Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 21. Hafta] Fenerbahçe v Kasımpaşa @ 16.02.14 Pazar 19.00

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

olay basma değil zaten abi sen o tartışmada o noktada beni iyi anlamadın ya da ben iyi ifade edemedim kendimi.

stoperler sert adamlardır, hep böyle olmuştur, forvet adamına göre orta saha adamına göre daha serttir sert olmak zorundadır, kasaplığa kaçan stoperler de vardır.

ha aksine çok teknik yumuşak stoperler de gördük.
fakat genelde stoper olmanın 1 numaralı kuralı rakip forvetleri caydırmaktır. bu sebeple sertlik olur. ama alves'in olayı net kasaplık yani.

ayrıca pepe ve ramos'un her mac cebinde kırmızısı var
terry ve vidic de baya sert stoperler
Sosyal ağlarda paylaş

e ben yukarda 9 yazdım dunyanın suan oynayan en iyi defanslarını yazdım. ve hic birinin katil olmadıgında hemfikiriz.

simdi sen ama pepeyi yazmamıssın diyince digerleri katil olmadıgına gore yukarda baya haksızsın. alves de bu ligde anlamsız bi sekilde korunuyor. tek fotografda 6 kırmızı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Saykoleo said:

aha buyur şimdi bir ay, muhtemelen daha da fazla; kayıkçı kavgası çekecez.

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/19340.php

hiç gerek yoktu şuna amk ya

abooowww bizi muhattap olarak kabul etmeyen gs yönetimi ne ara direk isim vererek anasayfadan haber yapmaya başladı ahahaha onore oldum açıkçası
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

stoperler sert adamlardır, hep böyle olmuştur, forvet adamına göre orta saha adamına göre daha serttir sert olmak zorundadır, kasaplığa kaçan stoperler de vardır.

kasaplık ve sertlik arasında buyuk farklar var ve kendinde bunu kabul etmissin ve o konuda hemfikiriz. yukardakilerin hic biri kasap degil. en en kasapları ramos ve terry ki onlar da senede yapsa yapsa 1 kez falan yapıyordur.

yukarda resim var yarım sezonda 6+ kere mi 7 kere mi ne basmıs iste. ve bu herif kırmızı almıyor. Nasıl almıyor biri acıklasın bana bunu?

ve bunu gore gore nasıl adaletten intergalaktik komplodan bahsediyor insanlar?

anlamıyorum. sonra deluzyon diyince kızıyorlar. bunu belirtince de aglıyor oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

applev0dka said:

kasaplık ve sertlik arasında buyuk farklar var ve kendinde bunu kabul etmissin ve o konuda hemfikiriz. yukardakilerin hic biri kasap degil. en en kasapları ramos ve terry ki onlar da senede yapsa yapsa 1 kez falan yapıyordur.

yukarda resim var yarım sezonda 6+ kere mi 7 kere mi ne basmıs iste. ve bu herif kırmızı almıyor. Nasıl almıyor biri acıklasın bana bunu?

anlamıyorum. sonra deluzyon diyince kızıyorlar. bunu belirtince de aglıyor oluyoruz.

kasaplık değildir belki bi kısmı ama ramos 27 yaşında ve 18 kırmızı kart görmüş şimdiye dek. hayatının yarısı tribünde geçmiş herifin aeuhaeua
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Geçen hafta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra rakip yönetimin geçmiş yıllarda da sergilediği hakemleri tehdit etme alışkanlığı, anlaşılmaktadır ki hakemlerimiz üzerinde mühim bir baskı yaratmış ve netice olarak önce Beşiktaş-Bursaspor maçında Ersan Gülüm'e haksız bir kırmızı kart gösterilmiş, ardından da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa aleyhine büyük haksızlıklar yapılarak gösterilmeyen 2 kırmızı kart ve bir ofsayt gol ile Fenerbahçe galip gelmiştir.

Bu durum kamuoyunda iki soruyu gündeme getirmiştir."Rakip zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor?", "Rakibin bazı futbolcularının tekme atması, küfür etmesi serbest mi, bu oyuncular kırmızı karttan muaf mı?"

Bu koşullarda, oynanacak olan MP Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi spor kamuoyunun bilgisine sunarız.

İki haftadır yaşanan hakem hatalarının tekrar etmeyeceğini umuyor ve hakemler üzerinde yürütülen bu büyük baskıların derhal kaldırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

applev0dka said:

aynen abi alves'in şu hareketleri diger isimler ile karşılaştırılmaz zaten.

benim orda belirtmek istediğim stoper olan adam biraz sert caydırıcı olmalıdır, bir yere kadar kabul edilir alves'in hareketleri, ama şu tekmeler ayağa basmalar net kasaplık ve her birisi ayrı ayrı en az 2-3 maç ceza yani.

ama adam ince çalışıyor işte göstere göstere degil caktırmadan basıyor orası kötü sdsfs

sonunda birbirimizi anlayabildik sanırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

beyaz tv izleyenler vardır burda simdi. ayrı konu burak gecen hafta kufur mu etti la?

valla aradım sadece fenerworld diye bi twitter hesabı küfür etti diyo, gerisi itiraz etti diyo. bilemicem kısacası.

alves konusunda da, artık görüntülerden ceza gelmesi gerektiğini düşünüyorum ben. zamanında riera için de aynı şeyi düşünürdüm vesaire. şu hareketler hakediyor yoksa cezayı. rezillik bence, ama hakemin de görmemesi normal gibi ya. çakallık çünkü düpedüz yaptığı.
Sosyal ağlarda paylaş

gs yonetimi de bizim yonetim seviyesinin altina inmeyi basarmis. sukru ergun ipleri ele aldi heralde.

S-H said:

genç fenerbahçelilerin fb sayfasına baktım da, gs,bjk sayfaları bile ufak tefek şeyler yazıp çizerken ali ismail korkmaz hakkında en ufak bir şey yazmamışlar,paylaşmamışlar.
cunku gfb.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...