PZero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 maçın başındaki fenerbahçenin özellikle emrenin oyunu germe cabaları hakemi zora sokup baskı altına alması etik değil . özellikle emrenin gol atana kadar yaptıkları saha içindeki duruşu , golden sonra bir anda sevgi kelebeği olup düşürdüğü rakibini kaldırması hakeme güle oynaya konuşması ciddi bir karakter bozukluğunun olduğunun kanıtı. ben fenerbahceli olsam utanırdım böyle bir futbolcumuz olduğu için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bu caner iyi oynamıyor muydu neden oynatmıyo ersun p.s. fener bu kadro ile almıssa macı 1-2 hafta sonra sakatlar dondu mu mac kaybetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Caner cezali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 pattisliborek said: tırıvırıtırıtırıvırı http://images.hayneedle.com/mgen/master:GD291.jpg hep sen aç lan başlıkları bak uğurlu geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Fizban ın fanboyuyum ben ama ya. 1 adam yöneticilikten nasıl da oldboy kafasına bürünüyor, canlı örneği ahsjaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Siz yetersizseniz fizban napsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 pattisliborek said: Fizban ın fanboyuyum ben ama ya. 1 adam yöneticilikten nasıl da oldboy kafasına bürünüyor, canlı örneği ahsjaja. sizin gibi oldboyzlardan bıktı, anlayacagınız dilden konusmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 BURASI WARLOCK TR DEĞİL ! konudan bağımsızım ben hatta o kadar bağımsızım ki sabah annem yürüyüşten fotograf göndermiş öyle ögrendim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bu arada ersun yanal dunyanin en kotu TD si olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 alves'e şu görüntülerden bile 3 maç ceza verseler yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 alves ne yaptiysa, ozete ekleme geregi bile duymamislar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Özette bir tane bile tartışmalı pozisyon yok zaten. Nerede milletin ayılıp bayıldığı kırmızı kart pozisyonları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 şimdi maratonda hepsi konuşuldu abi. alves'e net kırmızı dediler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 tamam da, ozette bunlar olmicaksa, ozet niye var asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi özetler zaten 4-5 dk bizim ligi düşünürsen onları koyarlarsa özetler 25dk olur otur maçı izle daha iyi sdsfs bizim bursa maçında kavga çıktı o falan yok özette ayrı koymuşlar link olarak sdsfs çoğu yer özet diye sadece gol koyuyor abi 1 tane de kaçan pozisyon koyuyor o kadar. zaten tartışma programları sabah akşam kart kavga falan konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 çakal lig tv ya harbiden 1 tane bile tartışmalı pozisyonu koymamış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi adamlar 1 liraya 5 liraya maraton satıyor işte insanlar maçı izlemese bile tartışmalı pozisyonları izlesin diye :D endüstörmeheh futbol sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 DoruK said: emenikeyi forvetten saymiyorsaniz bizim cocuklardan birini kiralasaydik size hehe HEHEHEHE ÇOK KOMİK DORUK KARDEŞ HEHEHE sakatlıktan dün çıkmış adam yedek kulübesinde oturunca oynamış mı sayılıyor nedir anlamadım? hadi gs nin maçlarından başka maç izlemiyorsunuz ulan aç bari maçkolikten bi yerden kadrolara, giren oyunculara falan bak. göz yaşlarınızdan kör mü oluyorsunuz fener maçlarında nedir acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://www.ligtv.com.tr/haber/2-golde-ofsayyt-var-mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 2. golü bilmyiomda ilk yarı kuyta 2 tane temiz pozisyonda ofsayt verdiler. ikisindede kaleci almıştı gerçi ama mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Zegna said: bu arada ersun yanal dunyanin en kotu TD si olabilir ya. Nie ya maçı izlemedim ama şuana kadar iyi adam. Lideriz diye demiyorum. Oyuncuları iyi idare ediyor takımda kötü oynamıyor. Aykut gibi 1 gol atıp çekilmiyor falan. Cristian sahada boş boş gezince çıkarmasını biliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ahmetcakar @ahmetcakar1 2h Yunus Yıldırım ın faturasnı Fırat Aydınus a odettırdıler ahmetcakar @ahmetcakar1 2h Fırat Aydınus un yonetımınden son derece RAHATSIZIM beyaz futbolda cümbüş var oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Geçen hafta hakeme sövüp adil yönetim isteyenler hemen çark etmiş. Gol bana kalırsa ofsayt değil. Ofsaytsa da 3 cm yani nası görecek herif. Ama dakika 6 Emre'nin atılması lazım, Bruno Alves'e değinmiyorum zaten. Kasımpaşalı topçu mallığına atıldı o ayrı mesele ama Fenerbahçe'nin bu maçı 11 kişi bitirmesi adil bir hakemle mümkün değil. Geçen hafta nasıl diğer takım taraftarları da hakemin hatasından burada bahsettiyse yine bahsediyor ama Fenerbahçe taraftarına göre geçen hafta hakem kıyımı bu hafta her şey normal. İki yüzlülük bu yapmayın alla aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 -3 ü 0 yaptılar işte devam dfbfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar