jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Günün sorusu geldi :) Cevap: Neden olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Selam, Alıştığımız çocuk :P 7750 veya 7770 için alternatifi ne var? Bu sınıf kartlar yeterli, fazlası israf olur :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Esh said: sabonis said: Esh said: Guclu ve renkli bir kart ya olm böle leş ötesi esprilerinden sonra kimse senin ağzına ağzına tekme dirsek falan atmıyor mu lan :( Guru gurultu allah aşkına azalarak bit lan asdfhudashfua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 2,5 yıldır powercolor 6950 1gb kullanıyorum, daha fanı manı bozulmadı ki (nazar değmesin) rekor olabilir herhalde benim için. gayet memnunum, fiyat/performansı iyi adamların. ati sürücüsü yüklüyorsun zaten. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. öte yandan asus geforce 256 2 yılda patlamıştı benim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 az farklar olabiliyor; Birinin fanı daha sesli çalışıyordur yada %30 fan hızı ile 40C sıcaklık sağlıyorsa diğeri 50C sağlayabiliyor dur v.s O.C falan uğraşmam diyorsan bence fiyat farkına değmez, al gitsin powercolor. Ama tabi ki Türkiye de yaşıyorsan distribütör çok önem arz ediyor. Örneğin Asus garantisine - tamirine Çizgi Elektronik bakıyor. Benim 1 yıl önce garanti süresinin bitimine 2 ay kala anakartım bozuldu. 22 aylık anakartı çizgi elektroniğe bodozlama karşı ödemeli kargo ile yolladım. 4-5 gün sonra arayıp elimizde bu ürün yok bir üst modeli yolluyoruz dediler. Eyv aslanım dedim arkama yaslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 powercolor mükemmel bir kart. çok iyi. powercolor. oouu harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 geçen sene powercolor 7990 o.c. versiyonunu almıştım ve idle haldeyken bile öyle bir fan sesi çıkıyordu ki odada durmanın mümkünatı yoktu. ertesi gün iade etmiştim. bir daha asla alacağımı düşünmüyorum. şu anda bende de asus un bir nvidia modeli var, çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar