Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş görüşmelerinde neler sorulur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayatımda pek iş görüşmesine bile gitmemiş biri olarak bugün bir kaç kişiyle iş görüşmesi yapıcam, çağrı merkezimize bayan eleman alıcaz bana itelediler görüşmeleri. Neye dikkat etmek lazım bir yandan googlelıyorum ufak triklerinizi bekliyorum.
Mesaj tarihi:
bayan eleman alıyosanız,meme ölçülerine bak,dişlerine bak,kaşlar gözler tamamsa al gitsin

he bide ne kadar maaş istiyosunuz diye sor,fiyattan kırabildiğin kadar kır 1.5 alıyolarsa 1de ipnelik yap,işverenin gözüne gir
Mesaj tarihi:
abi zaten rol kesicek,isterse seri katil olsun iş görüşmesine gidiyo,her türlü rolünü keser.Hangimiz kesmiyoruzki emenike? :D

bak işte ortamı yumuşat ona güzel süprizler yap,bi anda masanın üstüne çıkıp dans et ve onu davet et,eğer gelmiyosa normal bir insandır,eğer gelip senle dans ederse delidir

edit: üstteki mesajla aynı cümleyi aynı saniyede kurmayı becerebildiysek artık bizde klişe olmuşuz demektir karşim :( askfasksfk
Mesaj tarihi:
imamizer said:

5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?

bunu kadınlarda sormaya başladı artık
maaşınızı beğenmiyorlarsa kesin bunun paraleli sorularda geliyor aynı anlama çıkan.
Mesaj tarihi:
Marty said:

onceki isinden neden ayrilmis?

en çok çalışılan soru bu zaten
çağrı merkeziyse sesine bakıcaksın işte
bir de seneryo uyduruca şu durumda ne cevap verirsin diye

bir de 99x99 +99 u sor ben bilemedim :(
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

Cagri merkezi ise, diksiyon, net ve anlasilir olmak, duzgun turkce, guler yuz(harbi onemli), geriside firmanin is durumuna uygunluk calisma saatler, maas vs.

das. biraz da ikna kabiliyeti.
Mesaj tarihi:
yine giren bana girdi, bu kızı alcaz büyük ihtimal diye kimse çağırmadık başvuranlardan. şimdi bissürü kişiyle görüşmek zorunda kalıcam :(
  • Yeni Oluştur...