Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökhan Töre'yi kim alır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten ben bu adamın sağlıkla oynadığını hatırlamıyorum sezon başından beri. ya hasta, gripken falan oynar ya da sakatlık başlangıcında oynar. hep sağlıksızken performansını değerlendiriyoruz.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Görgü tanıkların ifadesine göre barda eğlenirken bir bayanın erkek arkadaşına "Şu kızıl kafalı adam beni kesiyor. Ben rahatsız oldum" demesi üzerine kadının erkek arkadaşı silahını çekerek ateş etmeye çalıştı. Bar içinde yaşanan kovalamaca sonucunda sırtından yaralanan Gökhan Töre hastaneye kaldırıldı.

git rusyaya kurtul gökhan. bu ne emenike.
Mesaj tarihi:
Hürriyet said:

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Esentepe'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı. Gökhan Töre yapılan ilk muayeneden sonra ameliyata alındı. Yaklaşık 3 ay önce bir başka Beşiktaşlı Sezer Öztürk de Almanya'da bir barda çıkan kavgada kuzeni ile birlikte bıçaklanmıştı...

Omuzundan vurulan ve hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Töre ameliyata alındı. Silahlı saldırı sırasında Gökhan Töre dışında 5 kişinin daha yaralandığı öğrenildi.

Yanındakileri de yakmış kızıl kafa ahah, iyi bunu bacağından vurmamışlar Sezer gibi. İti gopuğu doldurmuşsunuz valla takıma lel

Önder özen de hala korumaya çalışıyor, bizimlen ilgisi yok işte yan locadaki adam karısına kızmış diyor. Ulan öyle olsa aynı gruptan 5-6 kişi yaralanır mı be. Adam tüm şarjörü sıkmış işte Gökhana ve yanındakilere zaten 3 kurşun bu kızıl kafaya girmiş sıyırmış falan sdf
Mesaj tarihi:
Futbol Kulüpleri transferden önce adamın gece Hayatı varmı yokmu arastirmiyorlarmi. Mukaveleye madde vs koymuyorlarmi.zamaninda Sergen at Yarışı yüzünden yurtdışına gidemedim vs diyordu.
Mesaj tarihi:
sergen'i at yarışı oynuyor diye takıma mı almıyacaz.
kim kandırıyor bu insanları takım disiplini vs diye ya.
bu oyun düz adamların, askerlerin oyunu değil.
yetenek oyunu yetenek!
Mesaj tarihi:
ya o değil de 96-2000 arası bi köşede durup sonra ortaya çıkıp golü çakan hagi'yi mi hatırlıyorsunuz? suatla okanı mı? bırakın bu işleri. taraftar yeteneği sever.
Mesaj tarihi:
sokim hani eğlenir gider, içer, sıçar vs. umrumda değil de şu süreçte futbolcu kendine bakmazsa biz ne yapak lan?

Haftaya Sivas maçı var. ŞL neredeyse ölüm kalım meselesi, her üst düzey futbolcuya ihtiyacımız var diyoruz. 7 sakat, 4 cezalı var. Standart ilk 11'imizden 5 kişi yok.

Adam ertesi gün, ne ertesi günü 6 saat sonra idmanı var ama sabaha karşı beşte İstanbul'un en izbe mekanlarından birinde yaylım ateşine kurban gidip yaralanıyor...

Bu tip adamlarla olmaz kusura kalmasın kimse, ŞL'ye bu adamla mı gideceğiz?

Eğlencenin de dozu var. Sen bu takımın en önemli yeteneklerinden biriysen ve her şekilde hocan, direktörlerin, antrenörlerin sana güveniyorsa sen onların güvenine ihanet edemezsin ya...

4 hafta kalmış, ondan sonra 1.5 ay tatil yapacaksın. Bu zamana kadar zaten içip sıçtın, Gökhan 4 maçı grip olduğu için kaçırdı, 4 maç... ÖÖ kendi dedi bunlar engelleyeceğiz diye ama beceremiyor demek ki...

Bilmiyorum, zaten formsuzken hiç çekilmiyor. Bana kalırsa hiç almamak gerek. Hani tamam her zaman artı bir faktör, alınırsa da ben dahil kimse ölümüne karşı olmaz ama şu olay, öncekilerle birleşince kredisini tamamen tükettiği anlamına gelmeli...
Mesaj tarihi:
Ayrıca Gökhan'ın yanındaki adamlardan bir kaçı;

Fernandes, Almeida, Emenike, Webo, Veli, Kerim Frei, Motta

BJK futbol şubesi basın sözcüsü de başlarında pezoluk yapıyor. Zaten gecenin en büyük rezaleti de bu eleman. Direkt işine son verilmeli...

Bir de 3-4 basketbolcu varmış masada
  • Yeni Oluştur...