Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şampi falan degil de, görece geride olan kadro ile, ortada bir stadımız yok her maçı başka yerde oynarken şu durum büyük başarı. 2. olup CL kontenjanını kapmak çok çok önemli, seneye o stada CL'yi getirmek gerek

ah şu gs maçında sahaya giren 1453 avanakları olmasa o cezayı yemeseydik
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Haha yine bursayı yenip gs ye yamulacağız herhalde! sene sonu gs nin üstünde bitirelimde =p ön eleme bize ters , geçemeyiz.

Ön eleme her Türk takımına ters ya, GS de ön elemeye kalmamak için bayağı kasar. Tahminen biz 3. bitiririz ama mesaj vermek adına ne kadar yakın durursak o kadar iyi cidden. Fener'in de çok düşeceğini sanmıyorum. Gelecek hafta misal ciddi fark bekliyorum.

Bizim kadro işte kaldırmaz özellikle sezon sonu temposunu, yine puan kayıpları başlayabilir saçma yerlerde ki misal al işte yine sistem bozuluyor.

Serdar'ın atılması 2 haftadır sahanın en iyi Atiba'nın tekrar sağ beke geçmesi demek. Orta sahada resmen Veli'nin yükünü sırtlıyordu. Bu hafta Veli bir gol bir asist yaptıysa Atiba ile uyumu sayesinde oldu. Oğuzhan da presleriyle bayağı yardımcı oldu. Tek görevi köpek gibi adam bisikletli kovalamak olmayınca adam hücumda da etkili oldu. İkinci yarı hiç yoktu mesela, tekrar koş koş.

Ferdi kadroya toparlanmış bir şekilde, tekrar hırslı ve istekli dönerse fark yaratabilir ama sanmıyorum. Bilic'te artık beklenti içinde değil ki şu maçta bile sonradan ileride top tutsun diye almadı.

Bursa maçı sıkıntılı geçecek. Bu iki haftadır oynadığımız oyunu zor gösteririz sahada. Bakalım ne olacak.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Cons said:

eyvah yine şampiyon olcaklarını zannetmeye başladılar ddklsmcvdsklvm

http://www.standard.co.uk/sport/football/article6701040.ece/ALTERNATES/w460/Didier%2BDrogba.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...