Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gorusme bekliyorum, Skype 3G'de nasildir, deneyimleriniz?

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Yurtdisindan bir arama bekliyorum Cuma gunune. Istanbul'da olacagim ve kablolu internetim olmayacak. Laptoptan baglanacam.

Hem Avea (mobil modem) hem Turkcell (telefon hotspot) 3G olacak yanimda. Birisi iyi cekmezse digeri yedek. Atakoy/Bakirkoy'de olacam, merkezi.

Sesli bir gorusme bekliyorum ama kamera acma ihtimali de var.

Arkadaslar cekis gucunde ve 3G'de problem olmazsa sizce sorunsuz bir "sesli ve/veya goruntulu gorusme" yapilabilir mi? Daha once yapmis olanlar, deneyimleriniz var midir bu konuda?

Yoksa Istanbul'da wifi olan bir yere git kurul mu dersiniz, Starbucks filan?
Sosyal ağlarda paylaş

pratik bi iki bişey,

bulundugun yer yuksek bı yerlerdeyse, az içeri falan gitmen gerekebilir. "baba bura yuksek bura ıyı ceker" ıyı bı mantık degıl. Kotu ceksın temız ceksın.

modemin ısısından cekıp cekmemede zorluk yasayıp yasamadıgını anlayabilirsin, soguksa super, elını koydugunda ısınmıssta zorlanıodur kopabilü

lokasyon degıstırmekte fayda va.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam ihtitacim olacak speedtest.net down'di. Ben dediyorum niye acilmiyor bu... acilmadi da zaten oglene dogru bidaha bakcam.

Sorun su, turkcell down 3mbit up 0.5'ti ve goruntulu konusmada 2-3 kere donup kalmis goruntum. Ayrica ses ve goruntu birini tutmuyomus. Arkadasla test ettik.

Avea Turkcellden daha hizliydi, aksam denedik iste ogleden sonra bidaha bakcam. Arkadas dedi Avea'nin goruntu daha akici.

Bakalim oglen ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...