DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Abi sadece Eva Green değil dizideki herkes çok iyi oynuyor bence, baya baya alıp götürüyor oyunculuk. hmm belki Dr. Frankenstein hariç 8-) Ethan da büyük ihtimalle gençliğinde çok dindar birisiyken kurtadam olmuştur falan, öyle bağlarlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 senaryo ahım şahım değilde aynen oyuncular fazla başarılı,eva green başta olmak üzere. sezon finali/ethan sonunda dönüştü kurt adama da rahatladım lan.bir önceki bölümde de yaptığı şey exorcism değil buarada,italyancaya yakınlığından anladığım kadarıyla dua ediyo sadece latince aziz st.jude çocuğunu kurtar vs.vs.diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 exorcismde zaten kurtsrmmurtar demiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ya herşey çok güzel tamam ama böyle her sezon 8 bölüm olup 10 ay bekleme muhabbeti olacaksa çamur olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 dizi güzel. daha 3 bölüm izledimde o ruh çağırma sahnesi neydi lan öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 sonraki bölümlerde anlaşılıcak o olay daha net şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Wfhik-kUBGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=3YdeSNcAWos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ooo elizabeth bathory alırım bir dal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=E2QvFH6G5UY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Güzel başladı yeni sezon. hatunun kan banyosu yaptığı sahnenin girişi, müziği falan çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Ben hangi bölümde kaldıgımı unuttum ilk sezonda bi özet geçsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 >çıplak penny >çıplak penny >çıplak penny >çıplak oğlan >tekrar çıplak penny bitti 1. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bence eva green kontratına zorla yazdırıyo çıplak olucam filmde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Flassh said: >çıplak penny >çıplak penny >çıplak penny >çıplak oğlan >tekrar çıplak penny bitti 1. sezon Fakat Penny diye bir karakter yok dizide ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 neydi ki eva greenin dizide ki adı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kadının adı Vanessa Ives, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Harbiden başlamış ya la. Hani Mayıs ayında başlıcaktı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Frenky'nin ask ucgeni olmasinda bu sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Dörtgen de olabilir. Ne de olsa Brona Ethan'ın sevgilisiydi. Gerçi Ethan'ın Dorianla da ilişkisi var. Dorian'ın da Vanessa ile. Epey uzun bir tren kurmuşlar dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 2.bölüm son sahne gerdi lan beni abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 2. bölüm son sahne ABOVV altıma sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 mukemmel olmus cidden; beklentimin otesinde .. 2 gunde 12 bolumu bitirdim ve yarini ipla cekiyorum.. bozmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Çogzel gidiyor dizi. Hele 2 hafta önceki bölüm başlıbaşına film olacak kalitedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 şu cadının kızı ne tatlı şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar