xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Yurtdisindan bir arama bekliyorum Cuma gunune. Istanbul'da olacagim ve kablolu internetim olmayacak. Laptoptan baglanacam. Hem Avea (mobil modem) hem Turkcell (telefon hotspot) 3G olacak yanimda. Birisi iyi cekmezse digeri yedek. Atakoy/Bakirkoy'de olacam, merkezi. Sesli bir gorusme bekliyorum ama kamera acma ihtimali de var. Arkadaslar cekis gucunde ve 3G'de problem olmazsa sizce sorunsuz bir "sesli ve/veya goruntulu gorusme" yapilabilir mi? Daha once yapmis olanlar, deneyimleriniz var midir bu konuda? Yoksa Istanbul'da wifi olan bir yere git kurul mu dersiniz, Starbucks filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yapılabiliyor rahatça. ayrıca viber kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ya onlar arayacak Skype'tan da. Saati vs hersey de belli. Hazir olmam lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Turkcell 3G, oturacağın herhangi bir yerin wifiından daha kaliteli olabilir yerine göre. Avea belli olmuyor ama Turkcell çok başarılı. Sıkıntı olmaz. Çağrı gelmeden önce Skype call testing service'i arayıp kısa bi deneme yaparsın. Ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Görüntülü konuşacaksanız sıkıntı olabiliyor. Ben ingiltereyle konuşuyorum o şekilde, eskiden daha net oluyordu ama bir süredir görüntü kalitesi düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 cuma günüymüş yarın bir arkadaşınla test et işte için rahatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kimisine göre iyiii kimisine göre kötüüdüüüür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ara beni deniyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 daha gitmedim istanbulda bulunacagim yere, ondan persembe aksami deneyebilecem anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 internet cafeye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 valla turkcell 25mbit veriyor bana yeşilköyden saniyede 3mb dosya indiriyorum up nasıl bilmem ama, ataköy bakırköyde 100 metrede 250 tane wirelss var zatenistesene birinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Somon said: valla turkcell 25mbit veriyor bana yeşilköyden saniyede 3mb dosya indiriyorum up nasıl bilmem ama, ataköy bakırköyde 100 metrede 250 tane wirelss var zatenistesene birinden neyle baglaniyorsun? Vinn mi? Daha ust duzey birsey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 telefon direk wirelesstan hotspot yapıyorum pcden bağlanıp breaking badi indiriyordum 2 gb torrentten 2-3 mb arası çekiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Somon said: telefon direk wirelesstan hotspot yapıyorum pcden bağlanıp breaking badi indiriyordum 2 gb torrentten 2-3 mb arası çekiyordum benim bir arkadas bana telefon hotspot'u Vinn Modem'den daha hizli olur dedi, var midir bir fikrin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kendine bi gökdelen bul, "cam var mı" diye sormaz sanırsam zaten 3g'yi 2011 yazında kullanmıştım hayattan soğutmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 mobiledan goruntulu olarak 3g ile konusma yaptim daha once hic sikinti olmadi hic delay-stutter vs ile karsilasmadim. ayni sekilde hotspotla bir suru sey yaptim 3g sagolsun. hic sikinti olacagini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 pratik bi iki bişey, bulundugun yer yuksek bı yerlerdeyse, az içeri falan gitmen gerekebilir. "baba bura yuksek bura ıyı ceker" ıyı bı mantık degıl. Kotu ceksın temız ceksın. modemin ısısından cekıp cekmemede zorluk yasayıp yasamadıgını anlayabilirsin, soguksa super, elını koydugunda ısınmıssta zorlanıodur kopabilü lokasyon degıstırmekte fayda va. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Arada bir arkadaş arıyor telefonumu bazen delay olabiliyor ama skypetan skype a bişi olacağını sanmıyorum ofiste oturup geniş geniş takılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Rerore said: internet cafeye git http://img.webme.com/pic/c/countertuzagi/7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Nasil gecti gorusme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Tam ihtitacim olacak speedtest.net down'di. Ben dediyorum niye acilmiyor bu... acilmadi da zaten oglene dogru bidaha bakcam. Sorun su, turkcell down 3mbit up 0.5'ti ve goruntulu konusmada 2-3 kere donup kalmis goruntum. Ayrica ses ve goruntu birini tutmuyomus. Arkadasla test ettik. Avea Turkcellden daha hizliydi, aksam denedik iste ogleden sonra bidaha bakcam. Arkadas dedi Avea'nin goruntu daha akici. Bakalim oglen ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 uykum kacti gece gece, speedtest de acilmis. simdi turkcell up cok daha iyi cikti ama aveanin up hala daha iyi... ayni serverla iki 3G testi. Avea http://imageshack.com/a/img822/2585/1nro.png Turkcell http://imageshack.com/a/img200/3159/yock.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 simdi tekrar yavasladi. sanirsam tamamen baglananlarin sayisi ile ilgili. millet ise gidiyor E5'in yanindayim baya baglanan coktur tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Turkcell her zaman daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Sorunsuz hallettik ya sansinaydi. 2 saat sonra arkadasla gorustuk ne avea ne turkcellle duzgun konusamadik. Cok degisiyor ya saatine gore yogunluga gore. Yogun biryerdeyseniz 3G cok sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar