var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Hakkaten patide yaz önce eleştirileri kaldırabilirsen milletvekili adaylığını bile koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Aktif biçimde oyun oynasam yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Ren said: ben olsam hayatta yazmam. yazıcan yollican; bik bik buranın bu kısmı çok sıradan. bik bik burasını az kıs intel kızar. bik bik biz sana o oyunu öv mü dedik. biliyorum paragrafların olsun altıda adın geçsin insanlar seni tanısın istiyorsun ama insanlar çok kötü. herkes ikiyüzlü. musikide bile ikiyüzlülük var. İnsana uzaktan bakınca çok çekici geliyo abi, ne bileyim hani uzun zaman sonra dönüp baktığında orda olacak bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Ren said: ben olsam hayatta yazmam. yazıcan yollican; bik bik buranın bu kısmı çok sıradan. bik bik burasını az kıs intel kızar. bik bik biz sana o oyunu öv mü dedik. biliyorum paragrafların olsun altıda adın geçsin insanlar seni tanısın istiyorsun ama insanlar çok kötü. herkes ikiyüzlü. musikide bile ikiyüzlülük var. bik bik edip geri bile dönmezler, kendileri kırpıp editleyip başka isim altınta yayınlar sdf bu işler böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Amlarına koyayim onların çok ayıp ediyolar :( pontipati said: Ren said: ben olsam hayatta yazmam. yazıcan yollican; bik bik buranın bu kısmı çok sıradan. bik bik burasını az kıs intel kızar. bik bik biz sana o oyunu öv mü dedik. biliyorum paragrafların olsun altıda adın geçsin insanlar seni tanısın istiyorsun ama insanlar çok kötü. herkes ikiyüzlü. musikide bile ikiyüzlülük var. bik bik edip geri bile dönmezler, kendileri kırpıp editleyip başka isim altınta yayınlar sdf bu işler böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 aaaa çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar