apsingir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 2-1 bursa alir ama mac tekrarlanacagi icin 3-0 besitas alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bursa motorun bi olayi kalmadi, min. 3 atariz 1 tane de kendi kalemize atariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 anon said: abi başlık açmayın kesin yenilcez :s 1-2 bursa alır :s totemini seveyim :s:s:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 kazanan bursa esnafı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 2-2 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 3-0 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 3 atarız ama gol yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 alt bitecek sanki mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Ust biter. 74-43 yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 karşılıklı gol olur biz atarız 2 dk sonra bursa atar sonra biz bi tane daha atarız 3 dk içinde bursa bi tane daha atar sonra biz 2 tane üst üste atarız . 4:2 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Orçun krem önersin ama unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 noldu lan? ses çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 şuan beşiktaş'ın hakkı yeniyor galiba. içerden ersan kırmızı kart duydum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi beşiktaşın hakkı fena halde yeniyor oha alsdmlaskndasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 la adam düştü eline çarptı sarı verdi şimdi ersana kırmızı helal ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Versinler şampiyonluğu Galatasaray'a yine de kastırmasınlar diğerlerini, boşu boşuna zaman harcıyoruz maç izleyerek falan. Yazılmış zaten senaryosu... Bir de uyuya kaldım maça gidemedim biletli olduğum halde, orada olsam daha çok üzülürdüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 fenerl beşiktaş zor iflah olur bu sene.göz göre yiyor adamlar yine takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 teşekkürler feto başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Oyundan cikip tekrar baslayin olmadi bu sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ilkercim calamadıgı penaltıyı anlamsız bi kırmızı ile kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 DarKRideR said: Versinler şampiyonluğu Galatasaray'a yine de kastırmasınlar diğerlerini, boşu boşuna zaman harcıyoruz maç izleyerek falan. Yazılmış zaten senaryosu... Bir de uyuya kaldım maça gidemedim biletli olduğum halde, orada olsam daha çok üzülürdüm... Ahaha saçmalıyorsunuz bazen. Galatasaraya vermeye çabalıyorlar ya. Garipsiniz valla. Herkes her şeyi bizden biliyor ama gel gelelim ki SPK bizim için tarihte hiç görülmemiş bir karar filan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hak yenmemiş, ancak hatibanın eline çarpan top yüzünden sarı görmesi haksızlıktı. ayrıca motta da sarıyı hak etmedi. ancak ersanın yaptığı şu hareketin karşılığı tam olarak kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ilginç olmuş. hatadır yapılır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bu adamların hakkını verecek küfür yok lügatlarda. haftaya ne tiyatro dönücek onu bekliyorum merakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar