applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 olay basma değil zaten abi sen o tartışmada o noktada beni iyi anlamadın ya da ben iyi ifade edemedim kendimi. stoperler sert adamlardır, hep böyle olmuştur, forvet adamına göre orta saha adamına göre daha serttir sert olmak zorundadır, kasaplığa kaçan stoperler de vardır. ha aksine çok teknik yumuşak stoperler de gördük. fakat genelde stoper olmanın 1 numaralı kuralı rakip forvetleri caydırmaktır. bu sebeple sertlik olur. ama alves'in olayı net kasaplık yani. ayrıca pepe ve ramos'un her mac cebinde kırmızısı var terry ve vidic de baya sert stoperler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 e ben yukarda 9 yazdım dunyanın suan oynayan en iyi defanslarını yazdım. ve hic birinin katil olmadıgında hemfikiriz. simdi sen ama pepeyi yazmamıssın diyince digerleri katil olmadıgına gore yukarda baya haksızsın. alves de bu ligde anlamsız bi sekilde korunuyor. tek fotografda 6 kırmızı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 aha buyur şimdi bir ay, muhtemelen daha da fazla; kayıkçı kavgası çekecez. http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/19340.php hiç gerek yoktu şuna açık mert korkusuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 korunmaktan ziyade hakemler yetemiyor alvesin faullerine. ağır çekim tekrarda falan anca görüyoruz piçliklerini. lugano böyle değildi mesela cayır cayır basar giderdi asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ooo iyi, aleyhimize olabilicek hakem hatalarini simdiden iptal etmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Saykoleo said: aha buyur şimdi bir ay, muhtemelen daha da fazla; kayıkçı kavgası çekecez. http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/19340.php hiç gerek yoktu şuna amk ya abooowww bizi muhattap olarak kabul etmeyen gs yönetimi ne ara direk isim vererek anasayfadan haber yapmaya başladı ahahaha onore oldum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 applev0dka said: stoperler sert adamlardır, hep böyle olmuştur, forvet adamına göre orta saha adamına göre daha serttir sert olmak zorundadır, kasaplığa kaçan stoperler de vardır. ayrıca pepe ve ramos'un her mac cebinde kırmızısı var terry ve vidic de baya sert stoperlerkasaplık ve sertlik arasında buyuk farklar var ve kendinde bunu kabul etmissin ve o konuda hemfikiriz. yukardakilerin hic biri kasap degil. en en kasapları ramos ve terry ki onlar da senede yapsa yapsa 1 kez falan yapıyordur. yukarda resim var yarım sezonda 6+ kere mi 7 kere mi ne basmıs iste. ve bu herif kırmızı almıyor. Nasıl almıyor biri acıklasın bana bunu? ve bunu gore gore nasıl adaletten intergalaktik komplodan bahsediyor insanlar? anlamıyorum. sonra deluzyon diyince kızıyorlar. bunu belirtince de aglıyor oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 beyaz tv izleyenler vardır burda simdi. ayrı konu burak gecen hafta kufur mu etti la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 mehil gökçek in kanalını mı izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 telegol yok. tek alternatif pazar aksam eglencesi bu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Olm adamın yaptığı aşırı sert kırmızı kartı gerektiren (belki de rakip oyuncunun futbol hayatına mal olacak bir hareket) olayı savunur hale gelmişsiniz. Ne denir size bilmiyorum. Ayıp kardeşim. Daha hala neyi savunuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 madcow said: applev0dka said: stoperler sert adamlardır, hep böyle olmuştur, forvet adamına göre orta saha adamına göre daha serttir sert olmak zorundadır, kasaplığa kaçan stoperler de vardır. ayrıca pepe ve ramos'un her mac cebinde kırmızısı var terry ve vidic de baya sert stoperlerkasaplık ve sertlik arasında buyuk farklar var ve kendinde bunu kabul etmissin ve o konuda hemfikiriz. yukardakilerin hic biri kasap degil. en en kasapları ramos ve terry ki onlar da senede yapsa yapsa 1 kez falan yapıyordur. yukarda resim var yarım sezonda 6+ kere mi 7 kere mi ne basmıs iste. ve bu herif kırmızı almıyor. Nasıl almıyor biri acıklasın bana bunu? ve bunu gore gore nasıl adaletten intergalaktik komplodan bahsediyor insanlar? anlamıyorum. sonra deluzyon diyince kızıyorlar. bunu belirtince de aglıyor oluyoruz. kasaplık değildir belki bi kısmı ama ramos 27 yaşında ve 18 kırmızı kart görmüş şimdiye dek. hayatının yarısı tribünde geçmiş herifin aeuhaeua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 said: Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama Geçen hafta oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra rakip yönetimin geçmiş yıllarda da sergilediği hakemleri tehdit etme alışkanlığı, anlaşılmaktadır ki hakemlerimiz üzerinde mühim bir baskı yaratmış ve netice olarak önce Beşiktaş-Bursaspor maçında Ersan Gülüm'e haksız bir kırmızı kart gösterilmiş, ardından da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa aleyhine büyük haksızlıklar yapılarak gösterilmeyen 2 kırmızı kart ve bir ofsayt gol ile Fenerbahçe galip gelmiştir. Bu durum kamuoyunda iki soruyu gündeme getirmiştir."Rakip zirvede yalnız mı bırakılmak isteniyor?", "Rakibin bazı futbolcularının tekme atması, küfür etmesi serbest mi, bu oyuncular kırmızı karttan muaf mı?" Bu koşullarda, oynanacak olan MP Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi spor kamuoyunun bilgisine sunarız. İki haftadır yaşanan hakem hatalarının tekrar etmeyeceğini umuyor ve hakemler üzerinde yürütülen bu büyük baskıların derhal kaldırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz. Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 madcow said: applev0dka said: stoperler sert adamlardır, hep böyle olmuştur, forvet adamına göre orta saha adamına göre daha serttir sert olmak zorundadır, kasaplığa kaçan stoperler de vardır. ayrıca pepe ve ramos'un her mac cebinde kırmızısı var terry ve vidic de baya sert stoperlerkasaplık ve sertlik arasında buyuk farklar var ve kendinde bunu kabul etmissin ve o konuda hemfikiriz. yukardakilerin hic biri kasap degil. en en kasapları ramos ve terry ki onlar da senede yapsa yapsa 1 kez falan yapıyordur. yukarda resim var yarım sezonda 6+ kere mi 7 kere mi ne basmıs iste. ve bu herif kırmızı almıyor. Nasıl almıyor biri acıklasın bana bunu? ve bunu gore gore nasıl adaletten intergalaktik komplodan bahsediyor insanlar? anlamıyorum. sonra deluzyon diyince kızıyorlar. bunu belirtince de aglıyor oluyoruz. aynen abi alves'in şu hareketleri diger isimler ile karşılaştırılmaz zaten. benim orda belirtmek istediğim stoper olan adam biraz sert caydırıcı olmalıdır, bir yere kadar kabul edilir alves'in hareketleri, ama şu tekmeler ayağa basmalar net kasaplık ve her birisi ayrı ayrı en az 2-3 maç ceza yani. ama adam ince çalışıyor işte göstere göstere degil caktırmadan basıyor orası kötü sdsfs sonunda birbirimizi anlayabildik sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 alın size gercek katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 adamlar resmi siteden q_q çekmiş birde adam olup geçen haftaki maçada değinselermiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 madcow said: beyaz tv izleyenler vardır burda simdi. ayrı konu burak gecen hafta kufur mu etti la? valla aradım sadece fenerworld diye bi twitter hesabı küfür etti diyo, gerisi itiraz etti diyo. bilemicem kısacası. alves konusunda da, artık görüntülerden ceza gelmesi gerektiğini düşünüyorum ben. zamanında riera için de aynı şeyi düşünürdüm vesaire. şu hareketler hakediyor yoksa cezayı. rezillik bence, ama hakemin de görmemesi normal gibi ya. çakallık çünkü düpedüz yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 nasıl sizinkiler cıkıp gecen hafta aglarken "ama tabi sezon icinde bize karsı kırmızıların penaltıların verilmedigi olmustur aslında intergalaktik komplo yoktur" demedigine gore bizimkiler de oyle demiycek. tek cakal fenerbahce degil sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bu ligin tipik mottosu ''ağlamayana meme yok'' fakat ağlarken işe Beşiktaş'ı karıştıranlar burak kendini 2 metre dışarda attığında aldığı penaltılardan sonra ''Bence de penaltıydı'' diyenler olduğu için lol wat yav he he kıvamında bir açıklama değerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://www.ortakalan.com.tr/userfiles/Selpak_losyon_1287555301.jpg losyonlusundan alın yumuşacık silersiniz gözyaşlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 genç fenerbahçelilerin fb sayfasına baktım da, gs,bjk sayfaları bile ufak tefek şeyler yazıp çizerken ali ismail korkmaz hakkında en ufak bir şey yazmamışlar,paylaşmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Futbol bölümündeki zeka seviyesi Beyaz tv tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 gs yonetimi de bizim yonetim seviyesinin altina inmeyi basarmis. sukru ergun ipleri ele aldi heralde. S-H said: genç fenerbahçelilerin fb sayfasına baktım da, gs,bjk sayfaları bile ufak tefek şeyler yazıp çizerken ali ismail korkmaz hakkında en ufak bir şey yazmamışlar,paylaşmamışlar.cunku gfb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ayrıca bu açıklamayı yapan gs yönetimi azcık samimi ise yarın TFF ye başvurup ersanin cezasını kaldirtsin erteletsin Ersan oynasın derbide. yoksa bunlar 1 hafta önceden hakemi baskıya almak için ucuz numaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 gs yonetimi ve samimiyet. sakaci sey seni :) ama gs nin amaci once yarinki hakemi baski altina almak. hayir yani samet aybaba'nin antalyasina karsi ne gerek var boyle korkulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar