HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 gslilara göre fener her maç 8 kişi bitirecek sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Feamer said: adalet istiyoruz hülooooo... ha birde böyle bir iddia var ne diyorsunuz ? said: ligtv sitesinde ki özetlerinde alves ve emre'nin kırmızı kartlık pozisyonlarının yer almadığı karşılaşma. hiç bir maçta koymuyorlar genelde, sonra maratonda tartışmak için. sitedeki özet baya kısa oluyor maratonda daha uzun oluyor, dün bursa maçında serdarın el ense çektiği pozisyon falan da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Emre küfürden kırmızı Alves kasaplıktan kırmızı GG'ye de verilebilirdi Her maç değil ama dün azami 9 kişi bitirmeniz gerekiyordu malesef. Çok fazla sorun da değil, 2 maç üstüste yenilen takım bir şekilde Kadıköy'de puan kaybı serisini sonlandıracaktı zaten hafta başlamadan bir GS'li olarak Fener'e 3 puan yazdım ben şahsen. O kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Gslilara göre degil, tekme atanin kufur edenin ve gole giden adami son kisi olarak dusurenin kirmizi kart almasi gerektigini bilen herkese gore bu sezon fenerin 11 kisi bitirebilecegi mac sayisi 1 elin parmaklarini gecmez. Resmi var 2 sayfa geride sadece alvesin almadigi 6-7 kirmizi var halen gsliler soylr gsliler böyle. Aciklama tam gecen hafta azizin yaptigi aciklama tierinde bize kiyak gecin yoksa ortaligi atese veririz seklinde. gecen hafta aziz aciklama yaparken cok iyi diyor baskanim diyenler bu aciklamaya da bisey diyemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Bugün ceza sınırında Melo ve Selçuk var. Ben bir Galatasaraylı olarak da eminimki sarı kartı haketse bile bu oyuncular bu kartları görmeyecek. Biz sadece Fenerbahçe nezdinde değerlendirmiyoruz bu olayları, ben çıkıp başkanımı da eleştiririm dünkü Kasımpaşa maçı hakkında konuşunca. Sokağa akıp hüloğ çekmem, ya da 19'luk tertemiz bir çocuğu imamın kayığının yanaştığını anlayınca götü tutuşan bir elemanın rantı davasında meze yapılmasını desteklemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 @madcow sen memnunsan yönetiminin böyle açıklama yapmasından gelip de sen de fenerliler şöyle aziz böyle diye ağlamayacaktın/ağlamayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 BulletRide said: Emre küfürden kırmızı Alves kasaplıktan kırmızı GG'ye de verilebilirdi Her maç değil ama dün azami 9 kişi bitirmeniz gerekiyordu malesef. Çok fazla sorun da değil, 2 maç üstüste yenilen takım bir şekilde Kadıköy'de puan kaybı serisini sonlandıracaktı zaten hafta başlamadan bir GS'li olarak Fener'e 3 puan yazdım ben şahsen. O kadar da değil.tamam bu soylediklerin dogru da, emre'nin ettigi kufuru hakemin gormesi mumkun degil. alves'in pozisyonda da alves cakal kasaplardan oldugu icin hakemin goremeyecegi sekilde basiyor. dustukten sonra. gg'ninkine de ben kirmizi degil diyordum ama herkes kirmizi demis. dogrudur. alves'inkini hakemin kacirmasini normal karsiliyorum. emre'ninkini duyamazsa calmaz (hatirlatirim bu firat aydinus caner'e kirmizi kart cikarmisti, baska bir oyuncu lan dedigi icin.. caner bile dememisti onu.). gg'ninkini calamamasi en buyuk hatasidir ama, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 BulletRide said: Bugün ceza sınırında Melo ve Selçuk var. Ben bir Galatasaraylı olarak da eminimki sarı kartı haketse bile bu oyuncular bu kartları görmeyecek. Biz sadece Fenerbahçe nezdinde değerlendirmiyoruz bu olayları, ben çıkıp başkanımı da eleştiririm dünkü Kasımpaşa maçı hakkında konuşunca. Sokağa akıp hüloğ çekmem, ya da 19'luk tertemiz bir çocuğu imamın kayığının yanaştığını anlayınca götü tutuşan bir elemanın rantı davasında meze yapılmasını desteklemem aynen olacak olan bu. dünkü gs açıklaması bu akşam hakemi inanılmaz baskı altında bırakıcak, melo ve selcuk adam biçse tokat manyağı yapsa yine kart görmez bu akşam sonra 2 hafta sonra gs'li bunu unutur yine adil futbol temizlig falan filan diye gezer orası da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Daha once de yazdim aziz gecen hafta 1 mac yuzunden ortaligi atese verirken harika diyip bu hafta gs "mscimi iyi yonrt yoksa ben de olay cikaririm" diyince ergen olmuyor onu diyorum. Gecdn hafta aziz onu yapmasaydi da bizimkiler cikip ergen ergdn konussaydi anlarim. Ikisi de ayni tier is yapti ben azizle de dalga gectim kendi yonetimimle de dalga gecerim ama ikisiyle de ayni tonla dalga gecerim ve azizin stratejik aglamasina stratekij aglamayla cevap vermeyi de onaylarim hosuma gitmese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 2 açıklama da ergen ve gereksiz. takımı sahada yetemeyince çıkıp ağlamakla ligi yürütmeye yönelik açıklamalar 2si de aynı bokun laciverti tek fark fener maçtan sonra, gs maçtan önce ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 BulletRide said: Bugün ceza sınırında Melo ve Selçuk var. Ben bir Galatasaraylı olarak da eminimki