Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sana göre süt bize göre çukulata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sana gore dirsek, bana gore cokolat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 haklısınız zaten renklerle dirsekler tartışılmaz. zevk meselesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sen de hiç bişeyi görmedin nasıl maç izliyorsun arkadaş :( :( gs açıklama yapsın. ersan'ın cezası kalksın burak 18'e alınmasın, yoksa boş yere adalet bekçisiyiz diye ağlamasınlar yok yere. tatlı su adalet bekçileri dirsek atmak için dönüp vurmak gerekirmiş lol. alves nasıl ince çalışıyorsa burak da öyle ince çalışmış, arkasındaki adamın nefesini bile hissediyor nasıl bilmiyor oldugunu, bam diye çakmuş ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hakem kararı konusunda objektif niye olamıyımki? burak'ın pozisyonu kırmızı degil %100 hem de. bu acıdan degil mac kamerasında gosterdigi acıdan izleyin. tam karsıdan burak herifin orda oldugunu bile bilmiyor donerken kolunu acıyor adamın suratına gleiyor. kırmızılık dirsek alvesin yaptıgı gibi yere dustukten sonra tekme atmak gibi. durdugun yerde sallarsın dirsegi adama odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: drogba degil burak iste. iki tane dandik forvetiniz var isimleri karisiyo. Koyu renk olan drogba açık olan kral burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: drogba degil burak iste. iki tane dandik forvetiniz var isimleri karisiyo. Bu ikisini nasıl karıştırıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Apple ne ağladın belli değil. Ersanınkine kırmızı değil dedi burdan bir çok arkadaş zaten. Burakın pozisyon keza görmesi zor kasti olmasa da kart verilebilecek bir pozisyon ama muhtemelen göremedi. Gidip Alves'in ki ve Emreninki ile bir tutmak iyimiş. Halis iki taraftan gelen baskı altında iyi yönetti bana kalırsa maçı. Önemli puan kaybı. Ama haftaya Beşiktaşa tıklar, Elazığın puan almasını bekleriz. Veya tam tersi işte hangi maç önce bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Napsın 1. kalite forvet mi görmüşler ömürlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bence ceza sahasi icinde topa elle mudahale penalti degil, kaleci hep yapiyor, diger arkadaslarin ne eksigi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 drogbanın one man show denemeleride çok baydı 10 kişi oynuyoruz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 gecen sene fener macında(uefa ligi yarı final) adam ucan vole vurucam diye gokhan gonulun suratına yapıstırmıstı faul bile calmamıstı. cunku topa dogru bir hareketti ve bir kisi de cıkıp oha bu nası faul degil dememisti bu da burak'ın kosmak pozisyon almak uzerine yaptıgı bir hareket bu da kırmızı olamaz. sarı olabilir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 buraktan bu kadar korkanı da ilk kez goruyorum meloyu 2. devre size verelim esitlik olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 gs official siteden yazınca ağlamak olmuyor, delikanlılık oluyor. burak dirseği ensesine üfleyen adamı görmediği için yukarı doğru(doğal kol hareketi, koşarken surat hizasına açılır) açarken ucundan değiyor. :D hakkaten çok süper lan açıklamalarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 alvesin tekmeleri macta sertlik olur ya diye acıklayan adamlara cok bile acıklıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 burak mal olduğu için her koşuşunda o eli öyle açıyor zaten o yüzden ligin en çok faul yapan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 barbunya, tamam anladik yonetim siteden ergenlik yapiyor, iplenmeyen yazar gibi araya atlatip atlayip tekrar etmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben demiştim objektif bakışınız size olana kadar diye 24 saat bile geçmedi aradan. bu kırmızı değilse sahada çok kan dökülür, daha ne yapması gerek adamın. bırakın görmedi bilmiyordu ayaklarını, sahada 1000 tane maça çıkmış futbolcu bunlar dünkü cocuk degil. bal gibi biliyor kimin nerde olduğunu alves ince ince işledi, ama burak orda olduğunu bilmiyordu. bu kadar objektifsiniz yani sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 simdi bir seferlik iplenmis gibi oldu. sevinip rahat rahat uyur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 https://vine.co/v/MZZvEvQOQ6i Tam vururken kafayı mı çevirdi yoksa denk mi geldi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Vurmadan saniye önce kafayı çevirip sonra hemen tekrar bakıyo ama yakalayamıyo sazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 aquila said: barbunya, tamam anladik yonetim siteden ergenlik yapiyor, iplenmeyen yazar gibi araya atlatip atlayip tekrar etmene gerek yok. yoo amklia, gayet benim yazdığım şeye cevap verildi. ayrıca iplensin iplenmesin yazıyorum kendimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 cok iyi oldu ya burak'in 2 kez kirmiziyi haketmesine ragmen atilmamasi. bi de hakemi arkaniza almaniza ragmen yenemediniz ya ahahaha. lig cok bayik da bu galatasrayin yetersizligi iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Kafasını çevirecek kadar önemli ne olmuş olabilir orda acaba. Hakemler kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 vurduktan sonra elin doğal hareketi nasıl da değişmiş ama cannmmss ya hgahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar