Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 llama'nın denizin bağrından kopmuş fotosuyla ortamı yumuşatalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Biri daha vardi sapkayi ters takmis gozluklu guluyodu.. o da guzel gider suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Of muhabbeti kaçırmışım :. ( Edit: of ya adam yörünge dışına şutlanmış, kaçırmışım. Alacağınız olsun :. ( Edit 2: Geç kalmış cevap; Abi abi abi diye koşup, haksızsın dediğimizde berserk'e bağlayıp, adam sanmıştım muhabbeti paha biçilmezmiş. Neyse yönetici arkadaşlara, güzel tetkiklerinden ötürü teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ve böylelikle Paticik bir hater daha kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Adam harbi banlanmış. Bende diyorum drama niye bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 genel forum kültürü hakkında bir sorum olacak internette birbirini tanımayan insanlar birbirine giydirmeye niye bu kadar meraklı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Micha buraları okuyorsan ne olur geri dön. En olmadı fake account ile gelip biraz daha shitstorm çevirin. O da olmadı tekrar guilde al komedi dans 3'lüsünü orda devam edin. Bütün streamlerini izliycez ekrana kilitlenicez söz veriyorum. Haa banlanma demiyorum, hobi olarak yine banlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 op cehalet akıtmış oha 24 feb 9 mar falan ilk sayfada görünce güncel sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ştaf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar