Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 photographer said: piramitte hani önce 12 tekrar yapıyosun 3 kilolukla sonra 8 tekrar 5 kilolukla, 6 tekrar 10 kilo, 4 tekrar 12kg 2 tekrar 15 kilo gibi mi? evet o. piramit settede bu yaptığın bittiğinde 45sn dinlenip bıraktığın yerden terse doğru gidiyorsun 15*3de bitiriyorsun yani
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 topic açıldığında ankete piramit seçeneğini seçerek katkıda bulunayım istedim çünkü en çok gelişmeyi piramit setle kaydetmiştim diğer bi kaçını hiç denemedim bilemiyorum demek için gelmiştim topice 2. girişimde ankete baktım ilk piramit 1 de kaldığını görünce topicte bi bokluk olduğunu farkettim hemen çok zeki olduğum için. ya hepinizin binbir türlü belasını versin biraz ciddi olun ya adam olun adam
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Drop Set, Pause Set, Cheating her türlü hit tekniği en iyi hipertropi etkisini veriyor bence. (bkz. mentzer, yates)
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ben pleyometrik mi ne diyorlar bir ara oyle calisiyordum. baya hizli bir gelisme olmustu. devam edemedim sonra. ama enerjisini cok yukseltiyor o idman tipi insanin.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 umut sarıkaya karikatürü geldi aklıma, keşke benim de hipertrofi'm olsa, yazamadım bile c/p yaptım başlıktan.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Benim ikiye ayrılıyor body hayatım kolum kırıldıktan öncesi ve sonrası. Öncesinde günde 2 bölge bölge başına 3 hareket 3*12 tekrarda ağırlık arttırarak çalışırdım. Kolum kırıldığından beri yine günde 2 bölge bölge başı 4 hareket teki piramit set diğerleri piramit şeklinde çalışıyorum . Ay sonu jefit ten öğrendiğim bulking programına başlıycam bakalım nasıl olacak. http://www.jefit.com/routines/workout-routine-database.php?id=20362
Öne çıkan mesajlar