Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Hayatımda pek iş görüşmesine bile gitmemiş biri olarak bugün bir kaç kişiyle iş görüşmesi yapıcam, çağrı merkezimize bayan eleman alıcaz bana itelediler görüşmeleri. Neye dikkat etmek lazım bir yandan googlelıyorum ufak triklerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bayan eleman alıyosanız,meme ölçülerine bak,dişlerine bak,kaşlar gözler tamamsa al gitsin he bide ne kadar maaş istiyosunuz diye sor,fiyattan kırabildiğin kadar kır 1.5 alıyolarsa 1de ipnelik yap,işverenin gözüne gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Aslında yanlış sordum neye dikkat etmek lazım deli manyağın birini almayayım sakın işe sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 onceki isinden neden ayrilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ona küçük süprizler yaparak sinirlendir, ne tepki verecek, baktın vermiyo gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abi zaten rol kesicek,isterse seri katil olsun iş görüşmesine gidiyo,her türlü rolünü keser.Hangimiz kesmiyoruzki emenike? :D bak işte ortamı yumuşat ona güzel süprizler yap,bi anda masanın üstüne çıkıp dans et ve onu davet et,eğer gelmiyosa normal bir insandır,eğer gelip senle dans ederse delidir edit: üstteki mesajla aynı cümleyi aynı saniyede kurmayı becerebildiysek artık bizde klişe olmuşuz demektir karşim :( askfasksfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 imamizer said: 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? bunu kadınlarda sormaya başladı artık maaşınızı beğenmiyorlarsa kesin bunun paraleli sorularda geliyor aynı anlama çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Stres altında çalışabiliyor mu? Arayıp küfür etseler, şahsına yürüseler, yazsalar sıkıntı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Marty said: onceki isinden neden ayrilmis? en çok çalışılan soru bu zaten çağrı merkeziyse sesine bakıcaksın işte bir de seneryo uyduruca şu durumda ne cevap verirsin diye bir de 99x99 +99 u sor ben bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Cagri merkezi ise, diksiyon, net ve anlasilir olmak, duzgun turkce, guler yuz(harbi onemli), geriside firmanin is durumuna uygunluk calisma saatler, maas vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 guzel soruymus, ilk bakista oha o ne lan dedim ben de ama 99*100 iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Dragonfire said: Cagri merkezi ise, diksiyon, net ve anlasilir olmak, duzgun turkce, guler yuz(harbi onemli), geriside firmanin is durumuna uygunluk calisma saatler, maas vs. das. biraz da ikna kabiliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 naber? nabiyon? bunlara dogru cevabi verirsen mudur yapiyolar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 lan kız gelmedi iş görüşmesine. aradım en son nerdesin diye, yea beni başka yerde işe kabul ettiler dedi. maymun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sesi şuh muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Liebe said: lan kız gelmedi iş görüşmesine. aradım en son nerdesin diye, yea beni başka yerde işe kabul ettiler dedi. maymun.ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 http://img62.imageshack.us/img62/3205/castingcouch.jpg böyle bir odan yoktur zaten iyi olmuş gelmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 askerliğini yapmış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ren said: http://img62.imageshack.us/img62/3205/castingcouch.jpg böyle bir odan yoktur zaten iyi olmuş gelmemesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yine giren bana girdi, bu kızı alcaz büyük ihtimal diye kimse çağırmadık başvuranlardan. şimdi bissürü kişiyle görüşmek zorunda kalıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Eğlencelidir o iş ya. Zevk almaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 benzer işi benimde yapmam lazım ama kızlarla uğraşmak hiç istemiyor canım, bir keresinde 100 kadarı ile muhatap olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Liebe said: lan kız gelmedi iş görüşmesine. aradım en son nerdesin diye, yea beni başka yerde işe kabul ettiler dedi. maymun. vay kevaşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 utanmaz arlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar