Harir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 swtor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sabancidayken bes parasiz oldugum halde hala ders calismamam. Zengin degilsem sebebi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Antalyada 2x yarım dönere ve kolaya 64tl. Yok ederi 10 tl bile olmayan bişeye 64 vermek evlat acısı gibi koydu. Akşamına rakı balık yaptık çok daha fazlasını ödedim ama hiç koymadı. Ama bu dönercinin dükkanı batar işalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Dragonfire said: Antalyada 2x yarım dönere ve kolaya 64tl. Yok ederi 10 tl bile olmayan bişeye 64 vermek evlat acısı gibi koydu. Akşamına rakı balık yaptık çok daha fazlasını ödedim ama hiç koymadı. Ama bu dönercinin dükkanı batar işalla. benzeri izmirde başımıza geldi. 4 tabak dönere 100tlden fazla para ödedik. Allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Taksimde bi köfteci var 12 lira porsiyon köfte ama deli müthiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 he ya şimdi aklıma geldi benimde sevmedigim yemeklerden sonra pişmanlığım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Dragonfire said: Antalyada 2x yarım dönere ve kolaya 64tl. Yok ederi 10 tl bile olmayan bişeye 64 vermek evlat acısı gibi koydu. Akşamına rakı balık yaptık çok daha fazlasını ödedim ama hiç koymadı. Ama bu dönercinin dükkanı batar işalla. Mekan neresiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ne bok yersem yiyim gram pişmanlık keşke yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 swtor collector edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 1.üniversite tercih hatası 2.erken işe girme daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 swtor collector edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yildirimokur said: Dragonfire said: Antalyada 2x yarım dönere ve kolaya 64tl. Yok ederi 10 tl bile olmayan bişeye 64 vermek evlat acısı gibi koydu. Akşamına rakı balık yaptık çok daha fazlasını ödedim ama hiç koymadı. Ama bu dönercinin dükkanı batar işalla. Mekan neresiydi ? Pardon düzeltiyorum Antalya değil Bodrumdu, meydanda sebzeli döner satan deyuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 diablo 3 - 110TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 istanbuldan izmire dönmek. öküz gibi cv var iş yok lan=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Kendin kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 aklımdan geçmiyor değil de, sermaye lazım falan. kosgeble falan uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bf3 Premium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 şişe chivas açtırdım hatuna, kustu sıçtı veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Vakti zamanında 2.6 bitcoin 150 dolar falan ederken pokerde dice oyunlarında alan afiyetle yemiştim , bitcoin tutmaz batar zaten diye. Tanesi 1.5k idi en son , 4k falan civarı para yemiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 oda servisinden akşam yemeği sipariş edip tek gecede bütün minibarı yok etmek sabaha baş ağrısının yanında pişmanlık.. şaka lan güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Archangel_ said: şişe chivas açtırdım hatuna, kustu sıçtı veremedi. haahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 zaidral said: Sabancidayken bes parasiz oldugum halde hala ders calismamam. Zengin degilsem sebebi budur. bazen daha ne kadar self destructive olabilirim diye soruyorum kendime aklıma sen geliyorsun abi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yaptigi is hakkinda uc kurus bilgisi olmayan gerizekali uluslararasi ogrenci acentalarina para kaptirmis olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bundan 8 sene önce bi otelin kafede çaya 6.5tl falan verdiğimde çok pişman olmuştum. Çay sallama çaydı, fİyat performansa oranlayınca rahatsız etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar