barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ZAAAmet aybaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 zaaa kötü oynadık beraberlik bile haketmedik. yedğimiz iki gol saçmapasandı. biri budisso mallığı diğeri telles ama antalya daha iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 tellesin nası mallıgı lan adam topu uzaklastırıyor. alın sunu surdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: emre'nin kufurlere, alves'in dirseklere laf edenler konu drogba olunca /vanish yapmis. simdi aksam fenerbahce yonetiminden aciklama gelsin bari de, olmasi gereken olsun. ulan o kadar aciklama yap, hakemi baski altina al, kirmizi karti cikarttirma yine de yeneme, of gs ya :( mendili paket mi yapayım burda mı silersin? Gerçi berabere kaldık niye ağlıyosan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ahaha kırmızı değilmiş. o kırmızı degilse ne kırmızı abi rakibin ağzına dirseği çaktı adam. hani adalet bekçisi objektiftiniz. başka takımlara olunca kolay kolay konuşurken kendi adamınız için ''kırmızı'' diyecek cesaretiniz yok. geçiniz bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Burak'ın pozisyonu ben de ilk gördüğümde noldu dedim anlamak mümkün değildi. Koşarken geçirmiş doğru. Ben normalde kendini atsada Burak'ın rakibe kasten sert girdiği çok pozisyon hatırlamıyorum, o konuda dikkat eder genelde. Ama burada net geçirmiş, affı yok. Burada görmesi gereken yardımcı falan filan da biz de olmuyor o işler öyle klasik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi adam kosuyor herifi gormuyor bile. nası dirsek bu? anlamıyorumki bi de babam futbolcu falan diyo. kırmızılık dirsek kasten doner vurursun burda alsa alsa sarı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 applev0dka said: Cons said: antalyalı hakeme ağlıyo ahahahhahah haftaya ersan cezalı burak ilk 11'de olacak şaka gibi bir lig dimi.. açıklama hala düşmedi siteye ne zaman koyarlar acaba burağın ağlancak biyerini göremedim ben dirsek atmamış dirsek öyle atılmaz olsa olsa sarı kart olsun kedi canın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Kasti olmasa da direk dirsek. Ama yan hakem kekosu vuruş anından hemen önce kafasını sağa çevirdiği için yakalayamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ersan da koşuyordu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: emre'nin kufurlere, alves'in dirseklere laf edenler konu drogba olunca /vanish yapmis. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 rakip oyuncunun boyu kısa diye suratı sen kosarken dirsek hizana denk geldi diye kırmızı cıkmaz. kosarken elini kolunu bi tarafına sokamıyorsun sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 madcow said: abi adam kosuyor herifi gormuyor bile. nası dirsek bu? anlamıyorumki bi de babam futbolcu falan diyo. kırmızılık dirsek kasten doner vurursun burda alsa alsa sarı alır. adamı görmüyor diye arguman geldi. hahaha. ulan bilmiyo mu adamın kıçında olduğunu. abi yok ben açıklamaya çalışmayacağım bile. gs yönetimi açıklar zaten. ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 drogba degil burak iste. iki tane dandik forvetiniz var isimleri karisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: drogba degil burak iste. iki tane dandik forvetiniz var isimleri karisiyo. bu adamlarla futbol konusmay calisiyoruz, inanilmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ersanınkinin kırmızı olmadıgını burda oldugu gibi yazdık zaten. bu da kırmızı olsaydı kırmızı derdik hak yedik yazardık ki oldugu zaman da hep yazıyoruz. senden daha objektif adamlarla dolu surası rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 madcow said: rakip oyuncunun boyu kısa diye suratı sen kosarken dirsek hizana denk geldi diye kırmızı cıkmaz. kosarken elini kolunu bi tarafına sokamıyorsun sonucta.ya arkadas, suna objektif bakamiyorum desene sen :) alves de ayagini bi yere sokamadi adama sokmaya karar verdi o zaman. kufurden de bi kirmizisi var bu arada burak'in, hakemin dibinde hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 civelli'nin de boyu kısaydı hatta o yüzden ersanın eli oraya gelmiş. alves'in pozisyonda da ademin bacakları fazla uzunmuş alves kalkarken öyle ayağı gelmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 buna kırmızı değil diyip. objektiieef diye bağırmak etrafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ya allahınızı severseniz kufrettirip banlatmaksa amacınız 1 adım kaldı. mal mal konusmayın argumanlara bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Onu emrenin küfrüne saydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 objektif olcak olsak taraftar olmazdik lan, salaklasmayin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 burak'ın kufrunu de cıkartın ortaya burak'ı da yerlere vuralım ben gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 başka şeyleri savununda şu Burak'ın hareketi savunmayın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sana göre dirsek de kırmızı değil zaten. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar