Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 21. Hafta] Beşiktaş JK - Bursaspor @ 16.02.14 Pazar 14.00

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

serjuhan said:

DarKRideR said:

Versinler şampiyonluğu Galatasaray'a yine de kastırmasınlar diğerlerini, boşu boşuna zaman harcıyoruz maç izleyerek falan. Yazılmış zaten senaryosu...

Bir de uyuya kaldım maça gidemedim biletli olduğum halde, orada olsam daha çok üzülürdüm...

Ahaha saçmalıyorsunuz bazen. Galatasaraya vermeye çabalıyorlar ya.

Garipsiniz valla. Herkes her şeyi bizden biliyor ama gel gelelim ki SPK bizim için tarihte hiç görülmemiş bir karar filan veriyor.

SPK'nın karar doğru hacı yapma etme, yatırımcıyı koruyor. GS yönetimi daha önce iki kere yatırımcısını harcayarak deli para kazanmıştı. İzin verilmeyeceği artık o zamanda ifade edilmişti. Bugün de zaten paran kadar arttırma yap deniyor, o da GS'ye az bir kâr bırakıyor ama öyle yapılacak tahminen, para gerek.

Gerçi bu karar da zaten şartlı verilmişti.

Yahu yatirimciyi koruyor ne demek. SPK zaten hic olmadik sekilde şartlar öne sürdü ve bunların hepsini sagladı Galatasaray. Nakit hazırladı 180 milyon civarında. Tam her sey tamam derken emsali olmayan bir karar cıktı. SPK eger şirket olarak borsaya kote ettiyse kulüpleri diger sirketler gibi degerlendirmek durumunda.

Galatasaray nakit koyacak bu arada. Hani şu anki kararı basit bi örnekle anlatmak gerekirse; siz bir sirketin yuzde 55 hissesine sahip ortagisiniz ve 100 tl olan sermayeyi 200 tl yapmak istiyorsunuz ve bunun icinde 55 tl nakit koyuyorsunuz ve ortaginizinda 45 tl koymasi gerekiyor. Hali ile yuzde 45 hissesi olan ya katilacak ya da hisselerini satıcak. Ama SPK ne diyor? Diyor ki yüzde 55 hissesi olana: birader diger ortagın da parasını sen koyacaksın. Ve bunun dısında bir yıl hisse satışı yapamazsın diyor. Yahu bn toplamisim sermaye artisina katılmayanların hisselerini parasını verip, ister satarım ister satmam.

Bunu mantikli buluyorsaniz buyrun abi. Yatırımcıyı korumak filan degil bunun adı.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray sermaye dolandırıcılıgından girdigi tum davaları kazanmadı mı?

kazanmıs olmalı ki kazanmasa her gun tekrar tekrar konusulurdu. beyaz tivi bile bu isin pesini bıraktıysa demekki dolandırıcılık sadece onun oyle olmasını isteyenler icin var.

spk nin kararları gayet komik.

bunu bunu bunu bunu yapmanı istiyorum.
yaptım.
ozaman reddediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...