Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 21. Hafta: MP Antalyaspor - Galatasaray | 17 Şubat 2014 Pazartesi - 20.00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

madcow said:

nası cok net soyluyomus merak ettim burda kac tane adam bakıyo herkes soruyo ne diyo anlayamıyorum diye? Varsa dudak okuma lisansınız cıkartın ortaya koyun bari de bilgilenelim.

ya ilk an işte. o cümlesinin sonunda birşeyler daha var orayı anlamadım. ondan sonra da hasss işte. sonrası gözükmüyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

applev0dka said:

sizin yönetim ağlama hakkını maçtan önce kullandı da yetemedi işte ceyhun'u hesaba katmamışlar

niye, hakem ters bsey yapmadi iste, yonetim elinden geleni yapti, ama takim sahaya cikmamis.

e ben de onu diyorum abi :D hakem bişey yapmadı ama ceyhun galibiyete engel oldu.

hakemin altına bir paragraf da ceyhun için açsalar maç gs'nin olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

fakat çok temiz geçirmiş dirseği surata.

Oyunda tansiyon yükselir bir an sinirine hakim olamaz vurursun, mesela Emenike'nin BJK maçında yaptığı gibi. O futbolcuya kızmam, sonuçta robot değil, bir an kendini kaybetmiş olaiblir.

Ama Burak gibiler, bilinçli bi şekilde, hakemden de saklamayı becererek, dirsek atmak olsun penaltı almak olsun her türlü şerefsizliği yapıyor. Bu tarz futbolcuların yerin dibine sokulması lazım ama taraftarı destek çıkıyor kalkıp. Bu yüzden seviniyorum GS taraftarı olmadığıma.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

aquila said:

applev0dka said:

sizin yönetim ağlama hakkını maçtan önce kullandı da yetemedi işte ceyhun'u hesaba katmamışlar

niye, hakem ters bsey yapmadi iste, yonetim elinden geleni yapti, ama takim sahaya cikmamis.

e ben de onu diyorum abi :D hakem bişey yapmadı ama ceyhun galibiyete engel oldu.

hakemin altına bir paragraf da ceyhun için açsalar maç gs'nin olurdu

yorumlar ibretlik yaw yemin ederim her gun mesajlarina bakip sukrediyorum. sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...