Editor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Flameoffear said: Lilith, Cain, Lucifer olması gerekmiyor mu hikayenin anlatılışı itibari ile. Dracula nerden çıktı. Dracula işte Master Daemon diye geçiyor burda. Ya şu korku olayını açıklasın biri hah Gerge bilir bunu Summon Gerge pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Dracula dunyada gezen fiziki, luci ruhsal olarak dengelemisler ikiside hatuna kesik. Kesik olabilecekleri kim dersek, lilith veya bir baska ancient bizim kizin icinde. Bi ara adi gecmisti yanilmiyorsam ruh cagirma seansinda. Misir taraflarindan bir isimdi gibi. Edit : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Amunet Amunet belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Flameoffear said: Lilith, Cain, Lucifer olması gerekmiyor mu hikayenin anlatılışı itibari ile. Dracula nerden çıktı. Cain=Dracula işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 1.sezon 2.bölümde bıraktım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 beğenmeyeceğin dizileri deneyeceğine cumartesileri hasta kabul etsen, daha kazançlı çıkarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Kanuni said: Dracula dunyada gezen fiziki, luci ruhsal olarak dengelemisler ikiside hatuna kesik. Kesik olabilecekleri kim dersek, lilith veya bir baska ancient bizim kizin icinde. Bi ara adi gecmisti yanilmiyorsam ruh cagirma seansinda. Misir taraflarindan bir isimdi gibi. Edit : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Amunet Amunet belki yes amunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Geçen sezon da böyle bi bölüm vardı, yine sadece Eva seyretmiştik. İyi, güzel, hoş, kadın inanılmaz yetenekli ama baydı artık şu possession/akıl hastası olayı. :( Aksiyon görelim, werewolf görelim, vampir görelim, Bay Hyde ne zaman gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 aynen .. beni de baydi acikcasi. Gecen sezonki bolum cadili madili heycanliydi yine . Eva diil de su frenkesteins beast in oldugu duygusal dramatik bolumlere tahammul edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Abı delimisiniz siz ya ben evali sahne gelsin diye nerdeyse ileri alarak izlicem diziyi siz kalkmıssınız sırf evali bolum baydı diosunuz.Kadın suan bence oyunculuğun tanricasi bulmusken sonuna kadar yararlanın zor gelir bidaha böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 amerika kovboy kurt adam ortami nefis aslinda. orasi daha cok one ciksa enfes olur ama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 kujo123 said: Abı delimisiniz siz ya ben evali sahne gelsin diye nerdeyse ileri alarak izlicem diziyi siz kalkmıssınız sırf evali bolum baydı diosunuz.Kadın suan bence oyunculuğun tanricasi bulmusken sonuna kadar yararlanın zor gelir bidaha böylesi. İyi diyosun da bütün bölüm bi odada geçince baydı diyorum işte. Yoksa oyunculuğuna bişey demiyo kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bütün bölümün bir odada geçmesi psikolojik etmenleri izleyiciye daha iyi anlatıp özdeşleştirebilmek için zaten. Senin bayma hissiyatın aslında oradaki durumun karşılığı. Demekki başarılı olmuş senaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Bu diziden action beklemek baya komikmis. Dizi tek kelimeyle harika. Inanilmaz bir cizgisi var. Cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Komik vanessasız PD bir hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 gayet güzel bölümdü bence.yalnız şu cadı kız lokum gibi,ethana hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 evasız bolum ıyk zor dayandım kapatmamak ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Action diil de neden bütün gerilim/korku karakterlerini bir araya getirirsin? Frankenstein monsterın yazdığı dörtlükleri dinlemek için mi seyrediyorsunuz diziyi. Çok sanatsal bir yapım gerçekten, 35. İstanbul Film Festivalinde de bölüm bölüm gösterimi olmuş. Güldürmeyin adamı. Agents of Shield gibi bir dizi diil evet, daha ziyade Hannibal kıvamı diyelim. Ama işin içine bi werewolf, bir Mr. Hyde, bir Dracula girsin artık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Gerilim/korku ve aksiyon farklı şeyler. Birlikte olabilirler elbette ama öyle bir şart yok. Ne Dracula, ne Frankenstein, ne de Dorian Gray'in Portresi aksiyon romanları değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Boşver abi değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 He Neco Bram Stoker's Dracula da misal aşk romanı, temelinde ölümsüz aşk var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 evet aynen öyle... hatta imkansız aşklar, sosyal uçurumlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 DA2019 said: Action diil de neden bütün gerilim/korku karakterlerini bir araya getirirsin? Frankenstein monsterın yazdığı dörtlükleri dinlemek için mi seyrediyorsunuz diziyi. Çok sanatsal bir yapım gerçekten, 35. İstanbul Film Festivalinde de bölüm bölüm gösterimi olmuş. Güldürmeyin adamı. Agents of Shield gibi bir dizi diil evet, daha ziyade Hannibal kıvamı diyelim. Ama işin içine bi werewolf, bir Mr. Hyde, bir Dracula girsin artık diyorum. İZLEME MADEM SEN DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 aha haras geldi abi millete su vizyon baslıgı altında haras yapmayın çok itici duruosunuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 SANANE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 bu sezon çok iyi başlamıştı zaten de, 4. bölümde eva napmış ya öyle yok böyle bir oyunculuk gerçekten inanılmaz. film olsa net oscar alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar