Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 21. Hafta: MP Antalyaspor - Galatasaray | 17 Şubat 2014 Pazartesi - 20.00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

sen de hiç bişeyi görmedin nasıl maç izliyorsun arkadaş :( :(

gs açıklama yapsın.

ersan'ın cezası kalksın burak 18'e alınmasın, yoksa boş yere adalet bekçisiyiz diye ağlamasınlar yok yere. tatlı su adalet bekçileri

dirsek atmak için dönüp vurmak gerekirmiş lol. alves nasıl ince çalışıyorsa burak da öyle ince çalışmış, arkasındaki adamın nefesini bile hissediyor nasıl bilmiyor oldugunu, bam diye çakmuş ağzına
Sosyal ağlarda paylaş

hakem kararı konusunda objektif niye olamıyımki? burak'ın pozisyonu kırmızı degil %100 hem de. bu acıdan degil mac kamerasında gosterdigi acıdan izleyin. tam karsıdan burak herifin orda oldugunu bile bilmiyor donerken kolunu acıyor adamın suratına gleiyor.

kırmızılık dirsek alvesin yaptıgı gibi yere dustukten sonra tekme atmak gibi. durdugun yerde sallarsın dirsegi adama odur.
Sosyal ağlarda paylaş

Apple ne ağladın belli değil.

Ersanınkine kırmızı değil dedi burdan bir çok arkadaş zaten. Burakın pozisyon keza görmesi zor kasti olmasa da kart verilebilecek bir pozisyon ama muhtemelen göremedi. Gidip Alves'in ki ve Emreninki ile bir tutmak iyimiş. Halis iki taraftan gelen baskı altında iyi yönetti bana kalırsa maçı.

Önemli puan kaybı. Ama haftaya Beşiktaşa tıklar, Elazığın puan almasını bekleriz. Veya tam tersi işte hangi maç önce bakmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene fener macında(uefa ligi yarı final) adam ucan vole vurucam diye gokhan gonulun suratına yapıstırmıstı faul bile calmamıstı. cunku topa dogru bir hareketti ve bir kisi de cıkıp oha bu nası faul degil dememisti bu da burak'ın kosmak pozisyon almak uzerine yaptıgı bir hareket bu da kırmızı olamaz. sarı olabilir en fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

ben demiştim objektif bakışınız size olana kadar diye 24 saat bile geçmedi aradan.

bu kırmızı değilse sahada çok kan dökülür, daha ne yapması gerek adamın. bırakın görmedi bilmiyordu ayaklarını, sahada 1000 tane maça çıkmış futbolcu bunlar dünkü cocuk degil. bal gibi biliyor kimin nerde olduğunu

alves ince ince işledi, ama burak orda olduğunu bilmiyordu. bu kadar objektifsiniz yani sorry.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...