Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 http://www.fastpay.com.tr/ yemeksepetinde enpara vardı az bişey geri ödeme oluyodu galiba. başvurmuştum kartımın geldiği gün kampanya bitmişti sdf şimdi bu zımbırtı var çok bakmadım da nedir diye. burayla ödeme yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben yaptım 1 kez 5 tl geri geldi 2 tanesi gelmedi aradım alışveriş yaptıgınız haftanın ertesi haftasının haftasonu yatırılıyo dediler ok dedim o dedikleri haftasonu geçti bugun arayıp baya kayıcam 10 tl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 enparayla kandırıldık, denizbanktan imkanı yok hesap açmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 enpara efsane bir kampanyaydı. ne ile kandırıldın ki ? fastpay enparanın yarısı olamaz. 50tl limiti var bir kere. toplam kampanya boyunca max 50 lira veriyor. bu enpara hesabımın çıktısı. Daha ne versin adamlar http://i.hizliresim.com/wjq9NL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 "ücretsiz transferler ve ödemediğin işletim ücretleri" (td) bunları tasarruf olarak sayarsam garanti baya iyi benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 onu saymıyorum, pencere açılan yerdeki %20 iadeleri söylüyorum. orada 280tl iade varken gidip 10-20tl lik işlem ücretlerini mi görüyorsun? algıda seçicilik son nokta. enpara gibi kaç kampanya gördün? bonus puan olarak değil direk hesabına aktarılan %20 iade para az bir şey değil. 400 liralık ssd yi 320liraya alıyordun. kim babasının hayrına 80 lira indirim yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bana da sağlam kazandırdı en para öyle demeyin. cebime ekmek soktu baya. şirket yemekleri ben toplu olarak söylüyordum. 200 lira bişiy tutuyor. faturayı şirkete ödetiyorum. %20si olan 40 tl geri yatıyor bana. free para.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Kaldırmışlar yemeksepeti'nden fastpay'i, ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Yoksa efsane geri mi donuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Fastpay kullanan var mı / tavsiye eden ? Atlasglb den bilet alıcam %10 indirim veriyormuş ek olarak. Denizbank iştiraki , hesap açma zorunluluğu yok diyor. Üyelik ücreti gibi bişi de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar