Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 warriors four a bakayım bi ara ya öyle bi gücü yoktu hiç öyle kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Cuce said: Bide... NOVA NERDE LAN! Bunu ben de sordum da, GERGE Nova Corps öyle bişi zaten dedi. Tatmin etmedi o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 nelkası var arkadasım bı tane bile centurion yokmuymus xandarda? hadi centurion yoktu, denarian vardı denarian bilmemene diye sağa soal gidiyodu.. herhalde direk nova force'u es gecmişler. e şimdiye kadar Ronan'ı ne durduruyomus peki xandarı yoketmekten? hadi ronan'ı gectim, koskoca Kree imparatorluğu neden gidip barış imzalamışki el kadar xandarla eğer nova force faktörü yoksa ortada. yok orası olmamıs. Ya işte space gem geldi (spacetir herhalde bu mor mor olduğuna göre) nova force kitlendi ayağı cekiceklerdi, veya direk baska bi düşman bulucaklardı dövecek. herhalde şimdi space gem'le nova corps nova force kafası bişi yapıp takılcak takılması gerektiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 hicbisey amlamadik ki zaten, kim neyi niye yapiyo filmde belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ben analtıyom işte boşver filmde dinlesen sıkılırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 9/10 derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 "James Gunn" said: Tell me about your treatment of the Nova Corps., because they’re a little different in the movie, and I’m wondering if this precludes a Nova movie. No, it doesn’t preclude a Nova movie. It’s frankly not something I’m planning on right now, but yeah, we had to service the story and so there were changes made. To make them more like just cops? Well, they’re an international military force. I think there’s a lot more depth to the Nova Corps. that people don’t know, and there’s some things that make them more like Nova in the comics that people just don’t know about them yet, like the Nova Force. And there’s stuff frankly we cut from the movie because there was too much Nova stuff at the end of the film. Oh really? Yeah, that scene with Peter Serafinowicz and Glenn Close and John C. Reilly was much longer, and there was more… There was a lot more, actually. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 "We cut because there was too much Nova stuff at the end of the film." Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 "No raccoons or tree creatures were harmed during the filming of this movie" Şu iyiydi sadece. Evreni ve karakterleri nedense sevemedim. Bilmiyorum belki bizim türk halkının olmadık saçma yerlere kahkahalar atarak gülmesidir ya da sonu çok saçma geldiğinden idk. Fena değildi ama sinemada izlenmese de olurmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 içinde rakun olan bir filmi beğenmemeliyiz diye spidee xun falan beraber gittik. çok ciddi önyargıyla girdik. zaten spidee ile aylardır korkuyoduk ya seversek diye. çok sevdik ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 http://i.imgur.com/kPPajob.jpg çok güzel filmdi ya. Hemde baya güzel uyarlamışlar harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Marvel in filmleri arasindaki bence en iyisiydi cok eglendim cok iyiydi ya. Ben avengers la last stand iyi filmler diyordum bu kat be kat ustun olmus mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--od9R88bG--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/wr7jrdkm4dlth5l2wdqf.jpg filmde başta Nova'da olacakmışta sonra tek insan Star-Lord olsun diye kesmişler Nova'yı. bide said: Hodor and Groot A tale of Hodor. Also, Groot. ========================================= Featuring: Groot: as Groot. Hodor: as Hodor ——————————————————————————————— [Setting: Groot and Hodor] Groot: I am Groot. Hodor: Hodor! Hodor! Groot: I am Groot! Hodor: Hodor! Groot: I. Am Groot. Hodor: Hodor? Groot: [Grootfully] I am Groot. Hodor: [Hodorishly] Hodor. http://archiveofourown.org/works/2080878?view_adult=true sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Bu film beklentiyi aşırı arttırdı ama Marvel'den. En iyisiydi direk, daha iyisini yapamazlar. X2'den bu yana izlediğim en iyi Marvel filmiydi ki ondan da iyiydi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 X2 marvel filmi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Yapımcı olarak değil, dünya olarak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 o film çıtası avengerstan sonra arttı baya arada thor ironman filmleri fena değildi ama winter soldier x-men falan gayet iyiydi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2014/227/7/9/guardians_of_the_galaxy___the_ending_we_deserve_by_zlukaka-d7vbdxw.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 çokzel filmmiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 keşke cosmo da takıma katılsaydı tavariş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 çok iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 GERGE said: Yapımcı olarak değil, dünya olarak diyorum. yoo dünyalarıda varklı biri EARTH-10005 öbürü EARTH-199999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Bu film citasini yükselten ilk film iron man 1 dir hala da en iyilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ilk ca da güzel film, saf karanlıkta geçmeyen ender filmlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bakıyom herkez bi kaptancı olmus.. ben dediydim zamanında hepiniz iman edeceniz diye inanmamıstınız bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar