DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 la puan kaybediyoruz yine ağlayan beşiktaşlı fenerli bu nası iş arkadaş biz ağlayamayalım diye önden davranıyor adamlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 futbol bölümüne girdiğimizde otomatik olarak int mi düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ne diyo anlamiyorum diyenler listesi: serhat orcun seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sizin yönetim ağlama hakkını maçtan önce kullandı da yetemedi işte ceyhun'u hesaba katmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 madcow said: nası cok net soyluyomus merak ettim burda kac tane adam bakıyo herkes soruyo ne diyo anlayamıyorum diye? Varsa dudak okuma lisansınız cıkartın ortaya koyun bari de bilgilenelim. ya ilk an işte. o cümlesinin sonunda birşeyler daha var orayı anlamadım. ondan sonra da hasss işte. sonrası gözükmüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 arkadaşlar sakin. değmez cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 DoruK said: la puan kaybediyoruz yine ağlayan beşiktaşlı fenerli bu nası iş arkadaş biz ağlayamayalım diye önden davranıyor adamlar resmen kimse ağlamıyor. herkes birbirine girdi. çok zevkli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 maçta noldu bu arada ? küfürmü etti birisi yine. burağın dirseğini duydum bi tek ben başka ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Sizden ogrendik aga cekemiyoruz, basarili oyununuzu kiskaniyoruz felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 applev0dka said: sizin yönetim ağlama hakkını maçtan önce kullandı da yetemedi işte ceyhun'u hesaba katmamışlar niye, hakem ters bsey yapmadi iste, yonetim elinden geleni yapti, ama takim sahaya cikmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 aquila said: applev0dka said: sizin yönetim ağlama hakkını maçtan önce kullandı da yetemedi işte ceyhun'u hesaba katmamışlar niye, hakem ters bsey yapmadi iste, yonetim elinden geleni yapti, ama takim sahaya cikmamis. e ben de onu diyorum abi :D hakem bişey yapmadı ama ceyhun galibiyete engel oldu. hakemin altına bir paragraf da ceyhun için açsalar maç gs'nin olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 burak hakeme dirsek mi atmış nası bi hayal gücü abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 burak kendini klonlayıp maç sırasında hakemin annesine tecavüz etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ağzını okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 drogba hakemin kolunu kopartip, rakip kalecinin gotune soktu, sari kart bile vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Beşiktaşlılarda ve fenerlilerde bu heyecan niye var. Gençler demek ki yenilsek zil takacaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bu arada herkes ceyhuna giydiriyo da bütün takım bok gibiydi sizde. yazık çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fakat çok temiz geçirmiş dirseği surata. Oyunda tansiyon yükselir bir an sinirine hakim olamaz vurursun, mesela Emenike'nin BJK maçında yaptığı gibi. O futbolcuya kızmam, sonuçta robot değil, bir an kendini kaybetmiş olaiblir. Ama Burak gibiler, bilinçli bi şekilde, hakemden de saklamayı becererek, dirsek atmak olsun penaltı almak olsun her türlü şerefsizliği yapıyor. Bu tarz futbolcuların yerin dibine sokulması lazım ama taraftarı destek çıkıyor kalkıp. Bu yüzden seviniyorum GS taraftarı olmadığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ulan rıdvan takside radyoda konuşuyodu burağın dirseği direk kırmızı diye. atmadımı şimdi burak dirsek falan ? siz neyi tartışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bu arada antalyanin ikinci gol ofsaytti ya onu yazmamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 applev0dka said: aquila said: applev0dka said: sizin yönetim ağlama hakkını maçtan önce kullandı da yetemedi işte ceyhun'u hesaba katmamışlar niye, hakem ters bsey yapmadi iste, yonetim elinden geleni yapti, ama takim sahaya cikmamis. e ben de onu diyorum abi :D hakem bişey yapmadı ama ceyhun galibiyete engel oldu. hakemin altına bir paragraf da ceyhun için açsalar maç gs'nin olurdu yorumlar ibretlik yaw yemin ederim her gun mesajlarina bakip sukrediyorum. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 aquila said: drogba hakemin kolunu kopartip, rakip kalecinin gotune soktu, sari kart bile vermediler. oha ligtv bağlatıyorum yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Günah çıkarmalar başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: bu arada antalyanin ikinci gol ofsaytti ya onu yazmamisim. yok temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bundan sonra her mac spartakusteki arenalar gibi, bi tribunde sevisenler olmicak, o aile yapimiza uygun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar