Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 tasak gectikce agliyiler diye inlemenizde tam besiktasli durusu ahahahha jimnastik kulubu oldugunuz icin sanirim bu esneklik gevseklik
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bok atarken komik duruma düşmek ne zamandan beri taşak geçmek oldu lel. trollün de kalitelisi lazım, bi mola alın siz.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Furkan Yaman bugün kadroya alınacakmış. Maçta da süre alması bekleniyormuş duruma göre son 15-20 dakika falan Umarım süresini alır. 2-3 yıldır deli gibi bekliyoruz. Önce Batuhan, sonra Muhammed patladı sayılır artık ama Furkan'dan beklenti çok büyük, umarım beklediğimizi verir. Alt yapıdan çıkan onca adamın aksine Furkan ciddi anlamda çok üst düzey bir dünya starı olma potansiyeline sahip. Ben 3-4 kere izledim, hayran kaldım ama düzenli takip edenler ülkedeki en yetenekli futbolculardan biri diyor. Mustafa Demirtaş mesela yerli Gilardinho diyordu. 12 yaşında altyapıya girdi, U14'ten itibaren hem milli takımlarda hem de Beşiktaş'ın alt takımlarında sürekli forma giyiyor. 4 yılda 100'den fazla resmi golü var. Golü koklayan adam vs. Geçen yıl Dortmund altyapısına katmak için gelmişti de hem Samet hırbosu hem de Önder Özen reddetmişti. Geçen yılda buralarda gerçi onu yazıyordum. Ben forma giymesini bekledim o zamanlar ama olmadı. Umarım buradan yol alır gider. Seneye takımın yedek forveti olsa düzenli forma giyse fazlasıyla yeter şimdilik...
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 said: Akademik Ligler'de Beşiktaş formasıyla çıktığı 112 maçta 116 gol atan Furkan Yaman (18) Sivas'a giden kafilede yer aldı. Bilic'in şans vermesi halinde; daha önce A Takım forması giymeyen Furkan Yaman, 42 numaralı formayla mücadele edecek. Kesin bilgi de geldi. Hadi bakalım umarım kariyerinin başlangıcı buradan olur.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Atiba duzgun pas verseydi dk1 gol 1 olurdu
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Besiktasliysan almeidanin kacirdigi golu gormemis olman daha saglikli bosver :)
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Babam yüzünden izleyemiyorum ben de... Açtı elazığ küme maçına çıkıyor diye zorla izlettiriyor... Neyse gol yedi açar şimdi BJK maçını sfdd Şampiyonluk maçı değil niye izleyeceğim diyor ahaha
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Açtık, çok savruk takım ya böyle yeni toplanmış takım gibi... Esasen öyle de işte daha çok şey bekliyor. Yer bu BJK golü, ilerisi de çok formsuz... Edit. Cep tel
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bu necip en büyük balon ha türk futbolunda nasılda patladı elimizde
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Necipten cok bi beklenti yoktu ki. Ilk 11 oyuncusu olarak dusunulmedi. Transfer de degil. Balon diyince frei, süzen, kurtulus falan ohoo alayi hindenburg.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Selamın aleyküm. http://www.sivasspor.org.tr/tr/images/futbolcular/46009a5b468678a.jpg
nscorp Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Dany resmen ajan be. Nasıl çalım yemiş golde.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Llama said: bu necip en büyük balon ha türk futbolunda nasılda patladı elimizde Batuhanı Muhammedi de unutma sdf bu Dany GS maçındakinden sonra oynatılmamalıydı, bilerek GSye dönmek hayaliyle yapıyor bunları
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Maçtan sonra Sivas'ta pavyona götürsünler takımı, nasılsa gençler...
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Orasi pedronun yeri danynin degil. Ayrica golun gelisiminde ortasahada pres yapan atiba da degil necip de degil mustafa. Dany tarlalari surdu o ayri.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 "Tatar Ramazan" said: Batuhanı Muhammedi de unutma sdf bu Dany GS maçındakinden sonra oynatılmamalıydı, bilerek GSye dönmek hayaliyle yapıyor bunları ya batu hep böyle idi biliyordukda mami de bak paso sakat adam olmadı bırakmadılar adamı gitsin barcaya adam olsun
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Kaç haftadır 3 puan alamadık şimdi :) Komik ya, takıma bak.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Furkan ı Kerim İ soksun bari oyuna da en azından onları görelim. Hem belki sahada maçı gerçekten isteyen birileri olur... Franco necip ve atiba dışında sahaya hepsi sanki zorla çıkarılmışlar...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 iyi b.k yediniz lan beceriksizler, stat falan da hızlanırdı sağlam para alırdınız kombine cart curt. şimdi GS CLye gidecek bedavadan, yine havadan paralar alacak.
Öne çıkan mesajlar