sarı kartı haketse bile bu oyuncular bu kartları görmeyecek. Biz sadece Fenerbahçe nezdinde değerlendirmiyoruz bu olayları, ben çıkıp başkanımı da eleştiririm dünkü Kasımpaşa maçı hakkında konuşunca. Sokağa akıp hüloğ çekmem, ya da 19'luk tertemiz bir çocuğu imamın kayığının yanaştığını anlayınca götü tutuşan bir elemanın rantı davasında meze yapılmasını desteklemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 "Tatar Ramazan" said: golde ofsayt yok GS geçen hafta Sivas maçındaki saçmalıklarda nerdeydi, şimdi hak hukuk gak gukuk diyor yine, yemezler çakal Ünal geçeceksin. Şu borsa işi bi patlasın da gülelim az. biz hep yerimizdeyiz de bu gün fenerliler nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 paylaşmak istemiyordum ama konusu gelmiş, http://www.youtube.com/watch?v=9Lq7FxcF328 fizban said: BulletRide said: Emre küfürden kırmızı Alves kasaplıktan kırmızı GG'ye de verilebilirdi Her maç değil ama dün azami 9 kişi bitirmeniz gerekiyordu malesef. Çok fazla sorun da değil, 2 maç üstüste yenilen takım bir şekilde Kadıköy'de puan kaybı serisini sonlandıracaktı zaten hafta başlamadan bir GS'li olarak Fener'e 3 puan yazdım ben şahsen. O kadar da değil.tamam bu soylediklerin dogru da, emre'nin ettigi kufuru hakemin gormesi mumkun degil. alves'in pozisyonda da alves cakal kasaplardan oldugu icin hakemin goremeyecegi sekilde basiyor. dustukten sonra. gg'ninkine de ben kirmizi degil diyordum ama herkes kirmizi demis. dogrudur. alves'inkini hakemin kacirmasini normal karsiliyorum. emre'ninkini duyamazsa calmaz (hatirlatirim bu firat aydinus caner'e kirmizi kart cikarmisti, baska bir oyuncu lan dedigi icin.. caner bile dememisti onu.). gg'ninkini calamamasi en buyuk hatasidir ama, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Yalnız Emre'ye küfür iyi gidiyor ahahahaha, stresten küp gibi kızardı herif maçın ilk dakikalarında. Sonra golü atınca yere düşen adamı kaldırmak, topu dışarı bırakmak falan. Adamın dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ya ben anlamadım neden saydırıyor ki durduk yere aslfkhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 lan bu emre ile şota'nın derdi ne her maç sövüyor adama ya sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sahadaki 22 futbolcu da maç içinde küfür ediyor emreye zoomluyorlar her zaman tabiki caner olsaydı ona da zoomlarlardı emre 1 caner 2. sırada volkan plase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 her adam küfür ediyor ama top kaptırınca,gol kaçırınca küfür ediyor.gidipte rakip hocaya yada oyuncuya küfür etmiyor. buda nedense bir tek fb maçlarında oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 pozisyon icabi sinkaflı konuşabilirsin ama parmağını salayarak ve tehdit ederek uzun süre küfür etmeyi bir birine karıştırmamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ya emre'yi savundugumdan degil, her 3 macta 1 kirmizisi vardir da, bi tek fb maclarinda rakiplere kufur oluyor demek de komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Şota'yla artık ne olduysa, her maç küfrediyorlar iki dost gibi geçmişi yâd ediyorlardır belki de edit: pozisyonu izledim de, yardımcısıyla geçmişi yâd ediyorlarmış. Şota araya giriyor büyümesin diye. Birbirlerinin annelerini halini hatrını sormuşlar sanırım ikisi de çok kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 rakiplere küfür etmek ayrı bir şey, videodaki gibi tehditli ve saldırgan bir hitabetle ve ulu orta yapmak ayrı şeyler bu arada emre tc de en son kırmızı kartını gs ile almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 2009 yılında manisaspor maçında yemiş http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=26323 ulan tüm yıllara baktım da sadece o maçta kırmızı yemiş askfasf gs ile bile kırmızısı yok.milli maçlarda yemiş birde gs ile yarı final maçında yemişti :D tff de yok o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 dün emrenin gördüğü sarı kartta 3 farklı açıdan ağzına zoom yaptılar bişi yakalayabilir miyiz diye. ağzını bile açmadı kollarını alla alla der gibi açtı ve gitti heauheu bu arada şotaya değil yardımcısına sövüyo belli ki, şota da emre tamam ya bırak bebeyi der gibi sakinleştirmeye çalışıyor asuehaues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Esnaf said: 2009 yılında manisaspor maçında yemiş http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=26323 ulan tüm yıllara baktım da sadece o maçta kırmızı yemiş askfasf gs ile bile kırmızısı yok.milli maçlarda yemiş birde gs ile yarı final maçında yemişti :D tff de yok o gs'de iken bir olayı yoktu ki. gencecik zibidi bişiydi. yurtdışı bozdu, bi tarafını kaldırdı. hatırlıyorum, bu yerdeyken ts'li ünal baya emre'nin baldırının üstünde dansetmişti. maçtan sonra "ünal abi bilerek yapmaz yanlışlıkla olmuştur kesinlikle, büyüklerimize büyük saygımız var" falan demişti emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar