Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Furkan Yaman bugün kadroya alınacakmış. Maçta da süre alması bekleniyormuş duruma göre son 15-20 dakika falan

Umarım süresini alır. 2-3 yıldır deli gibi bekliyoruz. Önce Batuhan, sonra Muhammed patladı sayılır artık ama Furkan'dan beklenti çok büyük, umarım beklediğimizi verir. Alt yapıdan çıkan onca adamın aksine Furkan ciddi anlamda çok üst düzey bir dünya starı olma potansiyeline sahip.

Ben 3-4 kere izledim, hayran kaldım ama düzenli takip edenler ülkedeki en yetenekli futbolculardan biri diyor. Mustafa Demirtaş mesela yerli Gilardinho diyordu. 12 yaşında altyapıya girdi, U14'ten itibaren hem milli takımlarda hem de Beşiktaş'ın alt takımlarında sürekli forma giyiyor. 4 yılda 100'den fazla resmi golü var. Golü koklayan adam vs. Geçen yıl Dortmund altyapısına katmak için gelmişti de hem Samet hırbosu hem de Önder Özen reddetmişti.

Geçen yılda buralarda gerçi onu yazıyordum. Ben forma giymesini bekledim o zamanlar ama olmadı. Umarım buradan yol alır gider. Seneye takımın yedek forveti olsa düzenli forma giyse fazlasıyla yeter şimdilik...
Mesaj tarihi:
said:
Akademik Ligler'de Beşiktaş formasıyla çıktığı 112 maçta 116 gol atan Furkan Yaman (18) Sivas'a giden kafilede yer aldı. Bilic'in şans vermesi halinde; daha önce A Takım forması giymeyen Furkan Yaman, 42 numaralı formayla mücadele edecek.

Kesin bilgi de geldi. Hadi bakalım umarım kariyerinin başlangıcı buradan olur.
Mesaj tarihi:
Babam yüzünden izleyemiyorum ben de... Açtı elazığ küme maçına çıkıyor diye zorla izlettiriyor...

Neyse gol yedi açar şimdi BJK maçını sfdd

Şampiyonluk maçı değil niye izleyeceğim diyor ahaha
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Batuhanı Muhammedi de unutma sdf

bu Dany GS maçındakinden sonra oynatılmamalıydı, bilerek GSye dönmek hayaliyle yapıyor bunları

ya batu hep böyle idi biliyordukda
mami de bak paso sakat adam olmadı bırakmadılar adamı gitsin barcaya adam olsun
Mesaj tarihi:
Furkan ı Kerim İ soksun bari oyuna da en azından onları görelim. Hem belki sahada maçı gerçekten isteyen birileri olur...

Franco necip ve atiba dışında sahaya hepsi sanki zorla çıkarılmışlar...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...