Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 21. Hafta] Fenerbahçe v Kasımpaşa @ 16.02.14 Pazar 19.00

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

maçın başındaki fenerbahçenin özellikle emrenin oyunu germe cabaları hakemi zora sokup baskı altına alması etik değil .
özellikle emrenin gol atana kadar yaptıkları saha içindeki duruşu , golden sonra bir anda sevgi kelebeği olup düşürdüğü rakibini kaldırması hakeme güle oynaya konuşması ciddi bir karakter bozukluğunun olduğunun kanıtı. ben fenerbahceli olsam utanırdım böyle bir futbolcumuz olduğu için .
Sosyal ağlarda paylaş

abi özetler zaten 4-5 dk bizim ligi düşünürsen onları koyarlarsa özetler 25dk olur otur maçı izle daha iyi sdsfs

bizim bursa maçında kavga çıktı o falan yok özette ayrı koymuşlar link olarak sdsfs

çoğu yer özet diye sadece gol koyuyor abi 1 tane de kaçan pozisyon koyuyor o kadar.

zaten tartışma programları sabah akşam kart kavga falan konuşuyor
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

emenikeyi forvetten saymiyorsaniz bizim cocuklardan birini kiralasaydik size hehe

HEHEHEHE ÇOK KOMİK DORUK KARDEŞ HEHEHE

sakatlıktan dün çıkmış adam yedek kulübesinde oturunca oynamış mı sayılıyor nedir anlamadım? hadi gs nin maçlarından başka maç izlemiyorsunuz ulan aç bari maçkolikten bi yerden kadrolara, giren oyunculara falan bak. göz yaşlarınızdan kör mü oluyorsunuz fener maçlarında nedir acep...
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

bu arada ersun yanal dunyanin en kotu TD si olabilir ya.

Nie ya maçı izlemedim ama şuana kadar iyi adam. Lideriz diye demiyorum. Oyuncuları iyi idare ediyor takımda kötü oynamıyor. Aykut gibi 1 gol atıp çekilmiyor falan. Cristian sahada boş boş gezince çıkarmasını biliyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta hakeme sövüp adil yönetim isteyenler hemen çark etmiş.

Gol bana kalırsa ofsayt değil. Ofsaytsa da 3 cm yani nası görecek herif. Ama dakika 6 Emre'nin atılması lazım, Bruno Alves'e değinmiyorum zaten. Kasımpaşalı topçu mallığına atıldı o ayrı mesele ama Fenerbahçe'nin bu maçı 11 kişi bitirmesi adil bir hakemle mümkün değil.

Geçen hafta nasıl diğer takım taraftarları da hakemin hatasından burada bahsettiyse yine bahsediyor ama Fenerbahçe taraftarına göre geçen hafta hakem kıyımı bu hafta her şey normal. İki yüzlülük bu yapmayın alla aşkına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...